طرز تهیه سالاد بادمجان کبابی؛ پیش‌غذای عالی با طعم متفاوت

مناسب برای 2-3 نفر زمان آماده‌سازی 50-60 دقیقه زمان پخت 40-50 دقیقه سالاد بادمجان کبابی، یکی از پیش غذاهای بسیار…

مناسب برای

2-3 نفر

زمان آماده‌سازی

50-60 دقیقه

زمان پخت

40-50 دقیقه

سالاد بادمجان کبابی، یکی از پیش غذاهای بسیار جذاب و متفاوتی است که می‌توانید آن را به راحتی در خانه آماده کنید. اگر به چشیدن طعم‌های جدید علاقمند هستید به شما توصیه می‌کنیم که از امتحان کردن طعم این پیش غذای جذاب غافل نشوید. در این مقاله از مجله اکالا طرز تهیه سالاد بادمجان کبابی را به شما آموزش خواهیم داد.

نگاهی سریع به طرز تهیه

برای آماده سازی این سالاد ابتدا بادمجان‌ها را کبابی و پوست آن‌ها را جدا کنید. سپس بادمجان‌های ساطوری شده را با سبزیجاتی نظیر فلفل دلمه‌ای، گوجه فرنگی، سیر و انواع سبزی‌های معطر ترکیب کنید.

برای سس، ماست را با خیار، فلفل، نعناع و چاشنی‌های دیگر مخلوط و در کنار سالاد سرو کنید. چیپس پیتا خانگی نیز با نان پیتا و ادویه‌جات در فر آماده می‌شود.

رسپی این سالاد خوشمزه را با جزئیات بیشتر در ادامه مطلب بخوانید.

مواد لازم برای سالاد بادمجان کبابی برای 3 نفر

مواد لازممقدار مورد نیازبادمجان3 عددآب لیموی تازه6 قاشق غذاخوریفلفل دلمه‌ای سبز2 عددفلفل دلمه‌ای قرمز2 عددگوجه فرنگی2 عددگوجه گیلاسی قرمز15 عددسیر4 حبهجعفری تازه1/2 فنجانپیازچه1/4 فنجانریحان تازه2 قاشق غذاخوریروغن زیتون1 قاشق غذاخورینمک1/2 قاشق چای‌خوریفلفل سیاه1/2 قاشق چای‌خوری

مواد لازم برای سس ماست

مواد لازممقدار مورد نیازماست کم چرب ساده2 فنجانخیار1/2 فنجانفلفل هالوپینو1 عددنعناع تازه1 قاشق غذاخوریآب لیموی تازه2 قاشق غذاخوریروغن زیتون2 قاشق چای‌خورینمک1/2 قاشق چای‌خوری

مواد لازم برای چیپس پیتا

مواد لازممقدار مورد نیازنان پیتا4 عددروغن به مقدار لازمپنیر پارمسان2 قاشق غذاخوریکنجد2 قاشق غذاخوریفلفل سیاه1/2 قاشق چای‌خوری

مرحله اول: بادمجان را آماده کنید

فر برقی یا گازی‌تان را روشن کنید تا به خوبی گرم شود.

بادمجان‌ها را بشویید و با کمک دستمال نخی آشپزخانه خشک کنید. با چنگال روی سطح بادمجان‌ها چندین سوراخ ایجاد کنید.

روی سینی فر فویل بکشید و بادمجان‌ها را روی فویل قرار دهید.

سپس سینی را به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰-۱۹۰ درجه قرار دهید تا بادمجان‌ها کاملاً نرم و له شوند.

پس از پخت، بادمجان‌ها را از فر خارج کنید و اجازه دهید خنک شوند. سپس پوست آن‌ها را جدا کنید و بادمجان‌ها را داخل یک کاسه بزرگ بریزید.

مرحله دوم: بادمجان را طعم‌دار کنید

آب لیموی تازه را به بادمجان‌های کبابی داخل کاسه اضافه و مخلوط کنید. اجازه دهید به مدت ۱۰ دقیقه بماند.

پس از این مدت، بادمجان‌ها را داخل آبکش بریزید و با پشت قاشق به آرامی فشار دهید تا آب اضافی آن‌ها کاملاً گرفته شود.

بادمجان‌ها را به صورت خیلی ریز خرد کنید و در کاسه بزرگی بریزید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه سالاد بامیه و سیب زمینی

مرحله سوم: سبزیجات را آماده کنید

فلفل‌های دلمه‌ای سبز و قرمز، گوجه‌فرنگی‌ها، سیر، جعفری، پیازچه و ریحان را بشویید و پس از خشک شدن با کمک چاقو آن‌ها را در ابعاد یکسانی خرد کنید.

تمام مواد خرد شده را به بادمجان‌های درون کاسه اضافه کنید.

مرحله چهارم: چاشنی سالاد را آماده کنید

روغن زیتون، نمک و فلفل سیاه را به محتوای درون کاسه اضافه و همه مواد را به آرامی با هم ترکیب کنید.

