طرز تهیه مارمالاد آلو+ نکات شکرک نزدن

مناسب برای 1 کیلو و نیم زمان آماده‌سازی 10 دقیقه زمان پخت 40 دقیقه مارمالاد آلو گزینه‌ای خوشمزه و خوش…

مناسب برای

1 کیلو و نیم

زمان آماده‌سازی

10 دقیقه

زمان پخت

40 دقیقه

مارمالاد آلو گزینه‌ای خوشمزه و خوش رنگ و لعاب برای صبحانه و یا مصرف در انواع دسر است. این مارمالاد را می‌توانید حتی برای روی چیزکیک یا لابه‌لای پنیکیک هم استفاده کنید. در این مطلب از مجله اکالا با طرز تهیه مارمالاد آلو آشنا می‌شویم، پس با ما در ادامه این مطلب همراه باشید.

نگاهی سریع به طرز تهیه

برای درست کردن این مارمالاد خوشمزه، آلوها را از وسط دو نیم کنید، هسته آن‌ها را خارج کرده و سپس نیمی از شکر را در قابلمه بریزید.

آلوها را روی شکر بچینید و نیمه باقی مانده شکر را روی آلوها بریزید. قابلمه را روی حرارت ملایم بگذارید تا آلو آب بیندازد و شکر را در خود حل کند.

کف روی آلوها را جمع کنید و وقتی مارمالاد به غلظت مناسب رسید حرارت را خاموش کرده و آب لیمو را اضافه کنید.

در ادامه با طرز تهیه این مارمالاد به صورت گام به گام آشنا خواهیم شد.

مواد لازم برای مارمالاد آلو

مواد لازممقدار مورد نیازآلو سیاه یا قرمز1 کیلوگرمشکر1 کیلوگرمآب لیمو2 قاشق غذاخوری

مرحله اول: آلوها را آماده کنید

در گام اول آلوها را بشویید، سپس بگذارید خشک شوند. بعد از این که آلوها خشک شدند، آن‌ها را از وسط دو نیم کنید و هسته آن‌ها را خارج کنید.

مرحله دوم: شکر و آلو را در قابلمه بریزید

در یک قابلمه بزرگ، نیمی از شکر را بریزید و روی آن آلوهای از وسط نصف شده را قرار دهید. روی آلوها نیمه دیگر شکر را بریزید.

قابلمه را با در بسته روی حرارت ملایم قرار دهید و اجازه دهید آلوها آب بیندازند.

مرحله سوم: کف روی مارمالاد را بگیرید

وقتی که مارمالاد شروع به جوشیدن کرد و روی آن کف بست، در قابلمه را باز کنید و کف روی آن را جمع کنید.

در این مرحله و در هنگام جوشیدن، پوست آلوها هم روی سطح مارمالاد می‌آیند، آن‌ها را هم از قابلمه بیرون بیاورید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه مارمالاد آلبالو با ژلاتین

مرحله چهارم: آب لیمو را اضافه کنید

اجازه دهید که آلو نیم ساعت به جوشیدن ادامه دهد. بعد از نیم ساعت، حرارت را خاموش کنید و به مارمالاد آب لیمو را اضافه کنید.

مرحله پنجم: مارمالاد را در شیشه بریزید

مارمالاد شما آماده است. وقتی از حرارت افتاد آن را در شیشه‌های استریل شده با در بسته و فیکس بریزید، سپس آن را در یخچال بگذارید.

نکات و فوت‌وفن‌ های طرز تهیه مارمالاد آلو و شکرک نزدن آن

طرز تهیه انواع مارمالاد آلو

در این طرز تهیه، می‌توانید هم از آلو قرمز و هم از آلوی سیاه استفاده کنید. شیوه آماده‌سازی مارمالاد آلو قرمز و مارمالاد آلو سیاه با یکدیگر تفاوتی ندارد.

برای آماده کردن مارمالاد آلو زرد هم باید درست مانند همین طرز تهیه کار کنید و به ازای هر 1 کیلوگرم آلو، یک کیلو شکر بریزید با این تفاوت که در این حالت رنگ مارمالاد روشن و شفاف خواهد شد.

به همین دلیل اگر تمایل دارید رنگ مارمالاد با توجه به روشن بودن آن شفافیت و درخشش بیشتری داشته باشد، می‌توانید به مارمالاد 2 قاشق غذاخوری گلوکز هم اضافه کنید. برای این کار گلوکز را به همراه شکر در قابلمه بریزید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه مارمالاد گلابی خانگی

نکات و فوت‌وفن‌ های طرز تهیه مارمالاد آلو و شکرک نزدن آن

برای این که بتوانید مارمالاد آلو را به بهترین شکل آماده کنید و شکرک نزند، بهتر است نکات زیر را رعایت کنید:

در هنگام جوشاندن مارمالاد حرارت را زیاد نکنید، زیرا این کار باعث شکرک زدن آن می‌شود.معمولا مارمالاد آلو با توجه به بافت آلو و واکنش آن با آب لیمو به قدر کافی حالت ژله‌ای پیدا می‌کند اما اگر می‌خواهید بافت مارمالادتان ژله‌ای‌تر شود، یک قاشق غذاخوری ژلاتین را به روش بن‌ماری آماده کرده و در مارمالاد بریزید.گلوکز باعث شفافیت و درخشش رنگ مارمالاد می‌شود و جلوی شکرک زدن آن را هم می‌گیرد، پس می‌توانید در صورت تمایل کمی گلوکز هم به مارمالاد اضافه کنید؛ توجه کنید که آب لیمو تا حد زیادی جلوی شکرک زدن مارمالاد را می‌گیرد و الزامی به استفاده از گلوکز نیست.می‌توانید در صورت تمایل برای اطمینان از جدا شدن همه پوست‌های آلو، آن را از صافی رد کنید.

در این مطلب از بخش آشپزی اکالا با طرز تهیه مارمالاد آلو آشنا شدیم. این مارمالاد طعم خوبی دارد و علاوه بر صبحانه‌ها می‌توانید از آن برای آماده کردن انواع دسر هم استفاده کنید.

من فاطمه عاقلی هستم؛ عاشق کشف طعم‌های تازه، غرق در دنیای کتاب‌ها و شیفته فیلم‌هایی که ذهن را به چالش می‌کشند. نوشتن و داستان‌گویی برای من چیزی بیش از یک سرگرمی است؛ راهی است برای به اشتراک گذاشتن لحظات ناب و تجربه‌های هیجان‌انگیز.

منبع خبر