طرز تهیه سوپ فلفل؛ تند و آتشین برای سرماخوردگی

مناسب برای 6 نفر زمان آماده‌سازی 10 دقیقه زمان پخت 1 ساعت سوپ فلفل یکی از سوپ‌هایی است که مصرف…
طرز تهیه سوپ فلفل؛ تند و آتشین برای سرماخوردگی

مناسب برای

6 نفر

زمان آماده‌سازی

10 دقیقه

زمان پخت

1 ساعت

سوپ فلفل یکی از سوپ‌هایی است که مصرف آن با توجه به خاصیت‌هایی که برای سیستم ایمنی بدن دارد، در پاییز و زمستان رایج است. جالب است بدانید این سوپ با کمی تغییرات در کشورهای اروپای بالکان هم آماده و مصرف می‌شود. با ما در این مطلب از مجله اکالا همراه باشید تا با طرز تهیه این سوپ خوشمزه و پرخاصیت آشنا شویم.

نگاهی سریع به طرز تهیه

برای طبخ این سوپ ابتدا هویج، فلفل دلمه‌ای و پیاز را به صورت خلالی خرد کرده و در کمی روغن تفت دهید. عصاره گوشت یا مرغ را اضافه کنید و بگذارید سوپ تا نیم ساعت بپزد. سپس سیب‌زمینی‌های خرد شده را به سوپ اضافه کنید.

در ده دقیقه پایانی پخت، جعفری و مرزه خرد شده را در سوپ بریزید. می‌توانید این سوپ را با خامه تزئین و سرو کنید. رسپی این سوپ خوشمزه را با جزئیات کامل در ادامه بخوانید.

مواد لازم برای سوپ فلفل برای ۶ نفر

مواد لازممقدار مورد نیازعصاره گوشت یا مرغ۵ تا ۶ پیمانهفلفل دلمه‌ای سبزنیم کیلوهویج۴ عدد متوسطپیاز۳ عدد متوسطسیب زمینینیم کیلومرزه و جعفری خرد شده۳ قاشق سوپخورینمک، فلفل قرمز و فلفل سیاهبه میزان کافیخامه ( اختیاری)به میزان لازم برای تزئین

مرحله اول: سبزیجات را خرد کنید

اولین گام برای پخت سوپ فلفل این است که فلفل دلمه‌ای، هویج و پیاز را به صورت خلال‌های نسبتا نازک خرد کنید.

روغن را داغ کنید و سپس در این روغن پیازها را کمی تفت دهید.

وقتی پیازها سبک شدند، فلفل دلمه و هویج خرد شده را هم اضافه کنید و کمی تفت دهید تا عطر سبزیجات آزاد شود.

مرحله دوم: عصاره مرغ یا گوشت را اضافه کنید

وقتی عطر سبزیجات آزاد شد فلفل سیاه را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید.

سپس عصاره گوشت یا مرغ را به سبزیجات اضافه کنید. اجازه دهید که سبزیجات شما در این عصاره، با حرارت ملایم بپزند.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه سوپ سیب زمینی

مرحله سوم: سیب زمینی را اضافه کنید

سیب زمینی‌ها را به صورت خلال ریز خرد کنید و نیم ساعت که از پخت سوپ گذشت، به آن اضافه کنید.

اجازه دهید سوپ ۲۰ دقیقه دیگر روی حرارت ملایم بماند تا سیب‌زمینی‌ها هم خوب بپزند.

وقتی سیب‌زمینی‌ها هم نرم شدند، مرزه و جعفری خرد شده را به سوپ اضافه کنید و بگذارید ۵ تا ۱۰ دقیقه دیگر هم بپزد.

مواد مورد نیازت رو از اُکالا بخر

مرحله چهارم: سوپ را سرو کنید

سوپ شما آماده است. می‌توانید آن را در ظرف دلخواه سرو کنید و برای تزپین روی آن از خامه استفاده کنید.

