طرز تهیه قهوه ذغالی سریال قهوه پدری

مناسب برای 1 نفر زمان آماده‌سازی 10 دقیقه قهوه ذغالی که برخی آن را با نام کافی جوس نیز می‌شناسند،…
طرز تهیه قهوه ذغالی سریال قهوه پدری

مناسب برای

1 نفر

زمان آماده‌سازی

10 دقیقه

قهوه ذغالی که برخی آن را با نام کافی جوس نیز می‌شناسند، یکی از خاص‌ترین انواع قهوه در دنیا است که به خاطر طعم خاصی که دارد، بسیار پرطرفدار است. از آن جایی که این قهوه جدیدا در سریال قهوه پدری سرو می‌شود، در ایران بسیار محبوب شده است. در این مقاله از مجله اکالا می‌توانید با طرز تهیه قهوه ذغالی و همه فوت‌وفن‌ های درست کردن این نوشیدنی متفاوت آشنا شوید.

نگاهی سریع به طرز تهیه

برای درست کردن این قهوه ابتدا باید قهوه را به روشی که دوست دارید آماده کنید. یک تکه چوب را روی حرارت ملایم قرار دهید تا گداخته شود. زمانی که چوب قرمز شد، می‌توانید آن را در قهوه بیندازید و بعد از چند دقیقه آن را از قهوه بردارید.

رسپی این قهوه متفاوت را با جزئیات کامل در ادامه بخوانید.

مواد لازم برای قهوه ذغالی برای ۱ نفر

مواد لازممقدار مورد نیازقهوه۱ فنجانشکر۱ تا ۲ قاشق غذاخوریزغال چوب داغ۱ تکه

مرحله اول: قهوه را آماده کنید

برای درست کردن این نوشیدنی به یک فنجان قهوه نیاز دارید. برای شروع باید مقداری قهوه سیاه را با آب داغ ترکیب کنید و در صورت تمایل مقداری شکر به آن اضافه کنید و مواد را هم بزنید تا قهوه و شکر به خوبی در آب حل شوند.

مرحله دوم: ذغال را آماده کنید

بعد از آماده کردن قهوه باید تکه‌های چوب را در آتش بیندازید تا ذغال چوب داغ آماده شود. زمانی که رنگ چوب گداخته و روی آن قرمز شد، یعنی برای درست کردن قهوه آماده است. به خاطر داشته باشید که برای آماده کردن ذغال باید از حرارت ملایم استفاده کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه قهوه لاته

مرحله سوم: قهوه ذغالی را آماده کنید

بعد از آماده شدن ذغال باید آن را به آرامی در قهوه بیندازید و صدایی شبیه به «جوس» را بشنوید. علت این که به این قهوه کافی جوس گفته می‌شود، همین صدایی است که بعد از اضافه کردن ذغال به قهوه‌ ایجاد می‌شود.

مرحله چهارم: قهوه را بنوشید

بعد از اضافه کردن ذغال باید کمی صبر کنید تا قهوه خنک شود. سپس با یک قاشق ذغال را از فنجان خارج کنید و قهوه را بنوشید و از طعم آن لذت ببرید.

تاریخچه قهوه ذغالی

تاریخچه قهوه ذغالی

قهوه ذغالی یکی از اصلی‌ترین نوشیدنی‌های جاکارتا در اندونزی است که برای اولین بار در سال ۱۹۶۸ کشف شد. اضافه کردن یک تکه ذغال به قهوه مشتریان در یک کافه موجب شد تا این نوشیدنی خیلی زود طرفداران زیادی پیدا کند و به یکی از نوشیدنی‌های محبوب تبدیل شود.

هنوز هم این قهوه در جاکارتا به عنوان یکی از محبوب‌ترین نوشیدنی‌ها شناخته می‌شود. امروزه این قهوه اندونزیایی در اکثر جشن‌های عروسی، مراسم تولد و تعطیلات خاص سرو می‌شود.

