- 2025-02-08
- 1 بازدید
- 0 دیدگاه
- آشپزی ، غذاهای فرنگی
طرز تهیه سوپ قارچ خوشمزه؛ به روش خانگی
![طرز تهیه سوپ قارچ خوشمزه؛ به روش خانگی](https://itimes.ir/wp-content/uploads/2025/02/mushroom-soup2.jpg)
مناسب برای
4 نفر
زمان آمادهسازی
20 دقیقه
زمان پخت
1 ساعت
سوپ قارچ یک نوع سوپ محبوب و خوشمزه است که هم با مرغ و هم به صورت گیاهی پخته میشود. این سوپ در اصل با شیر و خامه درست میشود، اما میتوانید آن را بدون شیر و خامه نیز آماده کنید. در این مقاله از مجله اکالا میتوانید با طرز تهیه سوپ قارچ و همه فوتوفن های درست کردن این سوپ خوشمزه آشنا شوید.
نگاهی سریع به روش پخت
برای درست کردن این سوپ ابتدا باید پیاز را همراه با تره فرنگی، هویج و قارچ تفت دهید. آرد سفید و آب جوش را ترکیب کنید و همراه با آب جوش در قابلمه بریزید. چاشنیها را همراه با شیر و خامه اضافه و صبر کنید تا شیر جا بیفتد.
پیشنهاد میشود این سوپ را با سیب زمینی، مرغ، زنجبیل و بدون شیر و خامه نیز امتحان کنید. برای درست کردن سوپ قارچ روسی از ترکیب پیازچه، آبلیمو، کره، آرد، سیب زمینی، هویج، قارچ، خامه، استاک مرغ و جعفری استفاده میشود.
به منظور پخت سوپ قارچ ایتالیایی نیز باید از ترکیب قارچ، پیاز، کره، آرد، خامه، عصاره مرغ، شیر، سیر، جعفری و پودر آویشن استفاده کنید. رسپی این سوپ خوشمزه را با جزئیات کامل در ادامه بخوانید.
مواد لازم برای سوپ قارچ با شیر و خامه برای ۴ نفر
مواد لازممقدار مورد نیازقارچ۵۰۰ گرمتره فرنگی۱۰۰ گرمخامه۲۰۰ گرمشیر۲۵۰ گرمپیاز۲ عدد متوسطهویج۲ عدد متوسطکره ۱۰۰ گرمجعفری خرد شده۱ قاشق غذاخوریآرد سفید۱ قاشق غذاخورینمک و فلفل سیاهبه مقدار لازمزردچوبهبه مقدار لازم
مرحله اول: قارچها را خرد کنید
برای شروع باید قارچها را بشویید و سطح آنها را با یک برس تمیز کنید. در ادامه میتوانید قارچها را به صورت ورقهای خرد کنید و کنار بگذارید.
مرحله دوم: پیاز، تره فرنگی هویج را خرد کنید
پیازها را بشویید و بعد از جدا کردن پوست، به صورت نگینی ریز خرد کنید. در ادامه تره فرنگیهای شسته را خرد کنید.
هویجها را بشویید و پوست آنها را جدا کنید. سپس هویجها را رنده یا به صورت ریز خرد کنید.
مرحله سوم: سبزیجات را تفت دهید
یک قابلمه را روی حرارت قرار دهید و مقداری کره در آن بریزید. پیاز خرد شده را در قابلمه بریزید و برای چند دقیقه تفت دهید تا پیازها سبک شوند.
کمی بعد زردچوبه را اضافه کنید و زمانی که بوی خامی آن گرفته شد، تره فرنگی و هویج خرد شده را اضافه کنید.
همه مواد را برای ۱۰ دقیقه تفت دهید و در ادامه قارچها را اضافه کنید. قارچها را خوب تفت دهید تا آب اضافهشان به طور کامل تبخیر شود.
مواد مورد نیازت رو از اُکالا بخر
مرحله چهارم: آرد را به سوپ اضافه کنید
در این مرحله ابتدا شیر و خامه را از یخچال خارج کنید تا با دمای محیط سازگار شوند.
آرد سفید را در چند مرحله به یک لیوان آب جوش اضافه کنید و خوب هم بزنید تا تمام گلولههای آرد در آب حل شود.