بهتر است کمی خامه را به روش بن‌ماری حرارت داده و رقیق کنید، سپس از آن برای تزئین روی سوپ استفاده کنید.

می‌توانید این سوپ را به همراه نان تستی که با روغن زیتون و سیر طعم دار کرده‌اید، مصرف کنید.

نکات و فوت‌وفن‌ های طرز تهیه سوپ فلفل

بیشتر بخوانید: طرز تهیه سوپ خامه اسفناج

طرز تهیه سوپ فلفل با فلفل دلمه‌ای قرمز

برای پخت این سوپ با فلفل قرمز تنها کافی است که به جای فلفل دلمه‌ای سبز از فلفل قرمز استفاده کنید. در این نسخه از سوپ فلفل نیازی به نیم کیلو سیب زمینی ندارید و تنها با یک سیب‌ زمینی بزرگ می‌توانید سوپ فلفل دلمه‌ای قرمز را آماده کنید.

البته بهتر است برای طعم بهتر، ۲ ساقه کرفس خرد شده و روغن زیتون را هم به مواد اولیه اضافه کنید و با سبزیجات تازه، کمی تفت دهید. سپس بگذارید با بقیه محتویات سوپ، خوب بپزند. می‌توانید در این نسخه از سوپ فلفل دلمه‌ای، مرزه و جعفری خرد شده را حذف کنید.

همه مراحل پخت این سوپ مشابه با سوپ فلفل سبز است، با این تفاوت که بعد از این که همه سبزیجات خرد شده خوب پختند، لازم است آن‌ها را با گوشتکوب برقی پوره کنید تا سوپ بافتی یکدست بگیرد.

سوپ فلفل دلمه قرمز، رنگ نارنجی اشتها برانگیزی دارد و می‌توان برای تزئین روی آن از رزماری و خامه استفاده کرد. معمولا این سوپ با ادویه‌جات زیاد آماده می‌شود؛ پس برای استفاده از فلفل قرمز و پاپریکا در آن، دست و دل‌باز باشید.

طرز تهیه سوپ فلفل با فلفل دلمه‌ای قرمز

نکات و فوت‌وفن‌ های طرز تهیه سوپ فلفل

با استفاده از نکات زیر می‌توانید سوپ فلفل خود را با طعم و ظاهر دلخواه خودتان، سرو کنید. این نکات عبارتند از:

اگر سوپ خیلی رقیق بود، می‌توانید یک قاشق سوپ‌خوری آرد را در ۵۰ گرم کره سرخ و سپس آن را با آب سوپ رقیق کنید. آرد رقیق شده را به سوپ اضافه کنید و بگذارید سوپ چند دقیقه دیگر هم بجوشد و غلیظ شود.در صورت تمایل به استفاده از پودر عصاره مرغ و گوشت، لازم است به ازای هر فنجان آب، یک عصاره پودری هم به سوپ خود اضافه کنید.در صورت تمایل می‌توانید سوپ را با گوشتکوب برقی پوره کنید تا بافتی یکدست بگیرد.در صورتی که سوپ را پوره کرده باشید، می‌توانید آن را در نان کاسه‌ای هم سرو کنید.

در این مطلب از بخش آشپزی اکالا با طرز تهیه سوپ فلفل دلمه‌ای آشنا شدیم. سوپ فلفل یک سوپ پرادویه و خوشمزه است که با توجه به خواصی که در بهبود سیستم ایمنی بدن دارد، مصرف آن برای پیشگیری از سرماخوردگی در فصول سرد سال، رایج است.

من فاطمه عاقلی هستم؛ عاشق کشف طعم‌های تازه، غرق در دنیای کتاب‌ها و شیفته فیلم‌هایی که ذهن را به چالش می‌کشند. نوشتن و داستان‌گویی برای من چیزی بیش از یک سرگرمی است؛ راهی است برای به اشتراک گذاشتن لحظات ناب و تجربه‌های هیجان‌انگیز.

منبع خبر