طرز تهیه سالاد الویه لبو برای ناهار+ نکات و فوت‌وفن‌ ها

سالاد الویه یکی از محبوب‌ترین و پرطرفدارترین سالادهای جهان است. جالب است بدانید که نام این سالاد ریشه در روسیه…
طرز تهیه سالاد الویه لبو برای ناهار+ نکات و فوت‌وفن‌ ها

سالاد الویه یکی از محبوب‌ترین و پرطرفدارترین سالادهای جهان است. جالب است بدانید که نام این سالاد ریشه در روسیه دارد و به نام سرآشپز بلژیکی – فرانسوی لوئیس الویه نام‌گذاری شده است. این سالاد به روش‌های مختلفی آماده می‌شود. یکی از جذاب‌ترین مدل‌ها ترکیب آن با لبو است. سالاد الویه لبو علاوه بر طعم، رنگ بسیار زیبایی دارد که در این مقاله از مجله اکالا، طرز تهیه آن را آموزش خواهیم داد.

نگاهی سریع به طرز تهیه

ابتدا سیب‌زمینی و لبو را به خوبی بشویید، پوست بگیرید و سپس در آب بپزید تا نرم شوند. بعد از پخت، سیب‌زمینی‌ها را پوره و لبو را رنده کنید. خیارشور و کالباس را به صورت نگینی خرد و به مخلوط اضافه کنید. ترخون و مرزه را نیز به خوبی خرد و با سایر مواد ترکیب نمایید.

سپس سس مایونز را به میزان دلخواه اضافه و همه مواد را به خوبی مخلوط کنید. سالاد را در یخچال به مدت ۲ تا ۳ ساعت استراحت دهید تا طعم‌ها به خوبی با هم ترکیب شوند. در نهایت آن را تزیین و سرو کنید. رسپی این سالاد خوشمزه را با جزئیات کامل در ادامه بخوانید.

مواد لازم برای سالاد الویه لبو

مواد لازممقدار مورد نیازسیب زمینی۲ عددلبو۱ عددخیارشور۲-۳ عددترخون و مرزه۱۰۰ گرمکالباس۵-۶ ورقسس مایونزبه میزان دلخواه

خرید مواد اولیه با تخفیف از اکالا

طرز تهیه سالاد الویه لبو

مدت زمان آماده‌سازی: ۴۰-۵۰ دقیقهمدت زمان استراحت: ۲-۳ ساعتمناسب برای: ۲-۳ نفردرجه سختی: آسان

مرحله اول: سیب‌زمینی و لبو را بپزید

سیب‌زمینی‌ها را به خوبی بشویید و پوست آن‌ها را بگیرید. سیب‌زمینی‌ها را به چند قسمت برش زنید و در قابلمه مناسبی گذارید.

مقداری آب به آن اضافه کنید و قابلمه را روی حرارت کم گذارید. سیب‌زمینی‌ها را بپزید تا زمانی که نرم شوند.

پس از پخت، سیب‌زمینی‌ها را از قابلمه خارج کنید و در کاسه مناسبی گذارید تا کمی خنک شوند. سپس با کمک چنگال آن‌ها را کاملاً پوره و له کنید.

لبو را نیز به همین شکل، بشویید و پوست بگیرید.

در قابلمه‌ای جداگانه با مقداری آب بپزید تا کاملاً نرم شود. پس از پخت و نرم شدن آن را رنده کنید و به پوره سیب‌زمینی درون کاسه بیفزایید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه سالاد الویه انار

مرحله دوم: خیارشور و کالباس را خرد کنید

خیارشورها را به صورت نگینی خرد کنید و به محتوای درون کاسه بیفزایید.

کالباس‌ها را نیز به همین ترتیب به صورت نگینی خرد و به مواد سالاد اضافه کنید.

مرحله سوم: سبزی‌های تازه را خرد کنید

ترخون و مرزه را تمیز کنید. برگ‌های زرد و پلاسیده آن‌ها را جدا سازید.