قهوه ذغالی چیست؟

قهوه ذغالی یک ترکیب متمایز از قهوه و ذغال چوب داغ است که موجب ایجاد طعمی شگفت انگیز و خاص می‌شود. این قهوه خاصیت سم زدایی دارد و برای درست کردن آن معمولا چوب‌های خاصی را در برابر حرارت زیاد قرار می‌دهند و بعد آن را در قهوه می‌ریزند.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه قهوه دالگونا زعفرانی

آیا قهوه ذغالی خطرناک است؟

شاید اضافه کردن یک تکه ذغال داغ به قهوه کمی عجیب به نظر برسد، اما بهتر است بدانید که این نوشیدنی نه تنها خطری ندارد، بلکه بسیار مفید است.

در صورتی که برای درست کردن این قهوه از ذغال مخصوص و باکیفیت تهیه شده از چوب استفاده شود، مصرف آن می‌تواند به دفع سموم بدن کمک زیادی کند.

نوشیدنی قهوه ذغالی به جذب سموم و آلاینده‌ها کمک می‌کند و برای بدن مفید است. به خاطر داشته باشید که این نوشیدنی نباید به مقدار زیاد مصرف شود.

برای درست کردن قهوه ذغالی از چه زغالی استفاده کنیم؟

برای درست کردن قهوه ذغالی تنها باید از ذغال چوب طبیعی که فاقد هرگونه مواد شیمیایی و مضر است استفاده کنید. استفاده از ذغال‌های معمولی به هیچ عنوان برای درست کردن این قهوه مناسب نیست. جالب است بدانید که برای درست کردن ذغال این قهوه باید از چوب درختانی مثل سیب و گیلاس استفاده کنید.

نکات و فوت‌وفن های طرز تهیه قهوه ذغالی

بهترین نوع قهوه برای قهوه ذغالی

برای درست کردن نوشیدنی سنتی قهوه ذغالی بهتر است از قهوه عربیکا که عطر و طعم ملایم و معتدلی دارد استفاده کنید. به خاطر داشته باشید که برای درست کردن این قهوه باید پودر قهوه شما کاملا یکدست و ریز باشد تا به خوبی در آب حل شود. قهوه ترک نیز برای درست کردن قهوه ذغالی گزینه مناسبی است.

نکات و فوت‌وفن های طرز تهیه قهوه ذغالی

در ادامه به چند نکته طلایی برای درست کردن قهوه ذغالی اشاره شده است، با ما همراه باشید.

از مهم‌ترین فواید قهوه با ذغال گداخته می‌توان به سم زدایی بدن، تسکین مشکلات گوارشی و کاهش سطح کافئین قهوه اشاره کرد.برای آماده کردن ذغال مخصوص قهوه ذغالی باید از حرارت ملایم و یکنواخت استفاده شود.اضافه کردن شکر به قهوه ذغالی اختیاری است و در صورت تمایل می‌توانید آن را حذف کنید.برای درست کردن این قهوه می‌توانید از دستگاه قهوه ساز استفاده کنید و در انتهای کار ذغال را به قهوه اضافه کنید.مقدار قهوه‌ای که برای درست کردن این نوشیدنی استفاده می‌شود، اختیاری است و شما می‌توانید یک فنجان قهوه را بنا به سلیقه خودتان آماده کنید.برای درست کردن قهوه ترک ذغالی باید قهوه ترک را آماده کنید و بعد ذغال را در آن بریزید.بعد از اضافه کردن ذغال به قهوه، حدود ۵ دقیقه صبر کنید تا قهوه شما آماده شود.برای شیرین کردن قهوه ذغالی می‌توانید شکر را در زمان دم کردن قهوه و در ابتدا به آن اضافه کنید یا بعد از آماده شدن قهوه مقداری شکر در آن بریزید تا شیرین شود.

در این مقاله از بخش آشپزی اکالا به طرز تهیه قهوه ذغالی و همه فوت‌وفن های درست کردن این نوشیدنی اشاره شد. اگر تجربه درست کردن این قهوه خوش طعم را دارید حتما نظرات و تجربیات خود را با ما و دوستان علاقه‌مند به اشتراک بگذارید.

من مژده شرف عاشوری هستم. سالهاست که به صورت تخصصی در مورد موضوعات مختلف می‌نویسم و ترجمه میکنم. از بازی با کلمات و خلق محتوای تازه لذت میبرم و دوست دارم دنیای اطرافم رو بیشتر از چیزی که میبینم، کشف کنم…

منبع خبر