طرز تهیه سالاد آلو و گردو؛ سالاد خوشمزه تابستانی

مناسب برای 4 نفر زمان آماده‌سازی 20 دقیقه سالاد آلو و گردو یک پیش غذای خوشمزه، سالم و در عین…

مناسب برای

4 نفر

زمان آماده‌سازی

20 دقیقه

سالاد آلو و گردو یک پیش غذای خوشمزه، سالم و در عین حال شیک است که برای درست کردن آن از ترکیب آلو، گردو و چاشنی‌های مختلف استفاده می‌شود. در این مقاله از مجله اکالا می‌توانید با طرز تهیه سالاد آلو و گردو به 2 روش و همه فوت‌وفن‌های درست کردن این سالاد آشنا شوید.

نگاهی سریع به طرز تهیه

برای درست کردن این سالاد، ابتدا باید آلوها را بشویید و در آب ولرم بخیسانید تا نرم شوند. گردوها را کمی تفت دهید و خرد کنید. پیازچه و نعنا را بشویید و به صورت ریز خرد کنید.

پیازچه و نعنای خرد شده را با آلو، گردو و سس تهیه ‌شده از روغن زیتون، آب‌ لیمو، نمک، فلفل و عسل مخلوط کنید تا سالاد شما آماده شود. می‌توانید این سالاد را با آلو قرمز تازه نیز آماده کنید.

رسپی این سالاد خوشمزه را با جزئیات کامل در ادامه بخوانید.

مواد لازم برای سالاد آلو و گردو برای 4 نفر

مواد لازممقدار مورد نیازآلو بخارا10 تا 12 عددمغز گردو100 گرمپیازچه (اختیاری)5 تا 6 عددنعناع تازه خرد شده2 قاشق غذاخوریروغن زیتون یا روغن کنجد2 قاشق غذاخوریآب ‌لیمو ترش تازه یا سرکه سیب2 قاشق غذاخوریعسل1/2 قاشق مرباخورینمک1/2 قاشق چای‌خوریفلفل سیاه تازه آسیاب شده1/4 قاشق چای‌خوریگلپر (اختیاری)نوک قاشق چای‌خوری

مرحله اول: آلوها را بخیسانید

برای شروع باید آلوها را بشویید تا کاملا تمیز شوند. برای درست کردن این سالاد بهتر است از آلوهایی استفاده کنید که نه خیلی ترش و نه خیلی شیرین هستند.

در ادامه آلوها را در یک کاسه حاوی آب ولرم قرار دهید. اگر آلوها تازه و نرم هستند، 20 تا 30 دقیقه خیساندن کافی است، اما اگر خشک و سفت‌ هستند، بهتر است آن‌ها را 2 تا 6 ساعت یا حتی یک شب تا صبح در آب بگذارید تا کاملا نرم شوند.

برای درست کردن این سالاد بهتر است از آلو بخارا بدون هسته استفاده کنید، در غیر این صورت در این مرحله باید هسته آلوها را جدا کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه سالاد توت فرنگی و گرمک

مرحله دوم: گردوها را خرد کنید

برای درست کردن این سالاد باید از گردوی خرد شده استفاده کنید.

برای این که گردوها طعم بهتری داشته باشند، می‌توانید آن‌ها را به مدت 2 تا 5 دقیقه روی حرارت ملایم تفت دهید و مدام هم بزنید تا برشته شوند.

بعد از برشته کردن گردوها می‌توانید آن‌ها را به هر اندازه که دوست دارید خرد کنید.

مرحله سوم: پیازچه و نعنا را خرد کنید

نعنا و پیازچه را بشویید و آبکش کنید. اجازه دهید سبزی‌ها به خوبی خشک شوند و بعد آن‌ها را به صورت ریز خرد کنید و به سراغ مرحله بعد بروید.

