طرز تهیه رانی شلیل؛ نوشیدنی خوشمزه و آسان

مناسب برای ۶ تا ۸ نفر زمان آماده‌سازی 10 دقیقه زمان پخت 10 دقیقه رانی‌ها، نوشیدنی‌هایی پرطرفدار و خوشمزه هستند.…

مناسب برای

۶ تا ۸ نفر

زمان آماده‌سازی

10 دقیقه

زمان پخت

10 دقیقه

رانی‌ها، نوشیدنی‌هایی پرطرفدار و خوشمزه هستند. اگر دوست دارید برای اعضای خانواده خود این نوشیدنی را به صورت سالم آماده کنید، با ما در ادامه این مطلب از مجله اکالا همراه باشید تا با طرز تهیه رانی شلیل آشنا شویم.

نگاهی سریع به طرز تهیه

برای آماده کردن رانی شلیل، شلیل‌ها را خرد کرده و پوست بگیرید. سپس آن‌ها را با آب جوش و شکر در یک قابلمه ریخته و 10 دقیقه بجوشانید.

کمی از شلیل‌ها را جدا کنید و بقیه محتویات قابلمه را در میکسر بریزید. وقتی رانی کاملا یکدست شد آن را در پارچ مورد نظر برای سرو ریخته و تکه‌های شلیل را به آن اضافه کنید.

در ادامه با طرز تهیه این رانی به صورت گام به گام آشنا می‌شویم.

مواد لازم برای رانی شلیل برای 8 نفر

مواد لازممقدار مورد نیازشلیل1 کیلوگرمشکر1 لیوانآب3 لیوان

مرحله اول: شلیل‌ها را خرد کنید

شلیل‌ها را پوست بگیرید، هسته آن‌ها را جدا کنید و سپس آن‌ها را به صورت نگینی خرد کنید.

مرحله دوم: شکر را در آب جوش حل کنید

آب را در یک قابلمه به جوش آورید و سپس حرارت را ملایم کنید. شکر را به آب اضافه کنید تا حل شود.

وقتی شکر حل شد، شلیل‌ها را هم اضافه کنید و بگذارید 10 دقیقه بجوشید. در این زمان کف روی آن را بگیرید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه رانی هلو

مرحله سوم: رانی را میکس کنید

مقداری از تکه‌های شلیل پخته را برداشته و کنار بگذارید.

بقیه آن‌ها را به همراه آب و شکر داخل میکسر بریزید و خوب هم بزنید تا یکدست شود.

سپس آن را در پارچ مورد نظر برای سرو بریزید و تکه‌های شلیل که جدا کرده بودید را به آن اضافه کنید.

مرحله چهارم: رانی شلیل را سرو کنید

اجازه دهید کمی رانی شلیل در یخچال بماند تا سرد شود یا کمی یخ به آن اضافه کرده و آن را سرو کنید.

می‌توانید این رانی را با تکه‌های شلیل تازه تزئین کنید.

نکات و فوت‌وفن‌ های طرز تهیه رانی شلیل

بیشتر بخوانید: طرز تهیه رانی انبه

نکات و فوت‌وفن‌ های طرز تهیه رانی شلیل

برای آماده‌سازی و نگهداری از رانی شلیل خانگی نکات زیر را در نظر بگیرید:

اگر قصد نگهداری طولانی مدت از این رانی را دارید، آن را در یک بطری شیشه‌ای استریل شده بریزید و در آن را محکم کنید.در صورت تمایل می‌توانید کمی وانیل و کمی آب لیمو هم به این رانی اضافه کنید. آب لیمو جلوی کپک زدن رانی در صورت نگهداری طولانی مدت از آن را می‌گیرد.

در این مطلب از بخش آشپزی اکالا با طرز تهیه رانی شلیل آشنا شدیم. این نوشیدنی را می‌توان به صورت سالم و بدون مواد نگهدارنده، به کمک دستور پخت ذکر شده در این مطلب آماده کرد.

من فاطمه عاقلی هستم؛ عاشق کشف طعم‌های تازه، غرق در دنیای کتاب‌ها و شیفته فیلم‌هایی که ذهن را به چالش می‌کشند. نوشتن و داستان‌گویی برای من چیزی بیش از یک سرگرمی است؛ راهی است برای به اشتراک گذاشتن لحظات ناب و تجربه‌های هیجان‌انگیز.

منبع خبر