طرز تهیه سالاد زیتون و گردو با رب انار؛ خوشطعم و خاص پاییزی
مناسب برای
4 نفر
زمان آمادهسازی
15 دقیقه
ترکیب زیتون، گردو و رب انار یک ترکیب خوشمزه و پرطرفدار است؛ چه در غذاهای گیلانی، چه در زیتون پرورده و چه در یک سالاد خاص پاییزی! در این مطلب از مجله اکالا با طرز تهیه سالاد زیتون و گردو با رب انار آشنا خواهیم شد، پس با ما همراه باشید.
نگاهی سریع به طرز تهیه
برای آماده کردن این سالاد ابتدا رب فلفل، رب انار، روغن زیتون و ادویهها را با هم ترکیب کنید تا سس یکدست شود. سپس دیگر مواد سالاد را ریز خرد کرده و در آن بریزید.
خوب سالاد را هم بزنید. بگذارید سالاد 10 دقیقه در یخچال بماند سپس آن را سرو کنید. رسپی این سالاد خوشمزه را با جزئیات کامل در ادامه بخوانید.
مواد لازم برای سالاد زیتون و گردو با رب انار برای 4 نفر
مواد لازممقدار مورد نیازرب فلفل پاپریکا1قاشق غذاخوریروغن زیتون¼ پیمانهرب انار¼ پیمانهسماق1 قاشق مرباخوریاورگانو1 قاشق مرباخورینمک، فلفل سیاه و پول بیبربه میزان لازمپیاز قرمز کوچک1 عددفلفل دلمهای قرمز کوچک1 عددزیتون بدون هسته1 پیمانهگردو½ پیمانهجعفری خرد شده½ پیمانه
مرحله اول: سس سالاد را آماده کنید
رب فلفل را به همراه روغن زیتون، رب انار و ادویهها در یک کاسه بزرگ بریزید و خوب هم بزنید تا کاملا با هم ترکیب شوند.
مرحله دوم: سبزیجات را خرد کنید
پیاز و فلفل دلمهای را به صورت خلالی نازک خرد کنید و به سس اضافه کنید.
از دستکش لاتکس استفاده کنید و به کمک دست خلالهای پیاز و فلفل دلمه را با سس به صورت کامل مخلوط کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه سالاد آلو و گردو
مرحله سوم: زیتون و گردو را خرد کنید
زیتون را به صورت حلقهای نازک خرد کرده و به همراه گردو و جعفری خرد شده به سالاد اضافه کنید.
همه مواد سالاد را با هم ترکیب کنید و خوب هم بزنید.
روی ظرف سالاد را بپوشانید و آن را برای حداقل 10 دقیقه در یخچال بگذارید.
بعد از دقیقه 10 سالاد شما آماده است.
نکات و فوتوفن های طرز تهیه سالاد زیتون و گردو با رب انار
این سالاد کمی شبیه به سالاد گاورداغی است اما شما میتوانید بنا بر سلیقه خود در آن تغیراتی ایجاد کنید:
در صورت تمایل میتوانید یک حبه سیر ساطوری شده به سس اضافه کنید.رب فلفل از این طرز تهیه قابل حذف است.میتوانید به این سالاد دانههای انار تازه را هم اضافه کنید.میتوانید میزان جعفری خرد شده مورد استفاده در این طرز تهیه را بنا بر سلیقه خود کمتر کنید.من از این سالاد نه تنها به عنوان یک سالاد خوشمزه بلکه به عنوان یک دیپ نیز در مهمانیها استفاده میکنم. در صورتی که میخواهید این سالاد را به عنوان دیپ سرو کنید، لازم است مواد تشکیلدهنده آن را کاملا ریز خرد کنید.
در این مطلب از بخش آشپزی اکالا با طرز تهیه سالاد زیتون و گردو با رب انار آشنا شدیم. اگر شما هم از دوستداران ترکیب طعم رب انار و گردو هستید، به هیچ عنوان این سالاد را از دست ندهید.
منبع: instagram.com
من فاطمه عاقلی هستم؛ عاشق کشف طعمهای تازه، غرق در دنیای کتابها و شیفته فیلمهایی که ذهن را به چالش میکشند. نوشتن و داستانگویی برای من چیزی بیش از یک سرگرمی است؛ راهی است برای به اشتراک گذاشتن لحظات ناب و تجربههای هیجانانگیز.
ارسال دیدگاه