مرحله پنجم: سس ماست را آماده کنید

خیار را بشویید و پوست بگیرید. آن را به صورت خیلی ریز خرد کنید و در کاسه‌ای جداگانه بریزید.

فلفل هالاپینو و نعناع تازه را نیز پس از شستن خرد و به خیارها اضافه کنید.

ماست، آب لیموی تازه، روغن زیتون و نمک را به محتوای درون ظرف اضافه و ترکیب کنید تا سس یکدستی حاصل شود.

مرحله ششم: چیپس پیتا را آماده کنید

هر نان پیتا را به ۱۲ قطعه مثلثی شکل تقسیم کنید. مقداری روغن روی تکه‌های نان اسپری کنید و مقداری کنجد و فلفل سیاه روی نان‌ها بپاشید.

روی سینی فر فویل بکشید و نان‌ها را روی آن بچینید. سینی را به مدت ۶-۷ دقیقه در فر با دمای ۱۷۵-۱۸۰ درجه قرار دهید تا نان‌ها ترد و طلایی شوند.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه سالاد بادمجان آذربایجانی

مرحله هفتم: سالاد را تزیین و سرو کنید

سالاد بادمجان کبابی را در ظرف سرو بریزید. سس ماست و چیپس پیتا را در کنار سالاد قرار دهید.

با مقداری گوجه گیلاسی، جعفری یا ریحان تازه و پنیر پارمسان سالاد را تزیین و سرو کنید.

نکات و فوت‌وفن‌ های طرز تهیه سالاد بادمجان کبابی

نکات و فوت‌وفن‌ های طرز تهیه سالاد بادمجان کبابی

در ادامه به چند نکته طلایی برای بهتر شدن طعم سالاد بادمجان کبابی اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.

برای کباب کردن بادمجان به جای فر می‌توانید از شعله مستقیم گاز استفاده کنید. برای این کار بادمجان‌ها را سیخ بزنید یا با کمک چنگال روی حرارت بالا نگه دارید تا پوست آن‌ها کاملاً بسوزد و مغزپخت شود.برای طعم دودی بیشتر، می‌توانید فلفل دلمه‌ای و گوجه‌فرنگی را نیز همراه با بادمجان کباب کنید و به صورت خرد شده به سالاد اضافه کنید.استفاده از سبزیجات تازه و معطر، طعم و عطر بهتری به سالاد شما می‌دهد.می‌توانید بر اساس ذائقه خود، از ادویه‌ها و سبزیجات دیگری نیز در آماده سازی این سالاد استفاده کنید.برای ایجاد بافتی ترد و طعمی غنی‌تر، مقداری گردوی خرد شده به سالاد اضافه کنید، زیرا گردو طعم بسیار خوبی با بادمجان کبابی ایجاد می‌کند.اگر می‌خواهید ارزش غذایی سالاد را افزایش دهید و آن را به یک وعده غذایی کامل‌تر تبدیل کنید، می‌توانید از نخود پخته شده استفاده کنید.یکی از ترفندها برای بهتر شدن بادمجان، گرفتن تلخی احتمالی آن است. قبل از کباب کردن، بادمجان‌ها را به مدت ۲۰ دقیقه در آب نمک قرار دهید و سپس آبکش و خشک کنید.برای پوست کندن آسان‌تر بادمجان نیز، پس از کباب کردن، بادمجان‌های داغ را به مدت ۵ دقیقه در یک کیسه فریزر قرار دهید و در آن را ببندید. بخار ایجاد شده در کیسه باعث می‌شود پوست بادمجان به راحتی جدا شود.برای خوشمزه‌تر شدن چیپس پیتا، علاوه بر کنجد و پنیر پارمسان، می‌توانید از ادویه‌های دیگری مانند پودر سیر، پاپریکا یا آویشن نیز استفاده کنید.پس از آماده شدن سالاد، آن را برای حداقل ۱۵ تا ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا طعم‌ها به خوبی با هم ترکیب شوند.با توجه به سلیقه خود می‌توانید سبزیجات دیگری مانند کدو سبز کبابی یا زیتون خرد شده را نیز به سالاد اضافه کنید تا تنوع بیشتری پیدا کند.

امیدواریم که این آموزش از بخش آشپزی اکالا مورد توجه شما علاقه‌مندان قرار گرفته باشد و بتوانید طبق روش ساده و کامل بالا این سالاد خوشمزه را آماده و در کنار عزیزانتان میل کنید.

اگر شما در طرز تهیه سالاد بادمجان کبابی از ترفندهای دیگری استفاده می‌کنید که موجب خوشمزه‌تر شدن و بهتر شدن طعم آن می‌شود، خوشحال می‌شویم که آن نکات را در بخش نظرات با ما و سایر دوستان علاقمند به اشتراک بگذارید.

من سمانه هستم، پس از سال‌ها تلاش مستمر و حرفه‌ای در دنیای شیرینی‌پزی، آشپزی، تولید محتوا و عکاسی با افتخار و اشتیاق بی‌پایان این طعم‌های دلنشین را با شما به اشتراک می‌گذارم.

منبع خبر