طرز تهیه شیرینی قهوه+ نکات و فوت‌وفن ها

شیرینی قهوه یا دانه قهوه یک نوع شیرینی خوش طعم کاکائویی با ظاهری شبیه به دانه‌های قهوه است که می‌توانید…
طرز تهیه شیرینی قهوه+ نکات و فوت‌وفن ها

شیرینی قهوه یا دانه قهوه یک نوع شیرینی خوش طعم کاکائویی با ظاهری شبیه به دانه‌های قهوه است که می‌توانید از آن برای پذیرایی عید نوروز استفاده کنید. در این مقاله از مجله اکالا می‌توانید با طرز تهیه شیرینی قهوه و همه فو‌ت‌وفن های درست کردن این شیرینی آشنا شوید.

نگاهی سریع به طرز تهیه

برای پخت شیرینی قهوه ابتدا باید نسکافه را با ۲ قاشق آب جوش ترکیب و آماده کنید. کره و پودر قند را ترکیب و با همزن بزنید و بعد تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید. نسکافه خنک شده را به مواد شیرینی اضافه کنید و سپس آرد، پودر کاکائو و بیکینگ پودر را الک کنید و با سایر مواد ترکیب کنید. با نوک انگشت خمیر را ورز دهید و بعد خمیر را به شکل دلخواه فرم دهید و در سینی بچینید و برای ۲۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه در فر قرار دهید.

برای پخت این شیرینی روی گاز می‌توانید شیرینی‌ها را در ماهیتابه بچینید و بعد با شعله پخش کن، به مدت ۲۵ دقیقه روی حرارت ملایم بپزید. برای خواندن جزئیات طرز تهیه شیرینی قهوه می‌توانید این مقاله را تا انتها مطالعه کنید.

مواد لازم برای شیرینی قهوه

مواد لازممقدار مورد نیازتخم مرغ۱ عددپودر قند۱ لیوان فرانسوی دسته‌دارکره۱۰۰ گرمآرد سفید۲ لیوان فرانسوی دسته‌دارنشاسته ذرت یا گندم (اختیاری)۱/۲ لیوان فرانسوی دسته‌دارآب جوش۲ قاشق غذاخوریپودر قهوه یا نسکافه فوری ۱ قاشق غذاخوریپودر کاکائو۲ قاشق غذاخوریبیکینگ پودر۱ قاشق مرباخوریوانیلنوک قاشق چای‌خوری

خرید مواد اولیه با تخفیف از اکالا

طرز تهیه شیرینی دانه قهوه در فر

مدت زمان آماده‌سازی: ۲۰ دقیقهمدت زمان پخت: ۲۰ دقیقهدرجه سختی: متوسطمناسب برای: ۸۰ عدد شیرینی

مرحله اول: مواد لازم را آماده کنید

برای شروع باید همه مواد شیرینی را از یخچال خارج کنید و در دمای محیط قرار دهید. کره را نیز از نیم ساعت قبل از یخچال خارج کنید تا نرم شود. اضافه کردن نشاسته ذرت یا گندم به این شیرینی اختیاری است و موجب تردی شیرینی می‌شود که می‌توانید آن را حذف کنید.

مرحله دوم: نسکافه را آماده کنید

نسکافه فوری را با ۲ قاشق آب جوش ترکیب کنید و خوب هم بزنید تا نسکافه در آب حل شود. سپس آن را کنار بگذارید تا خنک شود.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک سه شیر قهوه

مرحله سوم: کره و پودر قند را هم بزنید

کره آب شده را با پودر قند ترکیب کنید و با سرعت بالای همزن هم بزنید تا کره حالت پفکی و حجیم پیدا کنید. در حین هم زدن حتما چند بار با لیسک مواد را دورگیری کنید تا کره و پودر قند به طور کامل با هم ترکیب شوند.

مرحله چهارم: تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید

در این مرحله باید تخم مرغ و وانیل را به ترکیب کره و پودر قند اضافه و مواد را دوباره با دور تند همزن برای حدود یک دقیقه هم بزنید.

مرحله پنجم: خمیر شیرینی را آماده کنید

نسکافه خنک شده را به مواد شیرینی اضافه کنید و سپس آرد، پودر کاکائو و بیکینگ پودر را ۳ بار الک کنید و با سایر مواد ترکیب کنید. ابتدا برای هم زدن مواد از لیسک کمک بگیرید و بعد خمیر شیرینی را با نوک انگشت ورز دهید تا نرم و لطیف شود.

