طرز تهیه سوپ هویج + نکات و فوت‌و‌فن‌ ها

سوپ هویج غذایی سبک و پرخاصیت است و به دلیل مواد اولیه مغذی که در آن وجود دارد و راحت…
طرز تهیه سوپ هویج + نکات و فوت‌و‌فن‌ ها

سوپ هویج غذایی سبک و پرخاصیت است و به دلیل مواد اولیه مغذی که در آن وجود دارد و راحت هضم شدن آن، گزینه مناسبی برای کودکان و سالمندان است. این سوپ به راحتی آماده می‌شود و زمان زیادی برای درست کردن آن نیاز ندارید. در این مقاله از مجله اکالا با ما همراه باشید تا طرز تهیه یک سوپ هویج ساده و خوشمزه را به شما آموزش دهیم.

نگاهی سریع به روش پخت

سبزیجات را خرد کرده و داخل فر قرار دهید. سپس سبزیجات پخته را با آب مرغ مخلوط کنید. ترکیب آماده شده را در قابلمه بریزید و در نهایت چاشنی سوپ را اضافه کنید. اجازه دهید سوپ چند دقیقه روی حرارت بجوشد تا به غلظت مورد نظر برسد. در ادامه مطلب طرز تهیه کامل این سوپ را بخوانید.

مواد لازم سوپ هویج

هویج متوسط۲ عددآب مرغ۳ الی ۴ پیمانهنان تستبه مقدار کافیسیب زمینی بزرگ۱ عددروغن زیتونبه مقدار کافیزردک ( هویج ایرانی )۲ عددجعفری۲ قاشق غذاخورینمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی

خرید مواد اولیه با تخفیف از اکالا

مراحل طرز تهیه سوپ هویج

مدت زمان آماده سازی: ۴۰ تا ۵۰ دقیقهمناسب برای: ۳ نفردرجه سختی: آسان

مرحله اول: خرد کردن سبزیجات 

ابتدا باید پوست سیب زمینی‌ها را بگیرید. سپی آبکشی کنید و روی تخته به صورت نگینی خرد کنید. زردک و هویج را نیز پوست گرفته و بشویید و به شکل مکعبی خرد کنید.

توجه کنید قبل از شروع فعالیت فر را روی ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید تا آماده شود.

مرحله دوم: گریل کردن سبزیجات

سبزیجات خرد شده را با نمک و فلفل و کمی روغن زیتون مخلوط کرده، روی سینی فر پهن کنید و داخل فر بگذارید. اجازه دهید ۲۵ الی ۳۰ دقیقه در فر بماند. در این مدت دوبار سینی را از فر خارج کرده و محتویات آن را زیر و رو کنید. سپس سبزیجات را در میکسر ریخته و همراه با یک پیمانه آب مرغ میکس کنید.

از این کار مخلوط پوره مانندی تشکیل می‌شود که باید آن را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه زنجبیل پلو+نکات

مرحله سوم: پخت نهایی 

جعفری خرد شده را همراه با سه لیوان آب مرغ به مخلوط اضافه کرده و روی حرارت قرار دهید. پس از اینکه به جوش آمد شعله را کم کنید و کمی صبر کنید تا سوپ به قوام و غلظت مناسبی که مد نظر شماست برسد.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه بورانی کلم قرمز+نکات

مرحله چهارم: سرو کردن سوپ 

ابتدا در تابه‌ای کمی روغن زیتون ریخته و نمک و فلفل به آن اضافه کرده و نان‌های تست مکعبی را در روغن و ادویه تفت دهید تا طلایی شود. حال سوپ را در ظرف مورد نظر ریخته و با مکعب‌های نان تست تزیین کنید. سوپ آماده نوش جان کردن است.

نکات و فوت و فن‌‌های درست کردن سوپ هویج

نکته مهمی که در واقع برای درست کردن هر غذایی وجود دارد تازگی سبزیجاتی است که استفاده می‌شود. این کار طعم سوپ را بهتر می‌کند.سعی کنید که سوپ خیلی غلیظ نباشد اگر سوپ غلیظ شد کمی آب یا آب مرغ به آن اضافه کنید.برای تزیین اپن سوپ می‌توانید از خامه یا ماست چکیده استفاده کنید. این مواد طعم سوپ را بهتر و زیبایی آن را بیشتر می‌کنند.به جای آب مرغ از آب گوشت نیز می‌توانید برای تهیه این سوپ استفاده کنید.

 

در این بخش آشپزی مجله اکالا، طرز تهیه سوپ هویج را آموزش دادیم. می‌توانید از این رسپی ساده استفاده کرده و سفره شام یا ناهار را رنگین‌تر کنید. در اولین فرصت این سوپ را درست کنید که طعم و خواص بسیار خوبی دارد.

من لیلا هستم، رشته تحصیلیم روزنامه نگاری بوده و همیشه از نوشتن لذت می‌برم، اینجا از دانش و تجربه‌ام تو زمینه‌های مختلف استفاده می‌کنم تا برای شما مطالب خوبی بنویسم. امیدوارم از خوندنشون لذت ببرید.

منبع خبر