طرز تهیه سالاد رژیمی گل کلم و انار؛ سالاد پاییزی خوشمزه
مناسب برای
4 نفر
زمان آمادهسازی
15 دقیقه
سالاد گل کلم و انار، یکی از سالادهای ترند این روزها بوده و به یکی از محبوبترین سالادهای پاییزی تبدیل شده است. این سالاد از آن دسته طعمهایی است که با یک بار تست کردن، مطمئناً عاشقش خواهید شد و بارها آن را درست خواهید کرد. در این مقاله از مجله اکالا، طرز تهیه سالاد رژیمی گل کلم و انار را به شما عزیزان آموزش خواهیم داد.
نگاهی سریع به طرز تهیه
برای درست کردن سالاد گل کلم و انار کافی است گل کلم را به گلچههای کوچک تقسیم کرده و با دانههای انار، گردو خرد شده و کشمش مخلوط کنید.
شوید تازه، نمک، فلفل، گلپر و آب لیمو ترش را اضافه کرده و همه مواد را با هم ترکیب کنید تا طعمها به خوبی با هم آمیخته شوند.
تا انتهای این مطلب با ما همراه باشید تا به جزئیات بیشتری اشاره کنیم.

مواد لازم برای سالاد انار و گل کلم رژیمی برای 4 نفر
مواد لازممقدار مورد نیازگل کلم½ گل کلم متوسطانار دون شده1 انار متوسطمغز گردو خرد شده50 گرم ( 1 مشت)کشمش30 گرم (نصف مشت)شوید تازه خرد شده2 قاشق غذاخوریسس مایونز رژیمی3 الی 4 قاشق غذاخورینمکبه میزان لازمفلفلبه میزان لازمگلپربه میزان لازمآب لیمو ترش2 قاشق غذاخوری
مرحله اول: گل کلم را خرد کنید
ابتدا گل کلم را به گلچههای کوچک تقسیم کنید و خوب بشویید تا هر گونه گرد و خاک یا حشره پاک شود.
گل کلمها را آبکش کرده و اگر دوست دارید، بلانچ کنید (که کاملا اختیاری است).
مرحله دوم: انار را دون کنید و با مواد دیگر ترکیب کنید
انار را از پوست جدا کرده و دانهها را در یک ظرف کوچک بریزید.
گردوها را نیز خرد کنید تا در سالاد راحتتر مخلوط شوند. کشمش را هم شسته و خشک کنید تا طعم شیرین و خوشمزهاش به سالاد اضافه شود.
اگر طعم شیرین کشمش را با طعم ترش و ملس انار در یک سالاد نمیپسندید، میتوانید کشمش را حذف کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه سالاد هویج و سیب
مرحله سوم: ادویهها را اضافه کنید
شوید تازه خرد شده، سس مایونز رژیمی، نمک، فلفل و گلپر را روی سالاد بریزید و مخلوط کنید.
در نهایت ۲ قاشق غذا خوری آب لیمو ترش تازه اضافه کنید تا طعم سالاد تازه و پاییزی شود.
با ترکیب این ادویهها و آب لیمو، طعمها به خوبی با هم ترکیب میشوند و سالاد هم خوش رنگ و هم خوش عطر میشود.
اگر دوست دارید میتوانید کمی روغن زیتون هم اضافه کنید، اما برای نسخه کاملاً رژیمی همین ترکیب کافی و عالی است.
مرحله چهارم: سالاد را سرو کنید
سالاد را در ظرف سرو بریزید و در صورت تمایل روی آن کمی دانه انار اضافی یا گردوی خرد شده برای تزئین بپاشید.
میتوانید آن را کمی در یخچال نگه دارید تا خنک شود و طعمها بهتر با هم ترکیب شوند.
سرو این سالاد همراه با نان سبوسدار پیشنهاد میشود.

اگر مهمان دارید، این بار سلیقه به خرج دهید و طبق رسپی این مقاله از بخش آشپزی اکالا، این سالاد را درست کرده و تنوع را مهمان سفرهتان کنید. این سالاد سبک و خوشمزه، گزینهای سالم و متفاوت برای پذیرایی است که همه را شگفت زده میکند!

من مریم شجاعی مهر، نویسندهای متعهد به خلق ایده و محتوای خلاقانه هستم و کلماتم پلی است برای لمس و کشف ناگفتههای این سرزمین. همراهی شما در این مسیر طولانی، قوت قلم من است.

ارسال دیدگاه