- 2024-12-18
- 6 بازدید
- 0 دیدگاه
- آشپزی ، کیک و شیرینی
طرز تهیه شکلات انار با 5 طعم متفاوت+ نکات کلیدی
انار یکی از خوشمزهترین میوههای زمستانی است که با ظاهر بسیار جذابش میتواند رنگولعاب منحصر به فرد و خیره کنندهای به دسر یا غذاهای شما دهد. شما با دانههای انار و چند قلم مواد ساده دیگر میتوانید شکلاتهای اناری بسیار جذابی را برای یلدا آماده کنید. در این مقاله از مجله اکالا طرز تهیه ۵ مدل شکلات انار با مواد اولیه متفاوت و طعمهای مختلف را به شما آموزش خواهیم داد.
نگاهی سریع به طرز تهیه
آماده سازی شکلات انار برای شب یلدا میتواند به روشهای متفاوتی انجام شود که هر کدام جذابیت خاص خود را دارند. شکلاتهای چوبی با استفاده از سیبهای حلقهای شکل، شکلات بنماری شده و تزئین دانههای انار و پسته آماده میشوند. شکلاتهای سکهای با ریختن شکلات ذوب شده روی کاغذ روغنی و تزیین با انار و مغزهای خشک آماده می شوند.
شکلات آب اناری از ترکیب آب انار، نشاسته ذرت و شکر با شکلات تلخ آماده میشود. شکلات آجیلی هم که با افزودن مغزهای مختلف و دارچین به شکلات ذوب شده، طعم و بافت متنوعی پیدا میکند. در نهایت، شکلاتهای قالبی با استفاده از خمیر کیک و شکلات بنماری شده، در قالبها شکل گرفته و تزیین میشوند. رسپی این شکلاتهای اناری خوشمزه را با جزئیات کامل در ادامه بخوانید.
طرز تهیه شکلات انار چوبی، سکهای، آب اناری، آجیلی و قالبی
مدت زمان آمادهسازی: ۱۰-۱۵ دقیقهمدت زمان استراحت: ۱-۲ ساعتمناسب برای: ۴-۵ نفردرجه سختی: آسان
۱- مواد لازم برای شکلات اناری چوبی
سیب ۲-۳ عددشکلات سکهای۲۰۰-۲۵۰ گرمروغن مایع۱-۲ قاشق غذاخوریخلال پستهبه مقدار دلخواهدانههای اناربه مقدار دلخواه
طرز تهیه
سیبها را بشویید و پوست آنها را بگیرید. سپس با کمک چاقو به صورت حلقهای برش زنید، توجه داشته باشید که برشهای شما حدود یک سانتیمتر قطر داشته باشد تا به راحتی سیخ چوبی در آنها فرو رود.با کمک سر بطری، ته ماسوره یا هر ابزار دیگری که در دسترس دارید مرکز سیب را خارج کنید تا هستههای سیب از آن جدا شود. سیخهای چوبی را از یک سمت در سیب فرو کنید و تا انتهای سیب به آرامی پیش روید.شکلات سکهای را درون کاسه مناسبی بریزید و کاسه را روی حرارت کتری یا بخار آب قرار دهید تا شکلات به روش بن ماری ذوب شود. اگر شکلات شما غلیظ بود میتوانید ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری روغن مایع به آن اضافه کنید.شکلاتهای بن ماری شده را روی سیبها بریزید و تمام قسمتهای سیب را با شکلات کاور کنید. بهتر است در این مرحله سرعت عمل داشته باشید تا شکلات همزمان و به طور یکسان روی سیب ببندد.به دلخواه مقداری دانه انار یا خلال پسته روی شکلات بریزید و شکلاتهای چوبیتان را تزیین کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه براونی انار
۲- مواد لازم برای شکلات اناری سکهای
شکلات تلخ۲۰۰ گرمدانه اناربه مقدار دلخواهخلال پستهبه مقدار دلخواه
طرز تهیه
شکلات را درون کاسه مناسبی بریزید و کاسه را روی بخار آب یا کتری قرار دهید.زمان دهید تا شکلات به روش بن ماری ذوب شود. در این مرحله به دلخواه میتوانید از شکلات شیری یا سفید نیز استفاده کنید.کاغذ روغنی یا کاغذ نسوزی را روی سطح میز کارتان قرار دهید. از شکلات بن ماری با کمک قاشق چایخوری بردارید و روی کاغذ بریزید. کمی زمان بدهید شکلات به شکل دایرهای روی کاغذ نقش ببندد.سپس به دلخواه دانههای انار، خلال پسته یا هر نوع تنقلات دیگری که تمایل دارید را روی شکلات بریزید زمان دهید تا شکلاتها در دمای محیط ببندند. سپس در ظرف سرو بچینید.
