طرز تهیه سالاد کولسلا فرانسوی؛ در عرض 20 دقیقه

مناسب برای 4 نفر زمان آماده‌سازی 20 دقیقه سالاد کلسلا، کولسلا یا کول اسلاو (coleslaw) یک نوع سالاد معروف فرانسوی…
طرز تهیه سالاد کولسلا فرانسوی؛ در عرض 20 دقیقه

مناسب برای

4 نفر

زمان آماده‌سازی

20 دقیقه

سالاد کلسلا، کولسلا یا کول اسلاو (coleslaw) یک نوع سالاد معروف فرانسوی است که برای درست کردن آن از کلم برگ استفاده می‌شود. طعم این سالاد بسیار خوشمزه است و در عرض چند دقیقه آماده می‌شود. در این مقاله از مجله اکالا می‌توانید با طرز تهیه سالاد کولسلا فرانسوی و همه فوت‌وفن‌ های درست کردن این سالاد خوش طعم آشنا شوید.

نگاهی سریع به طرز تهیه

برای درست کردن این سالاد خوشمزه ابتدا باید کلم و هویج را رنده کنید. در ادامه سس مایونز را با سس خردل، نمک و فلفل سیاه ترکیب کنید و در سالاد بریزید. سالاد را برای یک ساعت در یخچال قرار دهید تا آماده شود.

برای درست کردن این سالاد می‌توانید از مقداری پیاز خرد شده نیز استفاده کنید. رسپی این سالاد خوشمزه را با جزئیات کامل در ادامه بخوانید.

مواد لازم برای سالاد کولسلا فرانسوی برای ۴ نفر

مواد لازممقدار مورد نیازکلم برگ۱ عدد متوسطهویج۲ عدد بزرگسس مایونز۲/۳ لیوان فرانسوی دسته‌دارسس خردل۱ قاشق غذاخورینمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم

مرحله اول: کلم‌ها را خرد کنید

برای شروع باید کلم برگ‌ها را بشویید و چند دور آبکشی کنید. سپس آن‌ها را آبکش کنید تا آب اضافه‌شان گرفته شود. حالا کلم‌ها را با رنده خرد کنید و در یک ظرف بریزید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه سالاد کلم kfc رستورانی

مرحله دوم: هویج‌ها را رنده کنید

هویج‌ها را بشویید و پوست‌ آن‌ها را با پوست‌گیر یا چاقوی تیز جدا کنید. در ادامه هویج‌ها را به صورت درشت رنده و به ظرف کلم‌ها اضافه کنید.

در این مرحله اگر هویج آب انداخت، باید آب آن را از ظرف خارج کنید. برای درست کردن این سالاد می‌توانید هویج و کلم را در غذاساز نیز خرد کنید.

مواد مورد نیازت رو از اُکالا بخر

مرحله سوم: سس را به سالاد اضافه کنید

برای مزه دار کردن این سالاد باید سس مایونز را در یک ظرف بریزید و با سس خردل و مقداری نمک و فلفل سیاه ترکیب کنید. سس را خوب هم بزنید و بعد به سالاد اضافه کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه سالاد تبوله لبنانی

مرحله چهارم: سالاد را سرو کنید

بعد از اضافه کردن سس به سالاد باید آن را خوب هم بزنید. در ادامه روی ظرف را با سلفون بپوشانید و آن را برای یک ساعت در یخچال قرار دهید تا سالاد به خوبی مزه دار شود.

بعد از این که سالاد آماده شد، می‌توانید آن را در ظرف مناسب بریزید و سرو کنید.

نکات و فوت‌وفن های طرز تهیه سالاد کولسلا فرانسوی

سالاد کولسلا فرانسوی با پیاز

برای درست کردن این سالاد باید از ترکیب کلم سفید و هویج رنده شده با مقداری پیاز خلالی خرد شده استفاده کنید. در ادامه برای مزه دار کردن این سالاد مقدار سس مایونز را با ماست، سرکه سفید، شکر، نمک و فلفل سیاه ترکیب کنید.

