طرز تهیه لازانیا با کدو حلوایی+ نکات و فوت‌وفن ها

لازانیای کدو حلوایی یکی از متفاوت‌ترین انواع لازانیا است که معمولا بدون گوشت و با استفاده از سبزیجات مختلف آماده…
طرز تهیه لازانیا با کدو حلوایی+ نکات و فوت‌وفن ها

لازانیای کدو حلوایی یکی از متفاوت‌ترین انواع لازانیا است که معمولا بدون گوشت و با استفاده از سبزیجات مختلف آماده می‌شود. در این مقاله از مجله اکالا می‌توانید با طرز تهیه لازانیا با کدو حلوایی و همه فوت‌وفن های درست کردن این غذا آشنا شوید.

نگاهی سریع به روش پخت

برای درست کردن این غذا باید لازانیا را در آب بپزید و بعد آبکش کنید. کدو را همراه با آب بپزید و پوره کنید. پیاز را در روغن زیتون سرخ کنید و بعد قارچ و مقداری نمک به آن اضافه کنید. کدو حلوایی را با خامه و مقداری نمک ترکیب کنید.

در ادامه یک لایه لازانیا در قالب قرار دهید و بعد مقداری از ترکیب قارچ و پیاز و کمی از سس کدو را روی آن بریزید و بعد پنیر را اضافه کنید. این مراحل را تا تمام شدن مواد تکرار کنید و بعد لازانیا را در فر بگذارید تا آماده شود. برای خواندن جزئیات این لازانیا می‌توانید این مقاله را تا انتها مطالعه کنید.

مواد لازم برای لازانیا با کدو حلوایی

مواد لازممقدار مورد نیازقارچ۵۰۰ گرمپیاز ۱ عدد کوچکنمک۱/۲ قاشق چای‌خوریروغن زیتون۲ قاشق چای‌خوریکدو حلوایی۱ عدد متوسطخامه۱/۲ لیوان فرانسوی دسته‌دارفلفل سیاه۱ قاشق چای‌خوریلازانیا۹ عددپنیر پیتزابه مقدار لازم

خرید مواد اولیه با تخفیف از اکالا

طرز تهیه لازانیا با کدو حلوایی

مدت زمان آماده‌سازی: ۱۵ دقیقهمدت زمان پخت: ۹۰ دقیقهدرجه سختی: متوسطمناسب برای: ۴ نفر

مرحله اول: فر را گرم کنید

برای شروع باید فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن کنید تا گرم شود. سپس به سراغ مرحله بعد بروید.

مرحله دوم: لازانیا را آماده کنید

یک قابلمه آب جوش روی حرارت قرار دهید و کمی نمک و روغن به آن اضافه کنید. صبر کنید تا آب بجوشد و بعد لازانیا را در آب بریزید و زمانی که نرم شد، آن را آبکش کنید و برای درست کردن لازانیا کنار بگذارید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه لازانیا اصل ایتالیایی با سس بشامل

مرحله سوم: کدو را بپزید

کدو را بشویید و خرد کنید. در قابلمه آب بریزید و روی حرارت قرار دهید. اجازه دهید کدو برای نیم ساعت تا یک ساعت به خوبی بپزد. سپس کدوها را از پوست جدا و پوره کنید.

مرحله چهارم: سس قارچ را آماده کنید

یک عدد پیاز را خرد و در روغن زیتون سرخ کنید. در ادامه قارچ‌ها را به صورت ورقه‌ای خرد و به پیاز سرخ شده اضافه کنید. مقداری نمک به مواد بزنید و سپس سس را در یک ظرف بریزید.

مرحله پنجم: سس کدو را آماده کنید

برای درست کردن سس کدو باید پوره کدو حلوایی را با مقداری نمک و خامه ترکیب کند و خوب هم بزنید. در این مرحله می‌توانید از هر ادویه‌ای که دوست دارید برای مزه دار کردن سس کدو استفاده کنید.

مرحله ششم: لازانیا را آماده کنید

در این مرحله ابتدا باید کف قالب مورد نظر را با کمی روغن چرب کنید. سپس یک لایه لازانیا در ظرف قرار دهید و بعد سس کدو و سس قارچ را به آن اضافه کنید. مقداری پنیر روی مواد بریزید و بعد یک لایه لازانیا روی آن قرار دهید. مراحل را تا تمام شدن همه مواد تکرار کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه لازانیای بدون فر با گوشت چرخ کرده

مرحله هفتم: لازانیا را بپزید

روی لایه آخر لازانیا مقداری پنیر بریزید و در انتها روی ظرف را با فویل بپوشانید. قالب را به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه در فر قرار دهید و سپس از فر خارج کنید. فویل را بردارید و دوباره مقداری پنیر به لازانیا اضافه کنید. اجازه دهید ۱۰ دقیقه دیگر لازانیا در فر بپزد و سطح آن طلایی شود. سپس آن را از فر خارج و سرو کنید.

نکات و فوت‌وفن های طرز تهیه لازانیا

نکات و فوت‌وفن های طرز تهیه لازانیا

در ادامه به چند نکته طلایی برای پخت لازانیا با کدو حلوایی اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.

برای درست کردن این لازانیا می‌توانید از مقداری سیر یا پودر سیر نیز استفاده کنید.در طرز تهیه لازانیا با کدو حلوایی می‌توانید از مقداری اسفناج پخته شده استفاده کنید.برای مزه دار کردن این اسفناج می‌توانید از مقداری آویشن یا نعناع خشک شده نیز استفاده کنید.برای درست کردن این لازانیا می‌توانید از مقداری سس بشامل نیز استفاده کنید.در صورت تمایل می‌توانید کدو حلوایی را مزه دار کنید و در فر بپزید و سپس پوره کنید و در غذا بریزید.برای درست کردن این لازانیا می‌توانید از هر نوع پنیری که دوست دارید استفاده کنید.می‌توانید از مقداری سس گوجه برای مزه دار کردن این لازانیا استفاده کنید. در این روش بهتر است در هر لایه لازانیا مقداری سس بریزید.

در این مقاله از بخش آشپزی اکالا به طرز تهیه لازانیا با کدو حلوایی و همه فوت‌وفن های درست کردن آن اشاره شده است. پیشنهاد می‌شود این غذای سالم و خوشمزه را در خانه آماده کنید و از طعم متفاوت آن لذت ببرید.

من مژده شرف عاشوری هستم. سالهاست که به صورت تخصصی در مورد موضوعات مختلف می‌نویسم و ترجمه میکنم. از بازی با کلمات و خلق محتوای تازه لذت میبرم و دوست دارم دنیای اطرافم رو بیشتر از چیزی که میبینم، کشف کنم…

منبع خبر