طرز تهیه سالاد بامیه و سیب‌ زمینی؛ سالادی با طعم متفاوت

مناسب برای 2-3 نفر زمان آماده‌سازی 2-3 ساعت زمان پخت 20-30 دقیقه سالاد بامیه و سیب‌ زمینی یکی از سالادهای…
طرز تهیه سالاد بامیه و سیب‌ زمینی؛ سالادی با طعم متفاوت

مناسب برای

2-3 نفر

زمان آماده‌سازی

2-3 ساعت

زمان پخت

20-30 دقیقه

سالاد بامیه و سیب‌ زمینی یکی از سالادهای متفاوت و جذابی است که می‌توانید آن را به راحتی در خانه آماده کنید. این سالاد طعمی بسیار منحصر به فرد دارد. اگر به چشیدن طعم‌های جدید علاقمندید به شما توصیه می‌کنیم که از امتحان کردن طعم آن غافل نشوید. در این مقاله از مجله اکالا طرز تهیه سالاد بامیه و سیب زمینی را به شما آموزش خواهیم داد.

نگاهی سریع به طرز تهیه

برای آماده کردن این سالاد بی‌نظیر، ابتدا سیب زمینی‌ها و بامیه‌ها را به صورت جداگانه آب‌پز یا بخارپز کنید تا کاملاً نرم و پخته شوند. پس از خنک شدن، آن‌ها را به همراه تربچه، پیاز قرمز و سبزیجات تازه خرد شده در یک کاسه بزرگ بریزید.

در ظرفی دیگر، سس مایونز، ماست، آبلیمو، سس خردل و ادویه‌ها را ترکیب کنید تا سس مخصوص سالاد به دست آید. در نهایت، سس را به آرامی با مواد سالاد مخلوط کنید و پس از استراحت در یخچال، آن را سرو کنید.

رسپی این سالاد خوشمزه را با جزئیات بیشتر در ادامه بخوانید.

مواد لازم برای سالاد بامیه و سیب زمینی برای 3 نفر

مواد لازممقدار مورد نیازبامیه300 گرمسیب زمینی 4 عددتربچه10-12 عددپیاز قرمز1 عددروکولابه مقدار دلخواهشوید تازه (خرد شده)3 قاشق غذاخوریجعفری تازه (خرد شده)3 قاشق غذاخوریسس مایونز½ پیمانهماست یونانی یا پرچرب¼ پیمانهآب لیمو ترش تازه2 قاشق غذاخوریسس خردل1 قاشق غذاخوریسیر1 حبهنمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم

مرحله اول: سیب زمینی را آماده کنید

ابتدا سیب زمینی‌ها بشویید و پوست بگیرید. با چاقو آن‌ها را به صورت مکعبی در ابعاد یکسانی خرد کنید.

سیب زمینی‌ها را در قابلمه مناسبی بریزید و روی آن‌ها به اندازه‌ای آب سرد بریزید که حدود دو سانتی‌متر بالاتر از سطح سیب زمینی‌ها را بپوشاند.

یک قاشق چای‌خوری نمک به آب اضافه کنید. این کار به طعم‌دار شدن بهتر سیب زمینی‌ها کمک می‌کند.

قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و بگذارید سیب زمینی‌ها برای ۲۰ تا ۳۰ دقیقه بپزند مراقب باشید که بیش از حد نپزند تا له نشوند.

پس از پخت، آن‌ها را آبکش کنید و کنار بگذارید تا کاملاً خنک شوند.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه سالاد نخود فرنگی و مرغ

مرحله دوم: بامیه را آماده کنید

با کمک چاقو سر بامیه‌ها را به شکلی کوتاه کنید که به کلاهک اصلی آن آسیبی نرسد. سپس آن‌ها را به خوبی بشویید.

بامیه‌ها را در سبد بخارپز قرار دهید و برای ۵ تا ۷ دقیقه بخارپز کنید تا نرم شوند؛ اما همچنان کمی حالت ترد خود را حفظ کنند.

مرحله سوم: پیاز و تربچه‌ها را آماده کنید

پیاز و تربچه‌ها را بشویید. پیاز را به صورت خلالی و تربچه‌ها را به صورت حلقه‌هایی با ضخامت یک سانتی‌متر برش دهید و در کاسه بزرگی بریزید.

سیب زمینی خرد شده و بامیه‌ها را به آن اضافه کنید. بامیه‌ها را بسته به اندازه‌شان می‌توانید به صورت کامل استفاده کنید یا آن‌ها را به صورت حلقه‌ای نازک خرد کنید.

