- 2025-02-12
- 2 بازدید
- 0 دیدگاه
- آشپزی ، کیک و شیرینی
طرز تهیه شیرینی بادامی خانگی؛ پرطرفدار در عید نوروز
![طرز تهیه شیرینی بادامی خانگی؛ پرطرفدار در عید نوروز](https://itimes.ir/wp-content/uploads/2025/02/How-to-make-almond-sweets-for-Nowruz-tips-min.jpg)
مناسب برای
4-5 نفر
زمان آمادهسازی
2-3 ساعت
شیرینی بادامی یکی از خوشمزهترین و جذابترین انواع شیرینیهای نوروزی است که به روشهای بسیار مختلفی آماده میشود. این شیرینی با مواد اولیه بسیار ساده و در دسترسی بدون نیاز به فر آماده میشود. نام دیگر این شیرینی، شیرینی توت است. در این مقاله از مجله اکالا، طرز تهیه شیرینی بادامی را به شما آموزش خواهیم داد.
نگاهی سریع به طرز تهیه
برای آماده سازی این شیرینی ابتدا بادامها را ۳۰ دقیقه در آب گرم قرار دهید و پوست آنها را جدا کنید. سپس بادامها را خشک و آسیاب کنید تا به پودر بادام نرم و لطیفی تبدیل شود.
در ادامه، پودر بادام را با پودر قند ترکیب کنید و کمکم گلاب به آن بیفزایید تا خمیر یکدستی حاصل شود. از خمیر گلولههای کوچکی برداشته، آنها را فرم دهید و در شکر بغلطانید.
سپس خلال پسته روی آنها بگذارید و اجازه دهید تا کمی شیرینیها سفت شوند. رسپی این شیرینی خوشمزه را با جزئیات کامل در ادامه بخوانید.
مواد لازم برای شیرینی بادامی برای ۵ نفر
مواد لازممقدار مورد نیازبادام۲۰۰ گرمگلاب۴-۵ قاشق غذاخوریرنگ خوراکیبه مقدار لازمپودر قند۱۵۰ گرمخلال پستهبه مقدار لازم
مرحله اول: بادامها را آماده کنید
بادامها را درون یک کاسه آب گرم قرار دهید و اجازه دهید به مدت ۳۰ دقیقه خیس بخورند. این کار باعث میشود که پوست بادامها به راحتی جدا شود.
پس از گذشت این زمان، بادامها را از آب خارج کنید، پوست آنها را جدا کنید و روی یک دستمال نخی یا سینی تمیز قرار دهید تا کاملاً خشک شوند.
بادامهای خشک شده را در آسیاب بریزید و آنها را پودر کنید. برای اینکه بادامها روغن نیندازند و راحتتر پودر شوند میتوانید ۱-۲ قاشق چایخوری پودر قند در زمان آسیاب کردن بادامها به آنها اضافه کنید.
پس از پودر کردن بادامها را از الک رد کنید تا یک پودر نرم و یکدست به دست آید. اگر زمان کافی برای پودر کردن بادام را ندارید میتوانید پودر بادام آماده از لوازم قنادیها خریداری کنید.
پودر بادام را در کاسه بزرگی بریزید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه شیرینی انگشتی
مرحله دوم: پودر قند را اضافه کنید
پودر قند ۱-۲ بار الک کنید تا ناخالصیهای آن گرفته شود. سپس به پودر بادام درون کاسه اضافه کنید.
این ترکیب را به خوبی با هم مخلوط کنید تا مواد خشک به طور یکنواخت ترکیب شوند.
مرحله سوم: گلاب و رنگ خوراکی را اضافه کنید
گلاب را کمکم به مخلوط پودر بادام و پودر قند اضافه کنید و همزمان خمیر را هم بزنید. این کار را ادامه دهید تا یک خمیر نرم و یکدست حاصل شود.
اگر تمایل دارید شیرینیهای بادامی چند رنگ درست کنید در همین مرحله مقداری رنگ خوراکی طبیعی یا کارخانهای به مایه شیرینی اضافه کنید.
رنگ خوراکی را به آرامی در خمیر ورز دهید تا به طور یکنواخت پخش شود.
مواد مورد نیازت رو از اُکالا بخر
مرحله چهارم: خمیر را شکل دهید
از خمیر به اندازه یک توپ کوچک بردارید، آن را در کف دست گرد کنید و روی یک کاغذ روغنی قرار دهید.
این کار را برای بقیه خمیر نیز تکرار کنید. برای تزیین بیشتر، یک خلال پسته روی هر شیرینی قرار دهید.
اجازه دهید شیرینیها در دمای محیط کمی سفت شوند تا بافت آنها مستحکمتر شود.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه شیرینی نخودچی
مرحله پنجم: شیرینیها را تزیین و سرو کنید
پس از خشک شدن شیرینیها میتوانید برای زیباتر شدن ظاهر شیرینیها، آنها را درون شکر بغلتانید و سپس در ظرف سرو بچینید.
شیرینیهای بادامی جذاب و ساده شما آماده سرو و میل کردن هستند.
نکات و فوتوفن های طرز تهیه شیرینی بادامی
در ادامه به چند نکته طلایی برای بهتر شدن طعم و بافت شیرینی بادامی اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.
حتماً از بادامهای تازه و باکیفیت استفاده کنید تا طعم شیرینی بینقص باشد.غلتاندن شیرینی در شکر، به آن جلوهای کریستالی و زیبا میدهد.مقدار پودر قند را متناسب با ذائقهی خود تنظیم کنید، اما دقت کنید که کم یا زیاد نشود تا تعادل طعم حفظ شود.گلاب را کمکم اضافه کنید تا خمیر بیش از حد شل نشود.اجازه دهید شیرینی حداقل ۲ تا ۳ ساعت در دمای محیط بماند تا کمی سفت شوند و بافت ایدهآلی پیدا کنند.برای حفظ تازگی، شیرینیها را در ظرف دربسته و در محیط خشک و خنک نگهداری کنید.در صورت تمایل، کمی وانیل یا هل اضافه کنید تا عطر دلنشینتری داشته باشد.بادامها را تا جایی که ممکن است نرم و یکدست آسیاب کنید تا خمیر لطیفی به دست آید.این کار باعث میشود که بافت شیرینی شما لطیفتر و سبکتر باشد.برای داشتن ظاهری زیباتر میتوانید از رنگهای خوراکی طبیعی مانند زعفران یا رنگهای ژلهای خوراکی استفاده کنید.
امیدواریم که این آموزش از بخش آشپزی اکالا مورد توجه شما علاقهمندان قرار گرفته باشد و بتوانید طبق روش ساده و کامل بالا این شیرینی خوشمزه را آماده و در کنار عزیزانتان میل کنید.
اگر شما در طرز تهیه شیرینی بادامی از ترفندهای دیگری استفاده میکنید که موجب خوشمزهتر شدن و بهتر شدن طعم آن میشود، خوشحال میشویم که آن نکات را در بخش نظرات با ما و سایر دوستان علاقهمند به اشتراک بگذارید.
من سمانه هستم، پس از سالها تلاش مستمر و حرفهای در دنیای شیرینیپزی، آشپزی، تولید محتوا و عکاسی با افتخار و اشتیاق بیپایان این طعمهای دلنشین را با شما به اشتراک میگذارم.
ارسال دیدگاه