۳- مواد لازم برای شکلات اناری با آب انار
آب انار۱ پیمانهشکلات تختهای۲۵۰ گرمنشاسته ذرت۲ قاشق غذاخوریشکر۱/۲ پیمانهروغن مایع۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه
شکلات تختهای را با کمک چاقو به چند قسمت تقسیم کنید. آن را درون کاسه مناسبی بریزید و روی بخار آب قرار دهید تا به روش بن ماری ذوب شود.اگر شکلات شما غلظت زیادی دارد در این مرحله میتوانید روغن مایع را به شکلات اضافه کنید.قالبهای سیلیکونی ژله، پاستیل یا کاغذهای کاپ کیک کوچک برای آماده سازی این نوع شکلات مناسب هستند.از شکلات بنماری شده ۱ تا ۲ قاشق چایخوری در قالب یا کاغذها بریزید و سطح آنها را کمی صاف کنید. قالبها را به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در یخچال قرار دهید تا لایه شکلاتی ببندد.نشاسته ذرت را درون قابلمه کوچکی بریزید. آب انار و شکر را به آن اضافه کنید مدام به هم زنید تا دانههای شکر و نشاسته ذرت در آن حل شوند.سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید. مدام به هم زنید تا محتوای درون قابلمه به غلظت مناسب رسد.بعد حرارت را خاموش کنید و قابلمه را کنار گذارید تا مواد درون آن مقداری خنک شود.حال از مواد با کمک قاشق روی لایههای شکلاتی بریزید تا قالبهای کوچکتان پر شود و با چند دانه انار روی شکلات را تزیین کنید.شکلاتها را در یخچال بگذارید و ٣٠-۶٠ دقیقهای به آن زمان دهید تا لایه رویی آن به خوبی ببندد.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه پوست پرتقال شکری با روکش شکلات
۴- مواد لازم برای شکلات انار آجیلی
شکلات تختهای۳۰۰ گرمدانه اناربه مقدار دلخواهپسته، بادام، بادام زمینی و گردوبه مقدار دلخواهدارچینبه مقدار دلخواه
طرز تهیه
شکلات تختهای را با کمک چاقو کمی خرد کنید. آن را درون کاسه مناسبی بریزید و روی بخار آب قرار دهید تا شکلات به روش بن ماری کاملاً ذوب شود.در صورت تمایل کمی دارچین به شکلات ذوب شده اضافه کنید.کف سینی مناسبی را کاغذ روغنی یا کاغذ نسوز قرار دهید. شکلات ذوب شده را روی کاغذ بریزید و آن را به صورت یکنواخت صاف و یکدست کنید.دانههای انار و مغزهای آجیل را به صورت یک دست روی شکلات بریزید و کمی با دست آن را فشار دهید تا مغزها و دانههای انار در شکلات فرو رود.سینی را در یخچال قرار دهید و ۱ تا ۲ ساعت به آن زمان دهید تا شکلات کاملاً ببندد. سپس با کمک چاقو شکلات را به قطعات دلخواه برش زنید و در ظرف سرو بچینید.
۵- مواد لازم برای شکلات قالبی
کیک۱-۲ عددکره۵۰ گرمشکلات تلخ۵۰ گرمدانه اناربه مقدار دلخواه
خرید مواد اولیه با تخفیف از اکالا
طرز تهیه
شکلات را درون ظرف مناسبی بریزید و آن را روی بخار کتری به حالت بن ماری ذوب کنید.کیک را درون میکسر یا خردکن بریزید و آن را کاملاً پوره و له کنید.کره را ذوب کنید و به پودر کیک اضافه کنید. مواد را به خوبی با هم ترکیب کنید تا خمیر نرمی به دست آورید. برای آمادهسازی این شکلاتها از هر نوع قالبی میتوانید استفاده کنید.لایه اول را از مواد خمیری در قالبهایتان بریزید و سطح مواد را صاف کنید.قالبها را در یخچال قرار دهید و ١۵-٢٠ دقیقه زمان دهید تا لایه اول سفت شود.شکلات بن ماری شده را روی لایه اول بریزید و با دانههای انار شکلاتتان را تزیین کنید.قالبها را مجدد در یخچال گذارید و ٣٠-۴٠ دقیقه دیگر زمان دهید تا شکلات ببندد. سپس از یخچال خارج کنید و در ظرف سرو بچینید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه گرانترین شکلات پسته دبی
نکات و فوتوفن های طرز تهیه شکلات انار
امیدواریم که این آموزش از بخش آشپزی اکالا مورد توجه شما علاقهمندان قرار گرفته باشد و بتوانید طبق روشهای ساده و کامل بالا این شکلاتهای خوشمزه را آماده و در کنار عزیزانتان میل کنید.
اگر شما در طرز تهیه شکلات انار از ترفندهای دیگری استفاده میکنید که موجب خوشمزهتر شدن و بهتر شدن طعم آن میشود، خوشحال میشویم که آن نکات را در بخش نظرات با ما و سایر دوستان علاقمند به اشتراک بگذارید.
من سمانه هستم، پس از سالها تلاش مستمر و حرفهای در دنیای شیرینیپزی، آشپزی، تولید محتوا و عکاسی با افتخار و اشتیاق بیپایان این طعمهای دلنشین را با شما به اشتراک میگذارم.
ارسال دیدگاه