طرز تهیه رب زنجبیل (خمیر زنجبیل)؛ چاشنی خوشمزه برای غذاهایتان

زمان آماده‌سازی 8-10 دقیقه رب یا همان خمیر زنجبیل یکی از چاشنی‌های محبوب و پرکاربرد در آشپزی ایرانی است. این…
طرز تهیه رب زنجبیل (خمیر زنجبیل)؛ چاشنی خوشمزه برای غذاهایتان

زمان آماده‌سازی

8-10 دقیقه

رب یا همان خمیر زنجبیل یکی از چاشنی‌های محبوب و پرکاربرد در آشپزی ایرانی است. این چاشنی جذاب علاوه بر طعم و عطر منحصر به فردی که به غذاهای شما می‌دهد خواص زیادی دارد. از خمیر یا رب زنجبیل می‌توانید در آماده سازی انواع غذاها، سس‌ها، سالاد و سوپ‌ها استفاده کنید. در این مقاله از مجله اکالا، طرز تهیه رب زنجبیل (خمیر زنجبیل) را به شما آموزش خواهیم داد.

نگاهی سریع به طرز تهیه

برای آماده سازی رب زنجبیل، ابتدا زنجبیل را به خوبی بشویید، پوست بگیرید و به قطعات کوچک‌تر برش دهید. سپس زنجبیل خرد شده را همراه با روغن گیاهی و کمی نمک در غذاساز یا میکسر بریزید و تا زمانی که خمیری یکدست و بدون توده حاصل شود، مخلوط کنید؛ در این بین هر دقیقه غذاساز را خاموش کنید و دیواره‌های آن را با لیسک تمیز کنید.

در نهایت، پوره زنجبیل آماده شده را در ظروف شیشه‌ای کاملاً تمیز بریزید، درب‌ها را محکم ببندید و برای نگهداری بهتر آن‌ها را در یخچال یا فریزر قرار دهید. رسپی این چاشنی خوشمزه را با جزئیات کامل در ادامه بخوانید.

مواد لازم برای رب زنجبیل

مواد لازممقدار مورد نیاززنجبیل تازه۶۵۰ گرمروغن گیاهی۲ قاشق غذاخورینمکبه مقدار دلخواه

مرحله اول: زنجبیل را آماده کنید

زنجبیل را به خوبی بشویید و پوست آن را بگیرید. با کمک چاقو زنجبیل را به ابعاد کوچک‌تری برش بزنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه سس کلم بروکلی

مرحله دوم: همه مواد را در غذاساز بریزید

قطعات زنجبیل خرد شده را در غذاساز، میکسر یا خرد کن بریزید.

روغن گیاهی و کمی نمک به آن‌ها اضافه کنید. مواد را به خوبی پوره و له کنید تا خمیری یکدست و یکنواخت حاصل شود.

در این بازه زمانی بهتر است هر ۱ دقیقه یکبار، غذاساز را خاموش کنید و با لیسک دیواره‌های آن را تمیز کنید تا رب یکنواخت و بدون توده آماده شود.

در این مرحله به جای روغن گیاهی می‌توانید از روغن خوراکی مایع یا روغن نارگیل استفاده کنید.

ترکیب این مواد به شما کمک می‌کند تا رب زنجبیل با قوام مناسب و طعم دلپذیر آماده شود.

مواد مورد نیازت رو از اُکالا بخر

مرحله سوم: پوره زنجبیل را در ظرف‌های مناسب بریزید

خمیر شما آماده است؛ ظروف شیشه‌ای کاملاً تمیز و خشکی را انتخاب کنید.

از خمیر در شیشه‌ها بریزید و درب شیشه را ببندید تا هوا به درون آن نفوذ نکند. بهتر است ظرف خمیر زنجبیل را در یخچال قرار دهید.

اگر می‌خواهید مدت طولانی‌تری از آن استفاده کنید، می‌توانید آن را در فریزر بگذارید.

این کار باعث می‌شود رب زنجبیل تا چند ماه تازه بماند و همیشه آماده استفاده باشد.

نکات و فوت‌وفن‌ های طرز تهیه رب زنجبیل

بیشتر بخوانید: طرز تهیه سس پیاز

نکات و فوت‌وفن‌ های طرز تهیه رب زنجبیل

در ادامه به چند نکته طلایی برای بهتر شدن طعم و بافت رب زنجبیل اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.

استفاده از زنجبیل تازه و با کیفیت، طعم و عطر رب زنجبیل را بهبود می‌بخشد.میزان نمک را به تدریج اضافه کنید تا طعم رب به دلخواه شما تنظیم شود.استفاده از عسل طبیعی به عنوان شیرین‌کننده، طعم رب را طبیعی‌تر و سالم‌تر می‌کند.روغن‌های خنثی مانند روغن خوراکی مایع یا روغن نارگیل بهترین گزینه‌ها برای درست کردن رب زنجبیل هستند.برای نگهداری بهتر، از شیشه‌های در بسته و تمیز استفاده کنید تا رب زنجبیل تازه بماند.می‌توانید به رب زنجبیل خود کمی فلفل قرمز یا دیگر ادویه‌های مورد علاقه اضافه کنید تا طعم آن تنوع پیدا کند.

امیدواریم که این آموزش از بخش آشپزی اکالا مورد توجه شما علاقه‌مندان قرار گرفته باشد و بتوانید طبق روش ساده و کامل بالا، این رب خوشمزه را آماده و در کنار غذاهایتان میل کنید.

اگر شما در طرز تهیه رب زنجبیل از ترفندهای دیگری استفاده می‌کنید که موجب خوشمزه‌تر شدن و بهتر شدن طعم آن می‌شود، خوشحال می‌شویم که آن نکات را در بخش نظرات با ما و سایر دوستان علاقه‌مند به اشتراک بگذارید.

من سمانه هستم، پس از سال‌ها تلاش مستمر و حرفه‌ای در دنیای شیرینی‌پزی، آشپزی، تولید محتوا و عکاسی با افتخار و اشتیاق بی‌پایان این طعم‌های دلنشین را با شما به اشتراک می‌گذارم.

منبع خبر