سپس این ترکیب را همراه با ۳ لیوان آب جوش به سوپ اضافه کنید. در این مرحله میتوانید به جای آب جوش از مقداری آب سبزیجات یا آب مرغ نیز استفاده کنید.
مرحله پنجم: شیر، خامه و چاشنیها را اضافه کنید
مقداری نمک و فلفل سیاه به سوپ اضافه کنید. بعد از ۵ دقیقه که سوپ شروع به جوشیدن کرد، میتوانید شیری را که حالا به دمای محیط رسیده، در چند مرحله به سوپ اضافه کنید و بعد از آن بلافاصله خامه را نیز در سوپ بریزید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه سوپ جو پرک
مرحله ششم: سوپ را آماده کنید
چند دقیقه بعد که خامه به خوبی با سوپ ترکیب شد، میتوانید جعفری خرد شده را اضافه کنید. صبر کنید تا سوپ به غلظت مناسب برسد.
به خاطر داشته باشید که این سوپ بعد از خنک شدن، غلیظتر میشود، بنابراین بهتر است آن را کمی رقیقتر درست کنید.
مرحله هفتم: سوپ را سرو کنید
بعد از آماده شدن سوپ، شعله گاز را خاموش کنید و سوپ را در ظرف مناسب بریزید.
در ادامه این سوپ خوشمزه را با مقداری جعفری خرد شده و قارچ تفت داده شده تزیین کنید.
برای درست کردن این سوپ از روشهای مختلفی استفاده میشود. در ادامه به محبوبترین روشهای پخت این سوپ اشاره شده است.
سوپ قارچ و سیب زمینی
در صورت تمایل میتوانید برای درست کردن این سوپ خوشمزه از چند عدد سیب زمینی خرد شده نیز استفاده کنید. اضافه کردن سیب زمینی موجب غلیظ شدن این سوپ میشود.
سوپ قارچ، مرغ و جو
برای درست کردن این سوپ میتوانید از یک عدد سینه مرغ و مقداری جو پرک یا جو پخته شده نیز استفاده کنید. برای پخت این سوپ باید سینه مرغ را با پیاز و ادویه بپزید و بعد ریش ریش کنید و همراه با جو پخته شده در سوپ بریزید.
در صورتی که از جو پرک استفاده میکنید، باید آن را در نیم ساعت پایانی به سوپ اضافه کنید. سایر مراحل درست کردن این سوپ مثل روش قبل است.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه سوپ زنجبیل
سوپ قارچ ساده رژیمی
برای درست کردن سوپ قارچ رژیمی باید خامه و کره را حذف کنید و همه ترکیبات سوپ را بدون تفت دادن در قابلمه بریزید تا کالری سوپ شما کمتر شود.
سوپ قارچ بدون شیر
برای درست کردن سوپ قارچ بدون شیر و خامه باید از ترکیب پیاز، فلفل دلمهای، آب مرغ، ورمیشل، جعفری خرد شده، آبلیمو، قارچ، هویج و مقداری آویشن استفاده کنید. در این روش میتوانید مقداری رب گوجه فرنگی نیز به سوپ اضافه کنید.
سوپ زنجبیل و قارچ
برای درست کردن این سوپ خوشمزه باید از ترکیب تره فرنگی، قارچ، سیب زمینی، زنجبیل تازه، هویج، پیاز و آب سبزیجات استفاده کنید. برای شروع هویج و سیب زمینی خرد شده را همراه با آب در قابلمه بریزید و بپزید.
پیاز و زنجبیل رنده شده را در روغن زیتون تفت دهید و بعد تره فرنگی و قارچهای خرد شده را اضافه کنید. کمی بعد آب سبزیجات را به سبزیجات اضافه کنید.
بعد از این که مواد به خوبی پختند، هویج و سیب زمینی پخته را نیز در قابلمه بریزید. همه مواد سوپ را با گوشتکوب برقی یا مخلوط کن میکس کنید و از طعم این سوپ لذت ببرید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه سوپ پیاز فرانسوی
سوپ قارچ روسی
برای درست کردن سوپ قارچ روسی باید از ترکیب پیازچه، آبلیمو، کره، آرد، سیب زمینی، هویج، قارچ، خامه، استاک مرغ و جعفری استفاده کنید. برای شروع پیازچه، هویج و قارچ را به نوبت در کره تفت دهید. آرد را به سبزیجات اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید.
