طرز تهیه سوهان گردویی برای عصرانه با چای

مناسب برای 4 تا 6 نفر زمان آماده‌سازی 20 دقیقه زمان پخت 20 دقیقه سوهان گردویی یک عصرانه و میان‌وعده…

مناسب برای

4 تا 6 نفر

زمان آماده‌سازی

20 دقیقه

زمان پخت

20 دقیقه

سوهان گردویی یک عصرانه و میان‌وعده خوشمزه و پرخاصیت است که به راحتی می‌توانید در منزل آماده کنید. در ادامه این مطلب از مجله اکالا با طرز تهیه سوهان گردویی خانگی آشنا خواهیم شد، پس با ما همراه باشید.

نگاهی سریع به طرز تهیه

برای آماده کردن سوهان گردویی، سوهان را کاملا آسیاب و پودر کنید. خامه را به همراه کره، عسل و شکر در یک ماهیتابه روی حرارت بگذارید تا کره ذوب شود.

بعد از این که مواد گرم شدند، زعفران و سپس گردوی خرد شده اضافه کنید و خوب تفت دهید. قبل از جوشیدن مواد آب لیمو را هم در سوهان بریزید و حرارت را خاموش کنید.

سوهان را در سینی فر از پیش گرم شده به کمک قاشق در ابعاد دلخواه بریزید و 10 دقیقه بپزید. بعد از سرد شدن سوهان‌ها، آن‌ها را از سینی جدا کنید.

در ادامه با طرز تهیه سوهان گردویی به صورت گام‌به‌گام آشنا خواهیم شد.

مواد لازم برای سوهان گردویی برای 6 نفر

مواد لازممقدار مورد نیازگردوی خرد شده1 لیوانخامه صبحانه2 قاشق غذاخوریعسل2 قاشق غذاخوریشکر½ لیوانزعفران دم کرده2 قاشق مربا خوریآب لیمو1 قاشق مربا خوریکره25 گرم

مرحله اول: مواد را روی حرارت بگذارید

شکر را به همراه عسل، خامه و کره در یک ماهیتابه بریزید و آن را روی حرارت ملایم بگذارید.

مواد را تفت دهید تا کره ذوب شود و مواد داخل ماهیتابه فرم کاراملی بگیرند.

بگذارید مواد داغ شوند اما نباید به جوش بیایند. وقتی مواد داغ شدند کمی زعفران دم شده به آن اضافه کنید.

مرحله دوم: گردوها را آسیاب کنید

گردوها را داخل مخلوط کن بریزید و آسیاب کنید تا کاملا پودر شوند.

سپس آن‌ها را به دیگر مواد سوهان اضافه کنید و هم بزنید.

مواد را هم بزنید تا با هم ترکیب شوند اما به هیچ عنوان نباید بجوشند.

مرحله سوم: آب لیمو را اضافه کنید

آب لیمو را به مواد اضافه کنید و ماهیتابه را از روی حرارت بردارید. اجازه دهید تا فر با 180 درجه سانتی‌گراد 10 دقیقه گرم شود.

بیشتر بخوانید: کالری شیرینی سوهان چقدر است؟

مرحله چهارم: سوهان را در سینی فر بریزید

بعد از این مرحله سوهان را به کمک قیف قنادی یا یک قاشق تمیز در سینی فر بریزید.

ابعاد هر تکه سوهانی که در فر می‌ریزید را می‌توانید بنابر سلیقه خود در نظر بگیرید.

سوهان‌ها را داخل فر بگذارید تا 10 دقیقه بمانند و بپزند.

مرحله پنجم: سوهان را سرو کنید

سینی فر را از فر بیرون بیاورید و بگذارید تا کاملا سرد شود.

اگر پیش از سرد شدن سوهان‌ها را جدا کنید، خرد می‌شوند و به راحتی از سینی جدا نخواهند شد.

سوهان‌های گردویی را در ظرف مناسب بریزید و سرو کنید.

نکات و فوت‌وفن‌ های طرز تهیه سوهان گردویی

بیشتر بخوانید: طرز تهیه تارت حلوا با حلوای سوهان

نکات و فوت‌وفن‌ های طرز تهیه سوهان گردویی

برای آماده کردن سوهان‌های گردویی لازم است نکات زیر را در نظر بگیرید:

می‌توانید روی این سوهان‌ها را با شکلات ذوب شده به روش بن‌ماری و یا خلال پسته تزئین کنید.می‌توانید برای آماده کردن این سوهان از ترکیب مساوی از بادام و گردو استفاده کنید. طعم این سوهان نیز بسیار خوشمزه خواهد شد، خصوصا اگر از طرفداران طعم شیرینی‌های بادامی باشید.برای جدا شدن راحت‌تر سوهان‌ها از سینی فر می‌توانید سینی فر را چرب کنید اما معمولا با توجه به چرب بودن مواد سوهان و گردو، بعد از خنک شدن، سوهان به آن نمی‌چسبد.در صورت تمایل می‌توانید کمی هم کنجد به این سوهان اضافه کنید.

در این مطلب از بخش آشپزی اکالا با طرز تهیه سوهان گردویی آشنا شدیم. این سوهان را می‌توانید به عنوان یک عصرانه دلپذیر و پرخاصیت در کنار چای و قهوه مصرف کنید.

من فاطمه عاقلی هستم؛ عاشق کشف طعم‌های تازه، غرق در دنیای کتاب‌ها و شیفته فیلم‌هایی که ذهن را به چالش می‌کشند. نوشتن و داستان‌گویی برای من چیزی بیش از یک سرگرمی است؛ راهی است برای به اشتراک گذاشتن لحظات ناب و تجربه‌های هیجان‌انگیز.

منبع خبر