طرز تهیه شیرینی شربتی اسفناج+ نکات و فوت‌وفن ها

شیرینی شربتی اسفناج که به عنوان شیرینی تاتلی ترکیه‌ای یا دسر تاتلی نیز شناخته می‌شود، یک نوع شیرینی مخصوص و…
طرز تهیه شیرینی شربتی اسفناج+ نکات و فوت‌وفن ها

شیرینی شربتی اسفناج که به عنوان شیرینی تاتلی ترکیه‌ای یا دسر تاتلی نیز شناخته می‌شود، یک نوع شیرینی مخصوص و شربت دار با بافتی نرم و خوشمزه است که شیرینی ملایم‌تری نسبت به باقلوا دارد و به خاطر رنگ سبزی که دارد، بسیار جذاب است. در این مقاله از مجله اکالا می‌توانید با طرز تهیه شیرینی شربتی اسفناج آشنا شوید.

نگاهی سریع به طرز تهیه

برای درست کردن این شیرینی ابتدا باید اسفناج را با روغن در مخلوط کن بریزید و میکس کنید. در ادامه آن را با شکر، تخم مرغ، کره نرم شده، آرد سمولینا، وانیل و بیکینگ پودر ترکیب کنید.

آرد سفید را در چند نوبت اضافه کنید تا خمیر یکدستی ایجاد شود. سپس گردو را اضافه کنید. خمیر را به صورت لوله‌ای فرم دهید و آن را برش دهید. کف سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و خمیرها را در سینی بچینید.

اجازه دهید شیرینی شما برای ۱۵ دقیقه با دمای ۱۷۰ درجه سانتی‌گراد در فر بپزد. برای درست کردن شربت این شیرینی باید شکر، آب، هل و آبلیمو را روی حرارت قرار دهید.

بعد از ۱۰ دقیقه شعله گاز را خاموش کنید و صبر کنید تا شربت خنک شود. در ادامه شربت خنک را روی شیرینی داغ بریزید تا شیرینی شربتی شما آماده شود.

رسپی این شیرینی خوشمزه را با جزئیات کامل در ادامه بخوانید.

مواد لازم برای شیرینی شربتی اسفناج

مواد لازممقدار مورد نیازکره۲۰۰ گرمبرگ اسفناج۱۴۵ گرمتخم مرغ۲ عددروغن مایع۹۰ گرمشکر۷۵ گرموانیلبه اندازه نوک قاشق چای‌خوریبیکینگ پودر۱ قاشق مرباخوریگردوی خرد شده۱/۲ لیوان فرانسوی دسته‌دارآرد سمولینا۶۰ گرمآرد سفید۳/۵ تا ۴ لیوان فرانسوی دسته‌دار

مواد لازم برای شربت

مواد لازممقدار مورد نیازشکر۳ لیوان فرانسوی دسته‌دارآب۳/۵ لیوان فرانسوی دسته‌دارآبلیموچند قطرهدانه هل۲ تا ۳ عدد

خرید مواد اولیه با تخفیف از اکالا

طرز تهیه شیرینی شربتی اسفناج

مدت زمان آماده‌سازی: ۳۰ دقیقهمدت زمان پخت: ۱۵ دقیقهدرجه سختی: متوسط

مرحله اول: شربت را آماده کنید

برای درست کردن شربت ابتدا باید شکر و آب را مخلوط کنید و در قابلمه بریزید. قابلمه را برای ۱۰ دقیقه روی حرارت قرار دهید. زمانی که شربت در حال جوشیدن است، آبلیمو را اضافه و بعد از ۳ تا ۴ دقیقه شعله گاز را خاموش کنید.

اجازه دهید شربت به طور کامل خنک شود. بعد از این که شربت خنک شد، دانه‌های هل را از آن خارج کنید.

مرحله دوم: اسفناج‌ها را همراه با روغن پوره کنید

اسفناج‌ها را بشویید و آبکش کنید. اجازه دهید آب اضافه آن‌ها خارج شود. سپس اسفناج‌ها را همراه با روغن در مخلوط کن بریزید و خوب پوره کنید. برای میکس کردن اسفناج‌ها می‌توانید از گوشتکوب برقی نیز استفاده کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه باقلوای کرم دار ترکیه‌ای

مرحله سوم: خمیر شیرینی شربتی را آماده کنید

اسفناج میکس شده را در یک کاسه بزرگ بریزید و بعد شکر، تخم مرغ، کره نرم شده، آرد سمولینا، وانیل و بیکینگ پودر را اضافه کنید. نصف آرد سفید را نیز در ظرف بریزید و مواد را به خوبی مخلوط کنید. در ادامه آرد را در چند مرحله به مواد اضافه کنید تا خمیر یکدستی ایجاد شود.

مرحله چهارم: گردو را اضافه کنید

بعد از این که خمیر شیرینی آماده شد، باید گردوی خرد شده را به آن اضافه کنید و دوباره خمیر را ورز دهید. در این مرحله خمیر باید بافت نرم و لطیفی داشته باشد و نباید به دست بچسبد.