سیب زمینی خرد شده، نمک، فلفل سیاه و کمی آبلیمو به سایر مواد اضافه کنید و برای چند دقیقه همه سبزیجات را با هم تفت دهید. بعد از ۵ دقیقه استاک مرغ را اضافه کنید و اجازه دهید سوپ بجوشد و به غلظت دلخواه برسد.
بعد از آماده شدن سوپ شعله گاز را خاموش کنید و مقداری خامه و جعفری خرد شده در سوپ بریزید و آن را هم بزنید. سوپ قارچ روسی شما آماده است و میتوانید آن را میل کنید.
سوپ قارچ ایتالیایی
برای درست کردن این سوپ خوشمزه ایتالیایی باید از ترکیب قارچ، پیاز، کره، آرد، خامه، عصاره مرغ، شیر، سیر، جعفری و پودر آویشن استفاده کنید. برای شروع پیاز و سیر را در کره تفت دهید و بعد قارچهای خرد شده را همراه با ادویهها اضافه کنید.
در ادامه عصاره مرغ را با مقداری شیر گرم ترکیب کنید و در قابلمه بریزید. شیر را در یک قابلمه کوچک بریزید و روی حرارت قرار دهید. آرد الک شده را در چند مرحله به شیر اضافه کنید و خوب هم بزنید و بعد آن را به سوپ اضافه کنید.
زمانی که سوپ جا افتاد و غلیظ شد، خامه، جعفری خرد شده و ادویهها را اضافه کنید تا سوپ شما آماده شود.
نکات و فوتوفن های طرز تهیه سوپ قارچ
در ادامه این بخش به چند نکته طلایی برای پخت سوپ قارچ اشاره شده است، با ما همراه باشید.
برای خوشمزهتر شدن این سوپ میتوانید از مقداری آب مرغ استفاده کنید.اضافه کردن مقداری کره به این سوپ طعم دلپذیری میبخشد.برای خوشمزهتر شدن این سوپ بهتر است از شیر پرچرب استفاده کنید.اضافه کردن مقداری سیر یا پودر سیر به این سوپ عطر و طعم فوقالعادهای میبخشد.در صورت تمایل میتوانید مقداری پودر آویشن به این سوپ اضافه کنید.برای مزه دار کردن این سوپ میتوانید از مقداری جعفری و تره خرد شده استفاده کنید.در برخی رسپیها برای مزه دار کردن این سوپ از مقداری آب لیمو ترش تازه نیز استفاده میشود. به خاطر داشته باشید که به منظور جلوگیری از بریده شدن شیر باید آبلیمو را در زمان سرو به سوپ اضافه کنید.اگر از جو برای پخت این آش استفاده میکنید، حتما آن را برای ۲ ساعت بخیسانید و به صورت جداگانه بپزید.اضافه کردن مقداری فلفل دلمه خرد شده یا رنده شده به این سوپ عطر بینظیری میبخشد.برای پخت این سوپ میتوانید بنا به سلیقه خودتان از هر سبزیجاتی که دوست دارید استفاده کنید.خامه باید در آخرین مرحله از پخت سوپ به آن اضافه شود.قبل از اضافه کردن شیر و خامه به این سوپ باید آنها را از چند ساعت قبل از یخچال خارج کنید تا با محیط هم دما شوند.برای افزایش غلظت این سوپ میتوانید از مقداری جو پرک یا ورمیشل استفاده کنید.
در این مقاله از بخش آشپزی اکالا به طرز تهیه سوپ قارچ و همه فوتوفن های درست کردن این غذا اشاره شد. اگر تجربه درست کردن این سوپ را دارید حتما نظرات و تجربیات خود را با ما و دوستان علاقهمند به اشتراک بگذارید.
من مژده شرف عاشوری هستم. سالهاست که به صورت تخصصی در مورد موضوعات مختلف مینویسم و ترجمه میکنم. از بازی با کلمات و خلق محتوای تازه لذت میبرم و دوست دارم دنیای اطرافم رو بیشتر از چیزی که میبینم، کشف کنم…
ارسال دیدگاه