طرز تهیه سوپ آلو با نکات خوشمزهتر شدن
مناسب برای
4 نفر
زمان آمادهسازی
10 دقیقه
زمان پخت
1 ساعت
سوپ آلو یک پیشغذای خوشعطر و متفاوت است که با ترکیب پیاز، آلو و چاشنیهای خاص، طعمی ملایم و دلچسب دارد. این سوپ یک سوپ بینالمللی به شمار میرود. در این مطلب از مجله اکالا با طرز تهیه سوپ آلو به همراه نکاتی برای خوشمزهتر شدن آن آشنا خواهیم شد، پس با ما همراه باشید.
نگاهی سریع به طرز تهیه
برای درست کردن این سوپ، پیاز را در ترکیب روغن و مارگارین تفت دهید، سپس آلوهای خردشده را اضافه کرده و کمی تفت دهید. آب کمپوت و آب داغ را اضافه کنید و بگذارید سوپ بجوشد.
پس از جوش آمدن، حرارت را کم کرده، آویشن، عصاره سبزیجات، سس سویا و سرکه بالزامیک را اضافه کنید و بگذارید سوپ نیم ساعت بپزد.
در پایان، خامه رقیقشده و جعفری خردشده را اضافه کرده و بعد از چند جوش، سرو کنید. در ادامه با طرز تهیه این سوپ به صورت گامبهگام آشنا خواهیم شد.
مواد لازم برای سوپ آلو برای 4 نفر
مواد لازممقدار مورد نیازروغن2 قاشق غذاخوریمارگارین2 قاشق غذاخوریپیاز8 عدد متوسطنمکبه میزان کافیفلفل سیاهبه میزان کافیکمپوت آلو680 میلیلیترآب داغ۴ فنجانپودر آویشن۱ قاشق چایخوریسرکه بالزامیک۱ قاشق غذاخوریپودر عصاره سبزیجات۱/۲ قاشق غذاخوریسس سویا۴ قاشق غذاخوریخامه۱/۲ فنجانجعفری تازهبه میزان لازم برای تزئین
مرحله اول: پیاز را تفت دهید
در قابلمهای که برای درست کردن سوپ در نظر گرفتهاید، روغن و مارگارین را داغ کنید.
سپس پیازها را که به صورت نگینی خرد کردهاید به روغن اضافه کنید و خوب تفت دهید.
5 دقیقه به تفت دادن ادامه دهید و در پایان 5 دقیقه فلفل سیاه را به پیازها اضافه کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه سوپ گوجه سبز
مرحله دوم: آلوها را تفت دهید
در صورت نیاز هسته آلوها را بیرون بیاورید، سپس آلوها را هم به صورت نگینی درشت خرد کرده و به پیازها اضافه کنید.
پیازها و آلو را مقدار مختصری تفت دهید، سپس آب کمپوت آلو و آب داغ را به قابلمه اضافه کنید. حرارت را زیاد کنید تا سوپ به جوش بیاید.
مرحله سوم: بگذارید سوپ به جوش بیاید
بعد از این که سوپ شروع به جوشیدن کرد، حرارت را ملایم کنید و در آن را بگذارید.
بعد از 10 دقیقه، پودر آویشن، پودر عصاره سبزیجات، سس سویا و سرکه بالزامیک را اضافه کنید. بگذارید سوپ نیم ساعت با در بسته بپزد و جا بیفتد.
مرحله چهارم: خامه را هم دمای محیط کنید
خامه را از یخچال بیرون بیاورید و هنگامی که به دمای محیط رسید آن را با کمی از آب سوپ رقیق کرده و به سوپ اضافه کنید. بگذارید سوپ 10 دقیقه دیگر بپزد.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه سوپ سلطان ترکیهای
مرحله پنجم: جعفری را اضافه کنید
جعفری تازه خرد شده را به سوپ اضافه کنید. سوپ را هم بزنید و اجازه دهید چند قل دیگر بزند. سپس حرارت را خاموش کنید.
میتوانید این سوپ را به همراه نان تست سرو کنید و هر کاسه از سوپ را با کمی خامه رقیق شده و جعفری خرد شده تزئین کنید.
نکات و فوتوفن های طرز تهیه سوپ آلو
با رعایت نکات و فوتوفنهایی که در ادامه به آن اشاره خواهیم کرد، میتوانید سوپ آلویی خوشمزهتر بپزید:
میتوانید به جای استفاده از کمپوت آلو از آلوی تازه در این سوپ استفاده کنید. در این صورت مدت زمان پخت سوپ کمی طولانیتر میشود. علاوه بر این لازم است تا کمی شکر هم برای تعدیل طعم ترش آلو به سوپ اضافه کنید.اگر دوست دارید بافت سوپ یکدست شود و طعمها کاملا با هم ترکیب شوند، میتوانید این سوپ را درون میکسر بریزید و سپس بگذارید تا جا بیفتد و در مرحله آخر به آن خامه و جعفری را اضافه کنید.برای طعم بهتر، میتوانید در این سوپ از عصاره مرغ استفاده کنید.نمک سوپ را در انتها اندازه کنید، زیرا عصاره سبزیجات و مرغ هر دو حاوی نمک هستند و ممکن است طعم غذا را شور کنند.اگر دوست دارید این سوپ طعم شیرینی داشته باشد، به آن کمی هم سیب و هویج خرد شده اضافه کنید.اگر میخواهید سوپ آلو قوام بیشتری پیدا کند، کمی جودوسر آسیاب شده هم به آن اضافه کنید تا بافت سوپ را غلیظتر کند.
در این مطلب از بخش آشپزی اکالا با طرز تهیه سوپ آلو آشنا شدیم. شما ترجیح میدهید این سوپ را با طعم ترش آماده کنید یا طعم شیرین؟
منبع: vegansandra.com
من فاطمه عاقلی هستم؛ عاشق کشف طعمهای تازه، غرق در دنیای کتابها و شیفته فیلمهایی که ذهن را به چالش میکشند. نوشتن و داستانگویی برای من چیزی بیش از یک سرگرمی است؛ راهی است برای به اشتراک گذاشتن لحظات ناب و تجربههای هیجانانگیز.
ارسال دیدگاه