این خمیر نباید به مقدار زیاد ورز داده شود و تنها باید آن را در حد ترکیب کردن مواد ورز دهید. اگر خمیر شل به نظر می‌رسد، بهتر است آن را در یک کیسه پلاستیکی قرار دهید و برای ۱۵ دقیقه در یخچال بگذارید تا آماده شود.

مرحله پنجم: خمیر را برش دهید

فر را با دمای ۱۷۰ درجه سانتی‌گراد روشن کنید تا کمی گرم شود. خمیر را به اندازه یک پرتقال بردارید و آن را روی سطح صافی قرار دهید.

در ادامه شیرینی را به شکل لوله‌ای درست کنید و هر ۴ تا ۵ سانتی‌متر از خمیر را با یک کاتر شیرینی‌پزی یا چاقو برش دهید. همه خمیرها را به همین شکل آماده کنید.

مرحله ششم: شیرینی‌ها را آماده کنید

کف سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و سطح کاغذ را با کمی روغن چرب کنید. در ادامه خمیرها را در سینی بچینید. می‌توانید آن‌ها را با دست به هر شکلی که دوست دارید فرم دهید یا حتی از قالب برای فرم دادن به شیرینی‌ها استفاده کنید. در ادامه سینی را به مدت ۱۵ دقیقه در فر قرار دهید و اجازه دهید شیرینی‌ها بپزند.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه مینی دسر کادایف ترکیه‌ای

مرحله هفتم: شیرینی‌ها را سرو کنید

بعد از این که شیرینی‌ها پختند، سینی را از فر خارج کنید. در ادامه شربت را روی شیرینی‌های داغ بریزید و حدود یک ساعت اجازه دهید شربت به خوبی جذب شیرینی‌ها شود.

شیرینی‌های شربتی اسفناج شما آماده هستند و می‌توانید آن‌ها را در ظرف مناسب بچینید و همراه با چای و نوشیدنی مورد علاقه‌تان میل کنید.

نکات و فوت‌وفن های طرز تهیه شیرینی شربتی اسفناج

نکات و فوت‌وفن های طرز تهیه شیرینی شربتی اسفناج

در ادامه این بخش به چند نکته طلایی برای پخت شیرینی شربتی اسفناج اشاره شده است، با ما همراه باشید.

برای درست کردن این شیرینی باید گردو را به صورت ریز خرد کنید.اضافه کردن دانه هل به شربت شیرینی اسفناج اختیاری است و در صورت تمایل می‌توانید آن را حذف کنید.برای درست کردن شربت این شیرینی می‌توانید به جای آبلیمو از ۱/۴ قاشق چای‌خوری جوهر لیمو یا یک قاشق غذاخوری گلوکز نیز استفاده کنید.به هیچ عنوان از مقدار آرد زیادی برای این خمیر استفاده نکنید. این کار موجب خشک شدن شیرینی شما می‌شود. خمیر این شیرینی باید نرم و لطیف باشد.ورز دادن زیاد خمیر این شیرینی موجب به روغن افتادن آن می‌شود و در این شرایط خمیر کیفیت خود را از دست می‌دهد.به هیچ عنوان شیرینی شربتی را بیشتر از ۱۵ دقیقه در فر قرار ندهید، زیرا این کار موجب خشک شدن شیرینی‌ها می‌شود.برای درست کردن این شیرینی حتما از اسفناج‌های تازه و سالم استفاده کنید.برای درست کردن این شیرینی می‌توانید به جای گردوی خرد شده از مقداری پسته و بادام خرد شده نیز استفاده کنید.بهتر است بعد از آماده کردن خمیر شیرینی آن را حدود نیم ساعت در یخچال قرار دهید تا استراحت کند.در صورت تمایل می‌توانید مقداری گلاب نیز به شربت این شیرینی اضافه کنید.برای درست کردن این شیرینی نیازی به اضافه کردن زعفران نیست، زیرا رنگ شیرینی باید سبز باشد.برای شکل دادن به این شیرینی می‌توانید آن را با استفاده از قالب به شکل‌های مختلف درآورید.در زمان اضافه کردن شربت به شیرینی، شربت باید سرد و شیرینی شما داغ باشد.بعد از اضافه کردن شهد به شیرینی بهتر است کمی صبر کنید تا شهد کاملا جذب شیرینی شود و بعد آن را سرو کنید.این شیرینی‌ها بهتر است به صورت تازه و در چند روز اول مصرف شوند.برای نگهداری این شیرینی باید آن را در ظرف درب دار نگهداری کنید.برای تزیین این شیرینی می‌توانید از شکلات آب شده استفاده کنید.

در این مقاله از بخش آشپزی اکالا به طرز تهیه شیرینی شربتی اسفناج و همه فوت‌وفن های درست کردن این شیرینی اشاره شد. اگر تجربه درست کردن این شیرینی را دارید حتما نظرات و تجربیات خود را با ما و دوستان علاقه‌مند به اشتراک بگذارید.

من مژده شرف عاشوری هستم. سالهاست که به صورت تخصصی در مورد موضوعات مختلف می‌نویسم و ترجمه میکنم. از بازی با کلمات و خلق محتوای تازه لذت میبرم و دوست دارم دنیای اطرافم رو بیشتر از چیزی که میبینم، کشف کنم…

منبع خبر