مرحله چهارم: سس سالاد را آماده کنید

در یک کاسه متوسط، سس مایونز، ماست، آب لیمو ترش تازه، سس خردل، شوید و جعفری ساطوری شده و سیر له شده را بریزید.

با استفاده از یک چنگال، مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید تا یک سس کاملاً یکدست و کرمی به دست آید.

سپس نمک و فلفل سیاه را به مقدار دلخواه اضافه کنید.

مرحله پنجم: همه مواد را با هم ترکیب کنید

سسی را که در مرحله قبل آماده کرده‌اید، روی سبزیجات خرد شده بریزید. با استفاده از دو قاشق، مواد را به آرامی با هم مخلوط کنید.

این کار را با ملایمت انجام دهید تا سیب زمینی‌ها له نشوند و بافت سالاد حفظ شود.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه سالاد بادمجان رژیمی

مرحله ششم: سالاد را در یخچال بگذارید

روی کاسه سالاد را با سلفون بپوشانید و آن را حداقل به مدت ۱ تا ۲ ساعت در یخچال قرار دهید.

این کار باعث می‌شود طعم‌ها به خوبی به خورد هم بروند و سس جذب سبزیجات شود.

مرحله هفتم: سالاد را تزیین و سرو کنید

پس از استراحت سالاد را از یخچال خارج کنید و آن را در ظرف سرو بریزید.

به دلخواه سالاد را با برگ‌های روکولا، تربچه یا پاپریکا تزیین و نوش جان کنید.
نکات و فوت‌وفن‌ های طرز تهیه سالاد بامیه و سیب زمینی

نکات و فوت‌وفن‌ های طرز تهیه سالاد بامیه و سیب زمینی

در ادامه به چند نکته طلایی برای بهتر شدن طعم سالاد بامیه و سیب زمینی اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.

برای بلانچ کردن بامیه‌ها باید در یک قابلمه آب را به جوش آورید. بامیه‌ها را داخل آب جوش بریزید و اجازه دهید برای ۳ تا ۴ دقیقه بپزند. سپس بلافاصله آن‌ها را با یک کفگیر سوراخ‌دار خارج کنید و داخل یک کاسه آب و یخ بیندازید. این شوک حرارتی باعث می‌شود رنگ بامیه‌ها سبز باقی بماند و فرایند پخت متوقف شود. پس از خنک شدن، آن‌ها را آبکش کنید و روی دستمال آشپزخانه پهن کنید تا کاملاً خشک شوند.اگر به دنبال بافت ترد بیشتری در سالاد هستید، می‌توانید مقداری ساقه کرفس خرد شده یا چند عدد خیارشور نگینی نیز به آن اضافه کنید.اگر دوست دارید سس شما رقیق‌تر باشد، می‌توانید مقدار ماست را کمی بیشتر کنید.برای آماده سازی این سالاد جذاب می‌توانید سیب زمینی‌ها را با پوست یا بدون پوست بپزید.حتماً اجازه دهید سیب زمینی و بامیه کاملاً خنک شوند و سپس آن‌ها را با سس مخلوط کنید. اگر مواد گرم باشند، سس مایونز ممکن است ببرد و بافت چرب و ناخوشایندی پیدا کند.علاوه بر شوید و جعفری، می‌توانید از سبزیجات معطر دیگری مانند نعناع تازه یا پیازچه خرد شده نیز برای ایجاد طعم‌های جدید استفاده کنید.برای تبدیل این سالاد به یک وعده غذایی کامل‌تر، می‌توانید به آن تخم مرغ آب‌پز خرد شده، چند تکه سینه مرغ گریل شده یا حتی مقداری نخود پخته اضافه کنید.

امیدواریم که این آموزش از بخش آشپزی اکالا مورد توجه شما علاقه‌مندان قرار گرفته باشد و بتوانید طبق روش ساده و کامل بالا این سالاد خوشمزه را آماده و در کنار غذاهایتان میل کنید.

اگر شما در طرز تهیه سالاد بامیه و سیب زمینی از ترفندهای دیگری استفاده می‌کنید که موجب خوشمزه‌تر شدن و بهتر شدن طعم آن می‌شود، خوشحال می‌شویم که آن نکات را در بخش نظرات با ما و سایر دوستان علاقمند به اشتراک بگذارید.

من سمانه هستم، پس از سال‌ها تلاش مستمر و حرفه‌ای در دنیای شیرینی‌پزی، آشپزی، تولید محتوا و عکاسی با افتخار و اشتیاق بی‌پایان این طعم‌های دلنشین را با شما به اشتراک می‌گذارم.

منبع خبر

بیا تو صدا