- 2024-12-20
- 8 بازدید
- 0 دیدگاه
- آشپزی ، غذاهای سنتی
طرز تهیه سبزی پلو با ماهی برای شام+ نکات و فوتوفن ها
سبزی پلو با ماهی یکی از غذاهای خوشمزهای است که بسیار پرطرفدار است. در این مقاله از مجله اکالا با ما همراه باشید تا طرز تهیه سبزی پلو با ماهی را همراه نکات و فوتوفن آن به شما آموزش دهیم.
نگاهی سریع به روش پخت
ابتدا برنج خیس کرده را آبکش کنید و همراه سبزی ریز شده در قابلمه بریزید تا دم بکشد. ماهی را همراه آبلیمو، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه مزهدار کنید، سپس در ترکیب آرد، نمک و زردچوبه بغلطانید. در تابه روغن بریزید و ماهی را سرخ کنید. در آخر سبزی پلو را در یک دیس بریزید و ماهی را در کنار آن سرو کنید. در ادامه مطلب طرز تهیه کامل این غذای خوشمزه را با جزئیات بیشتری بخوانید.
مواد لازم برای سبزی پلو
مواد لازممقدار مورد نیازبرنج۳ پیمانهسبزی پلویی (گشنیز،سیر، جعفری، شوید، تره و شنبلیله)۳۰۰ گرمروغنبه میزان لازمنمکبه میزان لازم
خرید مواد اولیه با تخفیف از اکالا
مواد لازم برای ماهی
مواد لازممقدار مورد نیازماهی قزل آلا ۲ عددآرد۲ قاشق غذاخوریزردچوبه۱ قاشق چایخورینمک و فلفل سیاهبه میزان لازمآبلیمو۲ قاشق غذاخوریروغن سرخ کردنیبه میزان لازم
طرز تهیه سبزی پلو با ماهی
مدت زمان آماده سازی: ۴۰ تا ۵۰ دقیقهمناسب برای: ۳ تا ۴ نفردرجه سختی: آسان
مرحله اول: برنج را آماده کنید
برنج را پاک کنید و ۲ بار بشویید. سپس در یک کاسه بریزید و آب و نمک به آن اضافه کنید. اجازه دهید برای حداقل ۲ ساعت برنج خیس بخورد.
مرحله دوم: برنج را دم کنید
در یک قابلمه آب را بجوشانید. سپس برنج را در آب جوش بریزید تا زمانی که نیمپز شود. سپس آن را آبکش کنید. در قابلمه کمی روغن بریزید و در صورت تمایل، سیب زمینی یا نان لواش کف آن برای ته دیگ بگذارید. برنج را در قابلمه بریزید و لابهلای آن سبزی پلویی خرد شده را اضافه کنید.
روی برنج کمی روغن یا کره بریزید، سپس قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا برای ۴۰ دقیقه برنج دم بکشد.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کوفته انار و گردو + نکات
مرحله سوم: ماهی را مزهدار کنید
ماهیها را تمیز کنید و بشویید. سپس آن را با آبلیمو، نمک، زردچوبه و فلفل سیاه مزهدار کنید. ماهیها را در یخچال قرار دهید تا برای نیم ساعت استراحت کنند و مواد به خورد ماهی بروند.
مرحله چهارم: ماهی را سرخ کنید
بعد از گذشت نیم ساعت ماهی را از یخچال خارج کنید. در یک بشقاب بزرگ آرد، زردچوبه و نمک را با هم ترکیب کنید و ماهیها را در آن بغلطانید تا دو طرف آنها از آرد پوشیده شود.
در یک تابه به میزان کافی روغن بریزید و اجازه دهید تا داغ شود، سپس ماهیها را در تابه قرار دهید و هر دو طرف آن را سرخ و طلایی کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه سوسیس بندری اصیل آبادانی
مرحله پنجم: سبزی پلو با ماهی را سرو کنید
سبزی پلو را بعد از دم کشیدن در یک دیس بریزید و ماهیهای سرخ شده را در کنار آن قرار دهید و همراه سیر و زیتون پرورده نوش جان کنید.
نکات و فوتوفن درست کردن سبزی پلو با ماهی
برای درست کردن سبزی پلو با ماهی رعایت نکاتی که در ادامه به آنها اشاره میشود، طعم و کیفیت آن را بهتر میکند. با ما همراه باشید.
سبزی تازه طعم بهتری دارد، اما اگر از سبزی خشک استفاده میکنید آن را ۱۵ دقیقه در آب ولرم خیس کنید تا نرم شود.شنبلیله زیاد میتواند طعم غذا را تلخ کند، بنابراین مقدار کمی از آن استفاده کنید.برای داشتن رنگ و ظاهر جذابتر، مقداری زعفران دم کردن روی برنج دم کشیده بریزید.استفاده از کره یا روغن حیوانی برای دم کردن برنج، عطر و طعم بسیار خوبی به غذا میدهد.بعد از آبکش کردن برنج و مخلوط کردن با سبزی، حتما قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید تا بخار اولیه بالا بیاید سپس حرارت را کم کنید و دمکنی بگذارید.بهتر است برای سبزی پلو از ماهی قزلآلا یا شیرماهی استفاده کنید.برای سرخ کردن ماهی حتما اجازه دهید روغن به خوبی داغ شود تا ماهی روغن کمتری جذب کند.اگر ماهی پوست دارد، ابتدا سمت پوست را سرخ کنید تا ماهی وا نرود.میتوانید برای تردتر شدن ماهی، آن را در پودر سوخاری هم بغلطانید.میتوانید همراه سبزی پلو با ماهی، سیر ترشی، لیموی تازه، زیتون پرورده یا سالاد شیرازی استفاده کنید.
در این مقاله از بخش آشپزی مجله اکالا، طرز تهیه سبزی پلو با ماهی را همراه نکات و فوتوفن آن به شما آموزش دادیم. شما میتوانید این غذای خوشمزه را به راحتی در وعده شام درست کنید و از طعم بینظیر آن لذت ببرید.
من لیلا هستم، رشته تحصیلیم روزنامه نگاری بوده و همیشه از نوشتن لذت میبرم، اینجا از دانش و تجربهام تو زمینههای مختلف استفاده میکنم تا برای شما مطالب خوبی بنویسم. امیدوارم از خوندنشون لذت ببرید.
ارسال دیدگاه