طرز تهیه ماچا لاته خانگی؛ همانند کافی‌شاپ‌ ها

مناسب برای 1 نفر زمان آماده‌سازی 10 دقیقه زمان پخت 10 دقیقه ماچا نوشیدنی پرطرفدار این روزها است، به طوری…

طرز تهیه ماچا لاته خانگی؛ همانند کافی‌شاپ‌ ها مناسب برای

1 نفر

زمان آماده‌سازی

10 دقیقه

زمان پخت

10 دقیقه

ماچا نوشیدنی پرطرفدار این روزها است، به طوری که به سختی می‌توان کافه‌ای پیدا کرد که ماچا را در منوی خود نگنجانده باشد. با این حال برای نوشیدن ماچا لاته لازم نیست حتما به کافه بروید. در این مطلب از مجله اکالا با طرز تهیه ماچا لاته خانگی آشنا خواهیم شد، پس با ما همراه باشید.

نگاهی سریع به طرز تهیه

پودر ماچا را با آب داغ به خوبی مخلوط کنید. شیر را گرم کنید و قبل از جوشیدن زیر آن را خاموش کنید. سپس شیر را با وانیل و عسل ترکیب کرده و فوم‌دار کنید. وقتی فوم شیر را گرفتید، آن را با ترکیب ماچا و آب داغ مخلوط کنید.

در ادامه با طرز تهیه ماچا لاته خانگی به صورت گام به‌ گام آشنا خواهیم شد.

مواد لازم برای ماچا لاته برای 1 نفر

مواد لازممقدار مورد نیازپودر ماچا ۲ قاشق چایخوریآب داغ ۲ قاشق غذاخوریشیر (یا شیر گیاهی) ۱ فنجانعسل (اختیاری) ۱ قاشق چایخوریوانیل (اختیاری)۱/۴ قاشق چایخوری

مرحله اول: پودر ماچا را حل کنید

پودر ماچا را با آب داغ در یک پیاله کوچک بریزید و با ویسک ماچا یا همزن خوب هم بزنید تا ماچا کاملا در آب داغ حل شود.

مرحله دوم: شیر را گرم کنید

شیر را در شیرجوش گرم کنید. قبل از این که شیر شروع به جوشیدن کند، زیر آن را خاموش کنید و به آن عسل و وانیل اضافه کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه چای لاته

مرحله سوم: شیر را فوم دار کنید

به کمک دستگاه فومر شیر یا یک فرنچ پرس، شیر را هم بزنید تا کف کند. وقتی شیر کاملا فوم‌دار شد، آن را با ترکیب پودر ماچا و آب داغ مخلوط کنید. ماچا لاته شما آماده است.

نکات و فوت‌وفن‌ های طرز تهیه ماچا لاته خانگی

بیشتر بخوانید: طرز تهیه چای ماسالا

نکات و فوت‌وفن‌ های طرز تهیه ماچا لاته خانگی

برای درس کردن ماچا لانه با بهترین کیفیت و مانند ماچا لاته کافه‌ها، نکات زیر را مورد توجه قرار دهید:

اگر دوست دارید آیس ماچا لاته را مانند کافه‌ها آماده کنید، از شیر سرد استفاده کنید و بعد از گرفتن فوم شیر، ماچا را با آن ترکیب کنید. چند تکه یخ هم به آن اضافه کنید. آیس ماچا لاته شما آماده است.باید خوب ماچا را با آب داغ مخلوط کنید در غیر این صورت گلوله گلوله می‌شود.دمای مناسب شیر برای درست کردن ماچا لاته 60 تا 70 درجه است.می‌توانید به جای عسل از سیروپ نارگیل، کارامل یا طعم‌دهنده دلخواه خود برای شیرین کردن ماچا استفاده کنید.بهتر است پودر ماچا را قبل از ترکیب آن با آب داغ الک کنید.برای فوم‌دار کردن شیر می‌توانید از نازل فوم شیر دستگاه اسپرسوساز هم استفاده کنید.

در این مطلب از بخش آشپزی مجله اکالا با طرز تهیه ماچا لاته خانگی آشنا شدیم. این نوشیدنی پرخاصیت این روزها طرفداران زیادی دارد. نظر شما نسبت به این نوشیدنی چیست؟

من فاطمه عاقلی هستم؛ عاشق کشف طعم‌های تازه، غرق در دنیای کتاب‌ها و شیفته فیلم‌هایی که ذهن را به چالش می‌کشند. نوشتن و داستان‌گویی برای من چیزی بیش از یک سرگرمی است؛ راهی است برای به اشتراک گذاشتن لحظات ناب و تجربه‌های هیجان‌انگیز.

منبع خبر