- 2025-01-05
- 5 بازدید
- 0 دیدگاه
- آشپزی ، غذاهای فرنگی
طرز تهیه سوپ خامه اسفناج+ نکات و فوتوفن ها
مناسب برای
3 نفر
زمان آماده سازی
12 دقیقه
سوپ خامه اسفناج یکی از سوپهای بسیار جذاب و خوشرنگی است که میتوانید آن را به راحتی در خانه آماده کنید. اگر علاقهمند به چشیدن طعمهای جدید هستید به شما توصیه میکنیم که از میل کردن این سوپ غافل نشوید. در این مقاله از مجله اکالا، طرز تهیه سوپ خامه اسفناج را به شما آموزش خواهیم داد.
نگاهی سریع به روش پخت
برای طبخ این سوپ ابتدا اسفناجها را خوب بشویید، ساقههای ضخیم را جدا و خرد کنید. سپس پیاز نگینی و سیر را در کره تفت دهید تا طلایی شوند. اسفناج خرد شده را اضافه و تفت دهید تا نرم و آب آن آزاد شود. آرد را اضافه کنید و به مدت ۲ دقیقه هم بزنید تا با مواد مخلوط شود.
عصاره مرغ یا آب را اضافه کرده و اجازه دهید سوپ به جوش آید، سپس حرارت را کم کنید و به مدت ۱۵ دقیقه سوپ را بپزید. خامه پرچرب و ادویههای نمک، فلفل سیاه و جوز هندی را به میزان دلخواه بیفزایید و کمی زمان بدهید تا طعمها به خوبی با هم ترکیب شوند.
در پایان، سوپ را در کاسههای سرو بریزید و با پنیر پارمسان و کمی فلفل سیاه تزیین کنید. رسپی این سوپ خوشمزه را با جزئیات کامل در ادامه بخوانید.
مواد لازم برای سوپ خامه اسفناج برای ۳ نفر
مواد لازممقدار مورد نیازاسفناج تازه۵۰۰ گرمپیاز۱ عددسیر۲ حبهکره۲ قاشق غذاخوریآرد سفید۲ قاشق غذاخوریعصاره مرغ یا آب۴ پیمانهخامه پرچرب۱ پیمانهنمک و فلفل سیاهبه میزان لازمجوز هندی۱/۲ قاشق چایخوریپنیر پارمسان رنده شدهبرای تزیین (اختیاری)
خرید مواد اولیه با تخفیف از اکالا
طرز تهیه سوپ خامه اسفناج
مدت زمان آمادهسازی: ۱۰-۱۲ دقیقهمدت زمان پخت: ۲۵-۳۵ دقیقهمناسب برای: ۲-۳ نفردرجه سختی: آسان
مرحله اول: اسفناجها را آماده کنید
اسفناجها را به خوبی بشویید تا از هرگونه خاک و آلودگی پاک شوند. ساقههای ضخیم و برگهای پلاسیده اسفناج را جدا کنید.
با کمک چاقو اسفناجهای شسته شده را کمی خرد کنید. این کار باعث میشود که اسفناجها سریعتر پخته و در سوپ نرمتر شوند.
مرحله دوم: پیاز و سیر را تفت دهید
پیاز و سیر را بشویید و پوست بگیرید. پیاز را نگینی خرد کنید. در قابلمهای که قصد طبخ سوپ را دارید کره بریزید و قابلمه را روی حرارت گذارید.
پیازهای نگینی خرد شده را در قابلمه بریزید و کمی تفت دهید تا پیازها سبک و طلایی شوند.
سیر را نیز با کمک سیر له کن پوره و له کنید. پوره سیر را به محتوای درون قابلمه اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید تا عطر سیر آزاد شود.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه سوپ کرفس
مرحله سوم: اسفناج و آرد را اضافه کنید
اسفناجهای خرد شده را به محتوای درون قابلمه اضافه کنید و با پیاز و سیر تفت دهید تا اسفناجها آب خود را از دست دهند و نرم شوند.