مرحله چهارم: سس سالاد را آماده کنید

در یک کاسه کوچک 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون یا روغن کنجد بریزید و بعد آب ‌لیمو ترش تازه، کمی نمک و فلفل سیاه، گلپر و در صورت تمایل نصف قاشق مرباخوری عسل به آن اضافه کنید.

همه مواد را هم بزنید تا سس خوشمزه این سالاد آماده شود.

مرحله پنجم: همه مواد را ترکیب کنید

آلوها را در یک کاسه بزرگ بریزید و بعد گردوی خرد شده، سبزی و پیازچه خرد شده و سس را اضافه کنید.

همه مواد را به آرامی هم بزنید. مراقب باشید که در زمان ترکیب کردن مواد آلوها له نشوند.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه سالاد انبه تایلندی

مرحله ششم: سالاد را سرو کنید

در صورت نیاز دوباره مقداری نمک یا آبلیمو به سالاد اضافه کنید و آن را در ظرف مناسب بریزید.

سالاد را برای 15 دقیقه تا نیم ساعت در یخچال قرار دهید تا به خوبی مزه دار شود.

برای تزیین این سالاد می‌توانید از چند برگ نعناع و کمی گردوی خرد شده استفاده کنید.

نکات و فوت‌وفن های طرز تهیه سالاد آلو و گردو

سالاد آلو قرمز تازه و گردو

در این روش می‌توانید از ترکیب آلو قرمز خرد شده، گردو، ریحان، خیار، کاهو، پنیر، روغن زیتون همراه با کمی نمک و فلفل استفاده کنید. همه مواد سالاد را خرد و با هم مخلوط کنید تا سالاد شما آماده شود.

نکات و فوت‌وفن های طرز تهیه سالاد آلو و گردو

در ادامه این بخش به چند نکته طلایی برای درست کردن سالاد آلو و گردو اشاره شده است، با ما همراه باشید.

برای درست کردن این سالاد می‌توانید به جای نعنا از مقداری ریحان یا گشنیز تازه نیز استفاده کنید.برای درست کردن این سالاد می‌توانید پیازچه را حذف کنید یا مقداری پیاز بنفش خرد شده در سالاد بریزید.به منظور مزه دار کردن این سالاد می‌توانید از مقدار ماست چکیده یا پودر گردو استفاده کنید.در صورت تمایل می‌توانید از مقداری پنیر فتا یا دانه‌ انار برای طعم دار کردن این سالاد استفاده کنید.برای درست کردن این سالاد می‌توانید از انواع سبزیجات خرد شده مثل کاهو، خیار یا لبو نیز استفاده کنید.می‌توانید این سالاد را تا 3 روز در یخچال نگهداری کنید.برای درست کردن این سالاد نباید گردوها را بیش از حد خرد کنید.در صورت تمایل می‌توانید قبل از آماده کردن این سالاد، آلوها را گریل کنید.می‌توانید از این سالاد به عنوان پیش غذا یا میان وعده سالم استفاده کنید.در برخی رسپی‌ها برای درست کردن این سالاد از مقداری فلفل سبز خرد شده یا آلبالو نیز استفاده می‌شود.می‌توانید این سالاد را با اسفناج ریز، آلو و گردوی خرد شده نیز آماده کنید.برای درست کردن این سالاد می‌توانید از هر نوع آلویی که دوست دارید استفاده کنید.

در این مقاله از بخش آشپزی اکالا به طرز تهیه سالاد آلو و گردو و همه فوت‌وفن های درست کردن این سالاد اشاره شد. اگر تجربه درست کردن این سالاد را دارید حتما نظرات و تجربیات خود را با ما و دوستان علاقه‌مند به اشتراک بگذارید.

من مژده شرف عاشوری هستم. سالهاست که به صورت تخصصی در مورد موضوعات مختلف می‌نویسم و ترجمه میکنم. از بازی با کلمات و خلق محتوای تازه لذت میبرم و دوست دارم دنیای اطرافم رو بیشتر از چیزی که میبینم، کشف کنم…

منبع خبر