مواد را خوب هم بزنید و روی سالاد بریزید. حالا برای تزیین این سالاد مقداری جعفری خرد شده روی آن بریزید. سالاد را برای یک ساعت در یخچال قرار دهید و بعد آن را میل کنید.

نکات و فوت‌وفن های طرز تهیه سالاد کولسلا فرانسوی

در ادامه به چند نکته طلایی برای درست کردن سالاد کولسلا فرانسوی اشاره شده است، با ما همراه باشید.

برای درست کردن این سالاد می‌توانید از هر نوع کلمی که دوست دارید استفاده کنید.در برخی رسپی‌ها برای مزه دار کردن این سالاد از مقداری شکر نیز استفاده می‌شود.در صورت تمایل می‌توانید از مقداری برگ کاهوی خرد شده و گوجه فرنگی خرد شده برای تزیین این سالاد استفاده کنید.برای خوشمزه‌تر شدن این سالاد می‌توانید از مقداری آب لیمو ترش تازه یا سرکه سفید استفاده کنید.برای مزه دار کردن این سالاد می‌توانید به جای مایونز از مقداری خامه استفاده کنید.اضافه کردن مقداری پیازچه خرد شده، طعم بی نظیری به این سالاد می‌بخشد.برای درست کردن این سالاد می‌توانید از ترکیب کلم سفید و کلم بنفش همراه با هویج رنده شده نیز استفاده کنید.می‌توانید این سالاد را در کنار انواع غذاها سرو کنید و از آن به عنوان دورچین غذا نیز استفاده کنید.در صورت تمایل می‌توانید برای مزه دار کردن این سالاد از ترکیب سس مایونز، ماست و مقداری سس خردل استفاده کنید.برای تزیین این سالاد فرانسوی اصل می‌توانید از مقداری جعفری خرد شده استفاده کنید.در طرز تهیه این سالاد فرانسوی با شوید می‌توانید از مقداری شوید تازه خرد شده نیز استفاده کنید.برای این که کلم و هویج در سالاد تردتر شوند، می‌توانید بعد از خرد کردن آن‌ها را به مدت نیم ساعت در آب یخ قرار دهید.برای درست کردن سالاد کولسلای رژیمی می‌توانید سس مایونز را حذف کنید و از مقداری ماست یونانی برای مزه دار کردن آن استفاده کنید.برای درست کردن این سالاد می‌توانید کلم و هویج را در غذاساز بریزید و خوب میکس کنید. در ادامه مقداری سس و چاشنی به این مواد اضافه کنید تا سالاد شما مزه دار شود.در صورت تمایل می‌توانید از مقداری پودر سیر و پودر پیاز و آویشن برای مزه دار کردن این سالاد استفاده کنید.در برخی رسپی‌ها برای مزه دار کردن این سالاد از مقداری سیب خرد شده و تفت داده شده، کشمش، زرشک و گردوی خرد شده استفاده می‌شود.می‌توانید از این سالاد به عنوان پیش غذا یا در کنار غذای اصلی استفاده کنید.برای درست کردن این سالاد می‌توانید از فلفل دلمه‌ای سبز و رنگی خرد شده نیز استفاده کنید.می‌توانید از چند حبه انگور برای تزیین این غذا استفاده کنید.می‌توانید کلم برگ‌ها را با چاقو، به صورت نواری و نازک خرد کنید.

در این مقاله از بخش آشپزی اکالا به طرز تهیه سالاد کولسلا فرانسوی و همه فوت‌وفن های درست کردن این سالاد اشاره شد. اگر تجربه درست کردن این سالاد را دارید حتما نظرات و تجربیات خود را با ما و دوستان علاقه‌مند به اشتراک بگذارید.

منابع: cookpad / frenchgirlcuisine

من مژده شرف عاشوری هستم. سالهاست که به صورت تخصصی در مورد موضوعات مختلف می‌نویسم و ترجمه میکنم. از بازی با کلمات و خلق محتوای تازه لذت میبرم و دوست دارم دنیای اطرافم رو بیشتر از چیزی که میبینم، کشف کنم…

منبع خبر