طرز تهیه سالاد لوبیا سبز و ذرت؛ پیش‌غذای سالم و رنگارنگ

مناسب برای 4 نفر زمان آماده‌سازی 15 دقیقه زمان پخت 10 دقیقه سالاد لوبیا سبز و ذرت یک سالاد سالم…

مناسب برای

4 نفر

زمان آماده‌سازی

15 دقیقه

زمان پخت

10 دقیقه

سالاد لوبیا سبز و ذرت یک سالاد سالم و کامل است که به همراه بیکن یا یک منبع پروتئین دیگر، می‌تواند جایگزین یک وعده سبک شود. در ادامه این مطلب از مجله اکالا با طرز تهیه سالاد لوبیا سبز و ذرت آشنا خواهیم شد، پس با ما همراه باشید.

نگاهی سریع به طرز تهیه

برای درست کردن این سالاد خوشمزه، لوبیا سبز را در آب و نمک بپزید تا نرم شود. پیاز را نگینی ریز خرد کرده و سرخ کنید. سپس آن را به همراه سرکه، روغن، خردل، نمک و فلفل در یک ظرف بریزید.

بیکن سوخاری شده، لوبیا سبز، ذرت و گوجه گیلاسی‌های خرد شده را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا همه مواد به سس آغشته شوند.

در ادامه با طرز تهیه این سالاد به صورت گام‌به‌گام آشنا خواهیم شد.

مواد لازم برای سالاد لوبیا سبز و ذرت برای 4 نفر

مواد لازممقدار مورد نیازلوبیا سبز۴۵۰ گرمپیاز۱ عدد کوچکروغن کانولا۱/۴ فنجانسرکه قرمز۱ قاشق غذاخوریخردل سبوس دار۱ قاشق غذاخوریذرت پخته شده۱ فنجانگوجه گیلاسی۱ و ۱/۲ فنجانبیکن۶ تکهنمک و فلفل سیاهبه میزان لازم

مرحله اول: بیکن را سوخاری کنید

بیکن را به تکه‌های کوچک‌تری برش دهید. سپس با کمی روغن در ماهیتابه سرخ کنید تا کاملا سوخاری و ترد شود.

پیاز را به صورت نگینی ریز برش دهید و در ماهیتابه تفت دهید تا سرخ شود. فلفل سیاه را به پیاز اضافه کنید و کمی تفت دهید.

مرحله دوم: لوبیا سبز را بپزید

لوبیا سبزها را بشویید و سر و تهشان را جدا کنید. سپس اگر لوبیاها خیلی بلند هستند آن‌ها را از وسط به دو نیم تقسیم کنید.

در یک قابلمه بزرگ آب و کمی نمک بریزید تا به جوش آید. وقتی آب شروع به جوشیدن کرد لوبیاها را در آب بریزید و بگذارید بجوشید تا نرم شود.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه سالاد بامیه و سیب زمینی

مرحله سوم: سس را آماده کنید

پیاز سرخ شده را در یک کاسه بزرگ بریزید. سرکه و نمک را به آن اضافه کنید. روغن و خردل را هم اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شود.

مرحله چهارم: سالاد را سرو کنید

گوجه‌های گیلاسی را از وسط به دو نیم تقسیم کرده و به همراه بیکن سوخاری، ذرت پخته و لوبیا سبز در سالاد بریزید.

سالاد را با کمک انبر کمی زیر و رو کنید تا همه محتویات آن به سس آغشته شوند. سالاد شما آماده است و می‌توانید آن را سرو کنید.

نکات و فوت‌وفن‌ های طرز تهیه سالاد لوبیا سبز و ذرت

بیشتر بخوانید: طرز تهیه سالاد مدیترانه‌ای با کینوا

نکات و فوت‌وفن‌ های طرز تهیه سالاد لوبیا سبز و ذرت

برای آماده کردن سالاد لوبیا سبز و ذرت لازم است نکات زیر را هم در نظر بگیرید:

با توجه به این که در این سالاد از بیکن استفاده می‌کنید و ذرت هم کربوهیدرات مورد نیاز در یک وعده را فراهم می‌کند، می‌توانید این سالاد را در حجم کمی بیشتر به عنوان یک وعده کامل در نظر بگیرید.می‌توانید کمی پنیر پارمسان و زیتون سیاه خرد شده هم به این سالاد اضافه کنید.در صورت تمایل می‌توانید بیکن را از مواد تشکیل دهنده این سالاد حذف کنید یا این که به جای آن از تخم مرغ پخته یا فیله مرغ گریل استفاده کنید.اگر دوست دارید ذرت مورد استفاده در این سالاد به صورت نواری باشد، یک ذرت کامل را در آب و نمک بپزید.سپس آن را به صورت نواری از چوب ذرت جدا کنید. هر نوار را به کمی روغن و ادویه‌جات آغشته کنید و در ماهیتابه تفت دهید تا کمی سوخاری و طعم دار شود، سپس آن را به سالاد اضافه کنید.

در این مطلب از بخش آشپزی اکالا با طرز تهیه سالاد لوبیا سبز و ذرت آشنا شدیم. این سالاد یک سالاد کامل و خوشمزه است که می‌توانید آن را به سرعت آماده کنید و به خاطر دارا بودن پروتئین و کربوهیدرات می‌تواند جایگزین یک وعده سبک غذایی شود.

منبع: ricardocuisine.com

من فاطمه عاقلی هستم؛ عاشق کشف طعم‌های تازه، غرق در دنیای کتاب‌ها و شیفته فیلم‌هایی که ذهن را به چالش می‌کشند. نوشتن و داستان‌گویی برای من چیزی بیش از یک سرگرمی است؛ راهی است برای به اشتراک گذاشتن لحظات ناب و تجربه‌های هیجان‌انگیز.

منبع خبر