توجه: این خمیر نیازی به استراحت و ورز زیاد ندارد. اگر حس کردید خمیر گرم شده، می‌توانید نیم ساعت آن را در یخچال بگذارد.

مرحله ششم: شیرینی‌ها را در قالب بچینید

برای درست کردن این شیرینی باید به اندازه یک تکه کوچک از خمیر را بردارد و با کف دست آن را گلوله کنید و به شکل بیضی درآورید. کف سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و همه خمیرها را به همین شکل آماده کنید و در سینی بچینید. در انتها وسط شیرینی‌ها یک شکاف باریک ایجاد کنید تا ظاهر آن‌ها شبیه به دانه قهوه شود.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه حلوا نسکافه‌ای

مرحله هفتم: شیرینی‌ها را بپزید

بعد از چیدن همه شیرینی‌ها در قالب، باید فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن کنید تا گرم شود. بعد از ۱۰ دقیقه سینی را در فر قرار دهید و اجازه دهید شیرینی‌ها برای ۲۰ دقیقه بپزند و پف کنند. زمانی که شیرینی‌ها آماده شدند، فر را خاموش و سینی را خارج کنید. صبر کنید تا شیرینی‌ها خنک شوند و بعد آن‌ها را در ظرف مناسب بچینید.

نکات و فوت‌وفن های طرز تهیه شیرینی قهوه

شیرینی دانه قهوه بدون فر

برای درست کردن این شیرینی می‌توانید از ماهیتابه نیز استفاده کنید. در این روش باید کف ماهیتابه دو طرفه را کمی چرب کنید. شیرینی‌ها را در ماهیتابه بچینید و آن را روی شعله پخش کن بگذارید. درب ماهیتابه را روی آن قرار دهید و اجازه دهید شیرینی‌ها به مدت ۲۵ دقیقه بپزند و پف کنند.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه شیرینی نسکافه‌ای با سس شکلاتی

نکات و فوت‌وفن های طرز تهیه شیرینی قهوه

در ادامه به چند نکته طلایی برای بهتر شدن طعم و بافت شیرینی قهوه اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.

بعد از پخت شیرینی‌ها حدود نیم ساعت صبر کنید تا کاملا خنک شوند و بعد آن‌ها را از سینی جدا کنید.برای درست کردن این شیرینی می‌توانید به جای کره از روغن قنادی نیز استفاده کنید.برای پخت این شیرینی می‌توانید به جای قهوه فوری از نسکافه نیز استفاده کنید.بعد از آماده شدن شیرینی‌ها می‌توانید یک سمت آن‌ها را در شکلات آب شده فرو ببرید و بعد کمی گردوی خرد شده روی آن‌ها بریزید.قبل از آماده کردن شیرینی همه مواد مورد نیاز برای پخت آن را از نیم ساعت قبل از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسند.در زمان چیدن شیرینی‌ها در سینی حتما آن‌ها را با فاصله کنار هم قرار دهید.اضافه کردن نشاسته ذرت به این شیرینی بافت تردتری می‌بخشد.قبل از آماده کردن شیرینی حتما آرد و پودر کاکائو را چند بار الک کنید.برای درست کردن این شیرینی فقط از پودر قند مرغوب استفاده کنید.می‌توانید شیرینی قهوه را بنا به سلیقه خودتان به هر شکلی که دوست دارید درست کنید.برای فرم دادن به خمیر شیرینی می‌توانید آن را با کاتر دلخواه قالب بزنید.

در این مقاله از بخش آشپزی اکالا به بهترین طرز تهیه شیرینی قهوه و همه فوت‌وفن های درست کردن آن اشاره شد. پیشنهاد می‌شود این شیرینی خوشمزه برای عید نوروز را در خانه آماده کنید و از طعم آن در کنار چای زعفرانی لذت ببرید.

من مژده شرف عاشوری هستم. سالهاست که به صورت تخصصی در مورد موضوعات مختلف می‌نویسم و ترجمه میکنم. از بازی با کلمات و خلق محتوای تازه لذت میبرم و دوست دارم دنیای اطرافم رو بیشتر از چیزی که میبینم، کشف کنم…

منبع خبر