طرز تهیه رولت مرغ و سبزیجات؛ فینگرفود جذاب برای مهمانی

مناسب برای 4 نفر زمان آماده‌سازی 30 دقیقه زمان پخت 1 ساعت رولت مرغ و سبزیجات یک فینگرفود شیک و…
طرز تهیه رولت مرغ و سبزیجات؛ فینگرفود جذاب برای مهمانی

مناسب برای

4 نفر

زمان آماده‌سازی

30 دقیقه

زمان پخت

1 ساعت

رولت مرغ و سبزیجات یک فینگرفود شیک و خوشمزه برای مهمانی و دورهمی‌های دوستانه است که می‌توانید به راحتی آن را در خانه آماده کنید. در این مقاله از مجله اکالا می‌توانید با طرز تهیه رولت مرغ و سبزیجات و همه فوت‌وفن‌ های درست کردن این رول مرغ خوشمزه آشنا شوید.

نگاهی سریع به روش پخت

برای درست کردن این رولت باید سینه مرغ چرخ کرده را با پیاز و فلفل دلمه رنده شده، هویج، سیر، تخم مرغ، شوید خشک و سایر چاشنی‌ها ترکیب کنید. مواد رولت را خوب ورز دهید و بعد روی فویل پهن کنید.

هویج را به صورت درسته روی مواد قرار دهید و به آرامی مواد را رول کنید. سینه مرغ برش خورده را روی کاغذ روغنی بچینید و بعد رولت را روی آن قرار دهید و به آرامی رول کنید.

حالا می‌توانید رولت را در فر قرار دهید و بپزید. می‌توانید این رولت را با نان باگت نیز آماده کنید. رسپی این فینگرفود خوشمزه را با جزئیات کامل در ادامه بخوانید.

مواد لازم برای رولت مرغ و سبزیجات برای ۴ نفر

مواد لازممقدار مورد نیازسینه مرغ۱ عددپیاز۱ عدد متوسطسینه مرغ چرخ شده۵۰۰ گرمفلفل دلمه‌ای۱/۲ یک فلفلهویج۳ عدد متوسطتخم مرغ۱ عددسیر۲ حبهشوید خشک۱ قاشق غذاخوریپودر گشنیز و پودر زنجبیلبه مقدار لازمفلفل سیاه و فلفل قرمزبه مقدار لازمنمک و زردچوبهبه مقدار لازم

مرحله اول: پیاز و فلفل دلمه‌ای را رنده کنید

برای شروع باید پیاز را بشویید و بعد از جدا کردن پوست به صورت ریز رنده کنید و در یک کاسه بریزید.

در ادامه فلفل دلمه‌ای را نیز رنده کنید. حالا ترکیب پیاز و فلفل دلمه‌ای را با دست فشار دهید تا آب اضافه‌شان گرفته شود.

مرحله دوم: مرغ چرخ کرده را اضافه کنید

برای درست کردن این رولت به مرغ چرخ کرده نیاز دارید. برای این کار باید سینه مرغ را در غذاساز میکس کنید یا در چرخ گوشت بریزید تا کاملا چرخ شود.

سپس مرغ چرخ کرده را به ترکیب پیاز و فلفل دلمه رنده شده اضافه کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کوردن بلو خانگی با مرغ

مرحله سوم: هویج، سیر، تخم مرغ و چاشنی‌ها را اضافه کنید

۱ عدد هویج را بشویید و به صورت ریز رنده کنید. سیر را رنده کنید و ترکیب هویج و سیر را همراه با شوید خشک شده، ادویه و تخم مرغ به ترکیب مرغ چرخ کرده اضافه کنید.

مقداری نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، پودر گشنیز و پودر زنجبیل به مواد رولت بزنید تا مزه دار شوند.

مرحله چهارم: مواد را ورز دهید

در این مرحله باید مواد رولت را برای چند دقیقه ورز دهید تا بافتی منسجم پیدا کنند. ورز دادن مواد رولت از وا رفتن مواد جلوگیری می‌کند.

مرحله چهارم: مواد رولت را رول کنید

ترکیب مرغ چرخ کرده را روی یک فویل آلومینیومی بریزید و خوب پهن کنید.

هویج‌های باقی مانده را بشویید و بعد از جدا کردن پوست، به صورت درسته روی آن قرار دهید. حالا به کمک فویل، مواد رولت را رول کنید.

