طرز تهیه قهوه با طعم پرتقال+ نکات و فوت‌وفن ها

قهوه پرتقالی یکی از نوشیدنی‌هایی است که به صورت گرم و سرد مصرف می‌شود. ترکیب طعم تلخ قهوه و طعم…
طرز تهیه قهوه با طعم پرتقال+ نکات و فوت‌وفن ها

قهوه پرتقالی یکی از نوشیدنی‌هایی است که به صورت گرم و سرد مصرف می‌شود. ترکیب طعم تلخ قهوه و طعم شیرین و خوش رایحه پرتقال، این نوشیدنی را خاص و هیجان‌انگیز کرده است. در این مقاله از مجله اکالا با ما همراه باشید تا طرز تهیه قهوه پرتقالی را به صورت گرم و سرد همراه نکات و فوت‌و‌فن آن به شما آموزش دهیم.

نگاهی سریع به طرز تهیه

برای درست کردن قهوه پرتقالی گرم، ابتدا پرتقال را به خوبی بشویید و پوست آن را رنده کنید. قهوه آسیاب شده را در قهوه‌ساز با فرنچ پرس دم کنید و در لیوان بریزید. پوست پرتقال را همراه عسل و عصاره وانیل به قهوه اضافه کنید و هم بزنید. سپس در لیوان همراه کمی شیر گرم سرو کنید.

برای درست کردن قهوه پرتقالی سرد، ابتدا قهوه آسیاب شده را دم کنید. سپس آب پرتقال را بگیرید و با عسل ترکیب کنید. چند تکه یخ به آب پرتقال اضافه کنید و در آخر قهوه را روی یخ‌ها بریزید. در ادامه مطلب طرز تهیه کامل این قهوه خوش‌عطر را با جزئیات بیشتری بخوانید.

مواد لازم قهوه پرتقالی گرم

قهوه آسیاب شده۲ قاشق غذاخوریآب جوش۱ فنجانپوست پرتقال رنده شده۱ قاشق چای‌خوریعصاره وانیل۲ تا ۳ قطرهعسلبه میزان دلخواهشیربه میزان لازم

طرز تهیه قهوه پرتقالی گرم

مدت زمان آماده سازی: ۱۰ تا ۱۵ دقیقه
مناسب برای: ۱ نفر
درجه سختی: آسان

مرحله اول: پوست پرتقال را آماده کنید

پرتقال را به خوبی بشویید و پوست آن را جدا کنید. سپس قسمت نارنجی پوست‌های جدا شده را با درجه درشت یا متوسط رنده کنید.

مرحله دوم: قهوه را دم کنید

قهوه آسیاب شده را با استفاده از فرنچ پرس، موکاپات یا قهوه ساز خانگی دم کنید و در یک لیوان مناسب بریزید.

مرحله سوم: مواد را ترکیب کنید

پوست پرتقال رنده شده را در لیوان قهوه بریزید و به خوبی هم بزنید تا عطر آن آزاد شود.

عسل و عصاره وانیل هم در این مرحله به قهوه اضافه کنید و هم بزنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه شربت رب انار

مرحله چهارم: شیر را اضافه کنید

اگر دوست دارید قهوه را با شیر میل کنید، به میزان دلخواه، شیر را گرم کنید و به قهوه اضافه کنید تا طعم آن ملایم‌تر شود.

قهوه را با یک برش نازک پرتقال تزئین و نوش جان کنید.

مواد لازم قهوه پرتقالی سرد

قهوه آسیاب شده۲ قاشق غذاخوریآب پرتقال طبیعینصف لیوانیخچند تکهعسلبه میزان دلخواه

خرید مواد اولیه با تخفیف از اکالا

طرز تهیه قهوه پرتقالی سرد

مدت زمان آماده سازی: ۱۰ تا ۱۵ دقیقه
مناسب برای: ۱ نفر
درجه سختی: آسان

مرحله اول: قهوه را آماده کنید

ابتدا به کمک دستگاه اسپرسوساز خانگی، موکاپات یا فرنچ پرس یک قهوه غلیظ دم کنید.

مرحله دوم: آب پرتقال را بگیرید

پرتقال را بشویید و با کمک آب پرتقال گیری دستی، به میزان نصف لیوان آبگیری کنید.

بیشتر بخوانید: ۶ طرز تهیه اسموتی خرمالو

مرحله سوم: مواد را ترکیب کنید

در یک لیوان شیشه‌ای بلند، آب پرتقال و عسل را ترکیب کنید و هم بزنید. سپس تکه‌های یخ را به آن اضافه کنید و در آخر به آرامی قهوه را روی یخ‌ها بریزید تا دو لایه دو رنگ تشکیل شود.

قهوه را با کمی پوست پرتقال رنده شده تزئین و نوش جان کنید.

نکات و فوت‌و‌فن برای درست کردن قهوه پرتقالی

برای درست کردن این قهوه خوشمزه به هر دو روش، بهتر است نکات زیر را در نظر داشته باشید تا نوشیدنی باکیفیت‌تری داشته باشید. با ما همراه باشید.

سعی کنید برای درست کردن این قهوه، از پرتقال‌ تازه استفاده کنید که هم تلخی پوست آن کمتر است و هم عطر بیشتری دارد.برای رنده کردن پوست پرتقال در روش اول، دقت کنید که قسمت سفید پوست را رنده نکنید، زیرا ممکن است نوشیدنی را تلخ کند.به نسبت قهوه و آب پرتقال دقت کنید تا طعم پرتقال غالب نشود. برای جلوگیری از این کار بهتر است آب پرتقال را کم کم به قهوه اضافه کنید.برای درست کردن قهوه پرتقالی بهتر است از قهوه‌های آفریقایی با اسیدیته بالا استفاده کنید تا با طعم مرکباتی مانند پرتقال هماهنگی بیشتری داشته باشند.اگر پرتقالی که استفاده می‌کنید، شیرین است، بهتر است شیرین کننده دیگری مانند عسل یا شکر به قهوه اضافه نکنید.برای بیشتر شدن عطر پوست پرتقال، می‌توانید قبل از استفاده کمی آن را روی بخار قهوه گرم کنید یا با دست فشار دهید تا روغن معطر آن آزاد شود.می‌توانید برای قوی‌تر شدن طعم این نوشیدنی کمی هل یا دارچین به آن اضافه کنید.سعی کنید برای سرو قهوه پرتقالی سرد، از لیوان‌های شیشه‌ای استفاده کنید تا لایه‌های رنگی آن مشخص شود.این نوشیدنی را می‌توانید با یک برش نازک پرتقال یا کمی پوست رنده شده پرتقال و چوب دارچین تزئین کنید.

در این مقاله از مجله اکالا، ۲ طرز تهیه قهوه پرتقالی را به همراه نکات و فوت‌و‌فن آن به شما آموزش دادیم. حتما این نوشیدنی خوشمزه را در روزهای سرد پاییزی درست کنید تا طعمی حرفه‌ای و بی‌نظیر را تجربه کنید.

من لیلا هستم، رشته تحصیلیم روزنامه نگاری بوده و همیشه از نوشتن لذت می‌برم، اینجا از دانش و تجربه‌ام تو زمینه‌های مختلف استفاده می‌کنم تا برای شما مطالب خوبی بنویسم. امیدوارم از خوندنشون لذت ببرید.

منبع خبر