طرز تهیه شربت رب انار + نکات و فوتوفنها
شربت رب انار، نوشیدنی سنتی ایرانی با طعم ملس و طبع خنک است که در فصل گرما بسیار محبوب است. تهیه این شربت آسان بوده و نیاز به مهارت خاصی ندارد. در این مقاله از مجله اکالا، طرز تهیه شربت رب انار و نکات و فوتوفنهای آن را شرح میدهیم.
نگاهی سریع به طرز تهیه
برای درست کردن شربت رب انار با عسل، گلاب، عسل، رب انار و آب را مخلوط کرده و با مقداری یخ سرو کنید. برای درست کردن این شربت با آبغوره نیز، رب انار، آبغوره و آب را در قابلمه ریخته و روی حرارت قرار دهید تا شربت غلیظ شود. پس از خنک شدن شربت، مقداری از آن را در لیوان ریخته و با آب، یخ و شیرینکننده دلخواه ترکیب کنید. برای مشاهده جزئیات هر یک از این روشها، ادامه مطلب را مطالعه کنید.
مواد لازم شربت رب انار با عسل
رب انار۱ قاشق غذاخوریآب۱ لیوان دستهدار فرانسویعسل۱ قاشق غذاخوریگلاب۱ قاشق غذاخورییخبه مقدار لازم
طرز تهیه شربت رب انار با عسل
مدت زمان آمادهسازی: ۳ دقیقه
مناسب برای: ۱ نفر
مرحله اول: مخلوط کردن مواد اولیه
ابتدا تمامی مواد اولیه از جمله عسل، گلاب و رب انار را در یک لیوان بریزید. سپس، آب را به مواد اضافه کرده و به خوبی هم بزنید تا عسل و رب انار به طور کامل در آب حل شوند.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه قهوه زعفران+نکات
مرحله دوم: سرو کردن شربت رب انار
پس از ترکیب کامل مواد، مقداری یخ به لیوان اضافه کنید. حالا شربت رب انار آماده میل کردن است. نوش جانتان!
مواد لازم شربت رب انار با آبغوره
آببه مقدار لازمرب انار۲ قاشق غذاخوریآبغوره½ پیمانهیخبه مقدار لازم
خرید مواد اولیه با تخفیف از اکالا
طرز تهیه شربت رب انار با آبغوره
مدت زمان آمادهسازی: ۱۵ دقیقه
این مقدار مواد اولیه برای یک شیشه کوچک شربت رب انار غلیظ کافی است.
مرحله اول: درست کردن شربت رب انار
ابتدا رب انار و آبغوره را به همراه دو پیمانه آب در یک قابلمه بریزید. قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتبا مواد را هم بزنید تا کاملا با هم ترکیب شوند و یک شربت غلیظ به دست آید. زمانی که شربت به غلظت دلخواه رسید، حرارت را خاموش کرده و اجازه دهید شربت به طور کامل خنک شود.
بیشتر بخوانید: ۲ طرز تهیه چای وانیل (با یخ و بدون یخ)
مرحله دوم: سرو کردن شربت رب انار
۱ الی ۲ قاشق از شربت غلیظ رب انار را در لیوان بریزید. سپس، برای خنک شدن نوشیدنی، چند قالب یخ به لیوان اضافه کنید. حالا، یک پیمانه آب خنک به شربت اضافه کرده و آن را هم بزنید. در نهایت، میتوانید برای شیرین شدن نوشیدنی، مقداری شکر یا عسل به آن اضافه کنید و سپس آن را میل کنید. نوش جانتان!
نکات و فوتوفنهای طرز تهیه شربت رب انار
برخی نکات تکمیلی برای نگهداری و خوشمزهتر شدن شربت رب انار به شرح زیر هستند:
برای درست کردن شربت رب انار میتوانید به جای گلاب از عرق کاسنی یا عرق بیدمشک استفاده کنید. استفاده از این عرقیجات به شربت شما طعمی متفاوت و دلپذیر میبخشد.برای نگهداری شربت رب انار و آبغوره برای مدت طولانی، بهتر است آن را در ظرفی دربدار و تمیز بریزید و در یخچال قرار دهید.برای درست کردن این شربت میتوانید از رب ازگیل نیز به همراه رب انار استفاده کنید. با این حال، در استفاده از رب ازگیل باید اعتدال را رعایت کرد. زیادهروی در استفاده از رب ازگیل باعث ترش شدن بیش از حد شربت شده و طعم رب انار را تحت تاثیر قرار میدهد.برای درست کردن این شربت خوشمزه و خانگی بهتر است از رب انار ملس استفاده کنید.علاوه بر عسل میتوانید از شیرینکنندههای دیگری همچون شکر سفید یا شکر قهوهای نیز استفاده کنید.برای تنظیم غلظت شربت، مقدار آب را به دلخواه خود تغییر دهید. اگر تمایل دارید شربتی رقیق داشته باشید، مقدار آب را افزایش دهید. برعکس، برای تهیه شربتی غلیظ، مقدار آب را کاهش دهید.
در این بخش از مجله آشپزی اکالا با طرز تهیه شربت رب انار با عسل و با آبغوره آشنا شدید. این نوشیدنی خنک و دلچسب بهترین گزینه برای رفع تشنگی به خصوص در روزهای گرم تابستان است. با این حال، به یاد داشته باشید که مصرف بیش از حد این شربت به خصوص برای افرادی که مشکلات معده دارند، توصیه نمیشود.
سحر هستم و عاشق نوشتن و تولید محتوا، چند سالی است که با شور و اشتیاق در این مسیر قدم برمیدارم و برای ارتقای مهارتهای خودم تلاش میکنم.
ارسال دیدگاه