مرحله پنجم: رولت را آماده کنید

سینه مرغ را به صورت لایه‌های نازک برش دهید و با مقداری ادویه مزه دار کنید. سینه مرغ را روی یک کاغذ روغنی بچینید و رولت را روی آن‌ها قرار دهید.

حالا به کمک کاغذ روغنی مرغ‌ها را رول کنید، به طوری که مرغ‌های برش خورده روی رولت را بپوشانند.

مرحله ششم: رولت را بپزید

رولت را به آرامی بردارید و به صورت برعکس در سینی قرار دهید که لایه‌های برش خورده مرغ در قسمت بالا قرار بگیرند.

حالا کاغذ روغنی دور رولت را با آب نمدار کنید. فر را با درجه حرارت ۱۹۰ درجه سانتی‌گراد روشن کنید تا گرم شود.

در ادامه رولت را برای ۴۰ تا ۶۰ دقیقه در فر قرار دهید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه رولت بادمجان با مرغ

مرحله هفتم: رولت را سرو کنید

در زمان پخت این رولت، هر زمان که کاغذ روغنی خشک شد، روی آن را با اسپری نمدار کنید.

در پایان، رولت را از فر خارج کنید و بعد از باز کردن کاغذ روغنی به صورت لایه‌ای برش دهید و از طعم این غذا لذت ببرید.

طرز تهیه رولت مرغ و سبزیجات؛ فینگرفود جذاب برای مهمانی

رولت مرغ و سبزیجات با نان باگت

برای درست کردن رولت مرغ و سبزیجات با نان باگت یا نان تست باید از مقداری مرغ پخته شده، ژامبون، گشنیز، جعفری، پیازچه خرد شده، سس مایونز و چند عدد نان تست یا باگت استفاده کنید.

مرغ آب پز شده را ریش ریش کنید و با ژامبون خرد شده، سبزیجات خرده شده و مایونز ترکیب کنید. در ادامه نان را از وسط باز کنید و خمیر آن را بردارید. کمی با وردنه آن را پهن کنید و مواد را داخل نان بریزید.

سپس نان را به آرامی رول کنید و آن را در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد. بعد از نیم ساعت می‌توانید رولت را برش دهید و از طعم آن لذت ببرید.

مواد مورد نیازت رو از اُکالا بخر

نکات و فوت‌وفن های طرز تهیه رولت مرغ و سبزیجات

در ادامه به چند نکته طلایی برای درست کردن رولت مرغ و سبزیجات اشاره شده است، با ما همراه باشید/

برای درست کردن انواع رولت مرغ با سبزیجات می‌توانید از هر نوع سبزیجاتی که دوست دارید استفاده کنید.اضافه کردن ژامبون به رولت مرغ با نان باگت اختیاری است و می‌توانید آن را حذف کنید.اضافه کردن مقداری زعفران به این رولت عطر و طعم بهتری می‌بخشد.برای مزه دار کردن رولت مرغ برای مهمانی می‌توانید از مقداری سیر یا پودر سیر استفاده کنید.برای تزیین این رولت می‌توانید از گوجه گیلاسی و سبزیجات خرد شده استفاده کنید.اضافه کردن قارچ به مواد میانی رولت، طعم بی نظیری به آن می‌بخشد.در صورت تمایل می‌توانید از مقداری پنیر پیتزا، پنیر چدار یا هر پنیر دیگری که دوست دارید برای داخل رول مرغ و سبزیجات استفاده کنید.برای محکم کردن رولت مرغ و سبزیجات خوشمزه و جلوگیری از وا رفتن آن، می‌توانید از خلال دندان استفاده کنید. در این روش باید خلال‌ها را قبل از سرو از رول جدا کنید.برای مزه دار کردن رولت مرغ چرخ کرده رستورانی و مجلسی می‌توانید از هر ادویه و چاشنی دیگری که دوست دارید استفاده کنید.

در این مقاله از بخش آشپزی اکالا به طرز تهیه رولت مرغ و سبزیجات و همه فوت‌وفن های درست کردن این غذا اشاره شد. اگر تجربه درست کردن این غذا را دارید حتما نظرات و تجربیات خود را با ما و دوستان علاقه‌مند به اشتراک بگذارید.

من مژده شرف عاشوری هستم. سالهاست که به صورت تخصصی در مورد موضوعات مختلف می‌نویسم و ترجمه میکنم. از بازی با کلمات و خلق محتوای تازه لذت میبرم و دوست دارم دنیای اطرافم رو بیشتر از چیزی که میبینم، کشف کنم…

منبع خبر

بیا تو صدا