طرز تهیه سالاد گل کلم و لبو؛ رنگارنگ و پر از طعم
سالاد گل کلم و لبو یکی از سالادهای خوشرنگ و مغذی است که میتوانید برای مهمانیها و دورهمیها آن را درست کنید. ترکیب سبزیجات تازه با رنگ زیبای لبو یک سالاد هوسانگیز را خلق میکند. در این مقاله از مجله اکالا با ما همراه باشید تا طرز تهیه سالاد گل کلم و لبو را همراه نکات و فوتوفن آن به شما آموزش دهیم.
نگاهی سریع به طرز تهیه
برای درست کردن سالاد گل کلم و لبو، ابتدا گل کلم را خرد کنید. سپس لبو را بپزید و نگینی کنید. در یک کاسه ماست یونانی، سس مایونز، آبلیمو، سیر، روغن زیتون، نمک و فلفل سیاه را با هم ترکیب کنید. گل کلم و لبوی خرد شده را همراه گردوی خرد شده، جعفری خرد شده، انار و کشمش در یک کاسه بریزید و با سس ترکیب کنید. سپس در ظرف مورد نظر سرو کنید. در ادامه مطلب طرز تهیه کامل این سالاد خوشرنگ را با جزئیات بیشتری بخوانید.
مواد لازم برای سالاد گل کلم و لبو
گل کلم کوچک۱ عددلبو متوسط۲ عددگردوی خرد شده ½ پیمانهجعفری تازه ½ پیمانهماست یونانی½ پیمانهسس مایونز۲ قاشق غذاخوریآبلیمو۲ قاشق غذاخوریسیر۱ حبهروغن زیتون۲ قاشق غذاخورینمک و فلفل سیاهبه مقدار لازمکشمش¼ پیمانهدانه انار¼ پیمانه
خرید مواد اولیه با تخفیف از اکالا
طرز تهیه سالاد گل کلم و لبو
مدت زمان آماده سازی: ۴۰ تا ۵۰ دقیقهمناسب برای: ۴ تا ۵ نفردرجه سختی: آسان
مرحله اول: مواد را آماده کنید
ابتدا گل کلمها را به قطعات کوچک تقسیم کنید و بشویید. سپس در آبکش بریزید تا آب اضافی آنها خارج شود. میتوانید برای نرمتر شدن گل کلمها، آنها را برای ۲ تا ۳ دقیقه در آب جوش، بجوشانید.
لبوها را بشویید و در کمی آب بریزید تا بپزند، سپس آنها را پوست بگیرید و نگینی خرد کنید.
جعفری تازه و سیر را بشویید و خرد کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه سالاد کدو حلوایی با ۴ روش
مرحله دوم: سس را آماده کنید
یک کاسه مناسب انتخاب کنید. ماست یونانی، سس مایونز، آبلیمو، سیر، روغن زیتون، نمک و فلفل سیاه را در آن بریزید و مواد را برای چند دقیقه هم بزنید تا به خوبی با هم ترکیب شوند.
مرحله سوم: سس را با سبزیجات ترکیب کنید
یک کاسه بزرگ انتخاب کنید. سپس گل کلم خرد شده را همراه لبو، گردو خرد شده، جعفری، دانه انار و کشمش را در آن بریزید. سس را به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید تا تمام آن به سس آغشته شود.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه سالاد سزار با سس مخصوص
مرحله چهارم: سالاد را سرو کنید
بعد از ترکیب مواد، کاسه سالاد را برای حداقل ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا طعم مواد به خوبی به خورد هم برود. سپس آن را از یخچال بیرون بیاورید، مجدد هم بزنید و در ظرف مورد نظر سرو کنید.
نکات و فوتوفنهای درست کردن سالاد گل کلم و لبو
در ادامه به چند نکته برای خوشمزهتر شدن سالاد گل کلم و لبو اشاره میکنیم که بهتر است آنها را در نظر داشته باشید. با ما همراه باشید.
برای زیباتر شدن و راحتتر خوردن گل کلمها، بهتر است آنها را به صورت تکههای ریز و یکدست خرد کنید.میتوانید برای اینکه گل کلمها طعم خاصتری داشته باشند، آنها را برای چند دقیقه با نمک و روغن زیتون تفت دهید.میتوانید از هویج خرده شده، ذرت، نخود پخته و آووکادو در سالاد استفاده کنید.برای حفظ رنگ لبو در حین پخت کمی به آن سرکه یا شکر اضافه کنید.میتوانید به جای آبلیمو از سرکه بالزامیک برای درست کردن سس استفاده کنید.میتوانید به جای جعفری از گشنیز تازه هم استفاده کنید.میتوانید به جای گردو از مغزیجات دیگر استفاده کنید.اگر طعم شیرین را برای سس میپسندید، میتوانید کمی عسل یا شیره انگور به آن اضافه کنید.با اضافه کردن کمی زست لیموترش به سالاد، عطر و طعم خاصی به آن میدهید.میتوانید از ادویههایی مانند پودر زیره، سماق یا پاپریکا برای درست کردن سالاد استفاده کنید.میتوانید بعد از انتقال سالاد به ظرف سرو، روی آن کمی کنجد یا تخمه آفتابگردان خام بریزید.اگر به طعمهای شور و خامهای علاقهمند هستید، میتوانید پنیر فتا را مکعبی خرد کنید و به سالاد اضافه کنید.میتوانید برای سالمتر بودن سالاد، سس مایونز را حذف کنید و فقط از ماست یونانی استفاده کنید.میتوانید مرغ پخته ریش ریش شده یا مکعبی هم به این سالاد اضافه کنید.برای سرو این سالاد، میتوانید از لیوانهای شیشهای یا کاسههای کوچک استفاده کنید.
در این مقاله از بخش آشپزی مجله اکالا، طرز تهیه سالاد گل کلم و لبو را به شما آموزش دادیم. پیشنهاد میکنیم حتما این سالاد خوشرنگ و خوشطعم را در خانه درست کنید و از طعم آن لذت ببرید.
من لیلا هستم، رشته تحصیلیم روزنامه نگاری بوده و همیشه از نوشتن لذت میبرم، اینجا از دانش و تجربهام تو زمینههای مختلف استفاده میکنم تا برای شما مطالب خوبی بنویسم. امیدوارم از خوندنشون لذت ببرید.
ارسال دیدگاه