سپس آرد سفید را اضافه کنید و به مدت ۲ دقیقه هم بزنید تا آرد کاملاً با مواد دیگر مخلوط شود.
اضافه کردن آرد به سوپ موجب بافت کرمی و خامهای آن میشود.
مرحله چهارم: عصاره مرغ یا آب را اضافه کنید
عصاره مرغ یا آب را به قابلمه اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا مواد به خوبی ترکیب شوند.
قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و اجازه دهید سوپ به جوش آید.
پس از شروع جوشیدن، حرارت را کم کنید و اجازه دهید سوپ به مدت ۱۵ دقیقه به آرامی بجوشد تا طعمها به خوبی با هم ترکیب شوند.
مرحله پنجم: خامه را اضافه کنید
خامه پرچرب را در کاسه بریزید و کمی با قاشق هم زنید تا بافت آن نرم شود.
سپس خامه هم زده را به سوپ اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا خامه کاملاً با سوپ مخلوط شود.
مرحله ششم: ادویهها را اضافه کنید
نمک، فلفل سیاه و جوز هندی (در صورت استفاده) را به میزان دلخواه اضافه کنید.
اجازه دهید سوپ به مدت ۵ دقیقه دیگر پخته شود تا طعمها به خوبی ترکیب شوند و سوپ کرمیتر شود.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه سوپ کلم بنفش
مرحله هفتم: سوپ را سرو کنید
پس از پخت کامل و غلیظ شدن سوپ آن را از روی حرارت بردارید و در کاسههای سرو بریزید.
با پنیر پارمسان رنده شده و کمی فلفل سیاه سوپ را تزیین و نوش جان کنید.
نکات و فوتوفن های طرز تهیه سوپ خامه اسفناج
در ادامه به چند نکته طلایی برای بهتر شدن طرز تهیه سوپ خامه اسفناج اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.
اگر سوپ شما خیلی غلیظ شده است، میتوانید کمی آب یا عصاره مرغ اضافه کنید.افزودن چند قطره آب لیمو به سوپ میتواند طعم آن را تازهتر و متعادلتر کند.پخت سوپ با حرارت کم باعث میشود که طعمها به خوبی با هم ترکیب شوند و سوپ نرمتر شود.از اسفناجهای تازه و سبز استفاده کنید تا سوپ شما طعم و عطر بهتری داشته باشد.اسفناجها را به خوبی بشویید تا از هرگونه خاک و آلودگی پاک شوند.به جای کره از مقداری روغن زیتون نیز میتوانید استفاده کنید؛ اما کره باعث افزایش طعم و لطافت سوپ میشود.بسته به ترجیح شخصی، میتوانید میزان خامه را تنظیم کنید تا سوپ به دلخواه شما کرمیتر باشد.میتوانید از ادویههای دیگری مانند پودر زیره یا پودر فلفل سفید استفاده کنید تا طعم سوپ را متنوعتر کنید.میتوانید سبزیجات دیگری مانند کرفس یا هویج را به سوپ اضافه کنید تا طعم و ارزش غذایی آن را افزایش دهید.در هنگام پخت سوپ، قابلمه را با درپوش بپوشانید تا حرارت و بخار در داخل قابلمه حفظ شود.
امیدواریم که این آموزش از بخش آشپزی اکالا مورد توجه شما علاقهمندان قرار گرفته باشد و بتوانید طبق روش ساده و کامل بالا این سوپ خوشمزه را آماده و در کنار عزیزانتان میل کنید.
اگر شما در طرز تهیه سوپ خامه اسفناج از ترفندهای دیگری استفاده میکنید که موجب خوشمزهتر شدن و بهتر شدن طعم آن میشود، خوشحال میشویم که آن نکات را در بخش نظرات با ما و سایر دوستان علاقهمند به اشتراک بگذارید.
من سمانه هستم، پس از سالها تلاش مستمر و حرفهای در دنیای شیرینیپزی، آشپزی، تولید محتوا و عکاسی با افتخار و اشتیاق بیپایان این طعمهای دلنشین را با شما به اشتراک میگذارم.
ارسال دیدگاه