در ظرف آبی به خوبی سبزی‌ها را بشویید. سپس در آبکش گذارید تا آب اضافی‌شان گرفته شود.

سبزی‌های تازه را با کمک چاقو به صورت ساطوری خرد کنید و به محتوای سالاد بیفزاید.

مرحله چهارم: سس مایونز را اضافه کنید

سس مایونز را به میزان دلخواه به سالاد اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنید تا تمامی مواد به صورت یکنواخت با هم ترکیب شوند.

سس مایونز نه تنها طعم سالاد را بهبود می‌بخشد، بلکه بافتی نرم و لطیف به آن می‌دهد.

مرحله پنجم: سالاد را در یخچال استراحت دهید

روی ظرف را بپوشانید و سالاد الویه لبو را ۲-۳ ساعتی در یخچال استراحت دهید.

این کار باعث می‌شود که طعم‌ها به خوبی با هم ترکیب شوند و سالاد طعمی مطبوع‌تر پیدا کند.

بیشتر بخوانید: ترفندهای خوشمزه‌تر شدن سالاد الویه

مرحله ششم: سالاد را تزیین کنید

پس از گذشت زمان اعلام شده سالاد را از یخچال خارج کنید و در ظرف سرو بریزید.

با لبو یا سبزی تازه آن را تزیین و نوش جان کنید.

نکات و فوت‌وفن‌ های طرز تهیه سالاد الویه لبو

نکات و فوت‌وفن‌ های طرز تهیه سالاد الویه لبو

در ادامه به چند نکته طلایی برای بهتر شدن طعم سالاد الویه لبو اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.

میزان سس مایونز را بر اساس ذائقه خود تنظیم کنید تا سالاد طعمی مناسب داشته باشد.استفاده از سبزی‌های معطر تازه مانند ترخون و مرزه طعم و عطر بهتری به سالاد می‌دهد. در صورت عدم دسترسی به تازه، از خشک استفاده کنید؛ اما به مقدار کمتری نسبت به تازه اضافه کنید.می‌توانید به جای ترخون و مرزه از سبزی‌ها معطر دیگری مانند شوید یا ریحان استفاده کنید.اطمینان حاصل کنید که سیب‌زمینی و لبو به طور کامل پخته شده‌اند تا در هنگام پوره کردن، به راحتی ترکیب شوند و بافت مناسبی ایجاد کنند.سیب‌زمینی و لبو را قبل از پوره کردن کاملاً خنک کنید تا دمای آن‌ها تاثیر منفی بر بافت پوره نگذارد.افزودن کمی زردچوبه به سیب‌زمینی پوره شده، رنگ زیباتری به سالاد می‌دهد و طعم آن را تقویت می‌کند.اضافه کردن تخم‌مرغ آب‌پز خرد شده، پروتئین بیشتری به سالاد می‌دهد و آن را مقوی‌تر می‌کند.سالاد را به مدت حداقل یک ساعت در یخچال قرار دهید تا طعم‌ها به خوبی با هم ترکیب شوند.

امیدواریم که این آموزش از بخش آشپزی اکالا مورد توجه شما علاقه‌مندان قرار گرفته باشد و بتوانید طبق روش ساده و کامل بالا، این سالاد خوشمزه را آماده و در کنار عزیزانتان میل کنید.

اگر شما در طرز تهیه سالاد الویه لبو از ترفندهای دیگری استفاده می‌کنید که موجب خوشمزه‌تر شدن و بهتر شدن طعم آن می‌شود، خوشحال می‌شویم که آن نکات را در بخش نظرات با ما و سایر دوستان علاقه‌مند به اشتراک بگذارید.

من سمانه هستم، پس از سال‌ها تلاش مستمر و حرفه‌ای در دنیای شیرینی‌پزی، آشپزی، تولید محتوا و عکاسی با افتخار و اشتیاق بی‌پایان این طعم‌های دلنشین را با شما به اشتراک می‌گذارم.

منبع خبر