طرز تهیه ذرت مکزیکی+ نکات و فوت‌وفن ها

ذرت مکزیکی یکی از خوشمزه‌ترین میان وعده‌ها در سراسر دنیا است که هر چند اصالت آن به کشور مکزیک باز…
طرز تهیه ذرت مکزیکی+ نکات و فوت‌وفن ها

ذرت مکزیکی یکی از خوشمزه‌ترین میان وعده‌ها در سراسر دنیا است که هر چند اصالت آن به کشور مکزیک باز می‌گردد، اما در ایران به روش متفاوتی آماده می‌شود. در این مقاله از مجله اکالا می‌توانید با طرز تهیه ذرت مکزیکی و همه فوت‌وفن‌ های درست کردن این میان وعده خوش طعم آشنا شوید.

نگاهی سریع به طرز تهیه

برای درست کردن ذرت مکزیکی خانگی ابتدا باید قارچ‌ها را بشویید و به صورت اسلایسی خرد کنید. در ادامه قارچ‌ها را در آب جوش بریزید و بعد از چند دقیقه آبکش کنید. ذرت پخته شده را همراه با کره تفت دهید و بعد قارچ، ادویه‌های مختلف و پنیر پیتزا را اضافه کنید. مواد را خوب هم بزنید و بعد از این که پنیر آب شد، آن را سرو کنید.

برای درست کردن ذرت مکزیکی بدون قارچ باید قارچ را حذف کنید و برای درست کردن این ذرت با کالباس، می‌توانید مقداری کالباس خرد شده به آن اضافه کنید. رسپی این میان وعده خوشمزه را با جزئیات کامل در ادامه بخوانید.

مواد لازم برای ذرت مکزیکی برای ۲ نفر

مواد لازممقدار مورد نیازذرت۵۰۰ گرمنمک، فلفل سیاه و فلفل قرمزبه مقدار لازمپنیر پیتزا۱۰۰ گرمقارچ۲۵۰ گرمسس مایونز۳ قاشق غذاخوریکره۲ قاشق غذاخوریروغن زیتون۱ قاشق غذاخوریآویشن۱ قاشق چای‌خوریآب لیمو ترش تازه۱ قاشق غذاخوری

خرید مواد اولیه با تخفیف از اکالا

طرز تهیه ذرت مکزیکی

مدت زمان آماده‌سازی: ۱۵ دقیقهدرجه سختی: آسانمناسب برای: ۲ نفر

مرحله اول: قارچ‌ها را آماده کنید

برای شروع باید قارچ‌ها را بشویید و به صورت اسلایسی خرد کنید. یک قابلمه آب روی حرارت قرار دهید و مقداری آب لیمو ترش تازه در آن بریزید. اجازه دهید آب شروع به جوشیدن کند و بعد قارچ‌های خرد شده را در آب جوش بریزید.

بعد از ۲ تا ۳ دقیقه قارچ‌ها را آبکش کنید و زیر آب سرد بگیرید. برای آماده کردن قارچ‌ها می‌توانید آن‌ها را برای چند دقیقه با روغن نیز تفت دهید.

مرحله دوم: ذرت‌ها را تفت دهید

کره را در یک قابلمه بریزید و آن را روی حرارت بالا قرار دهید. در ادامه ذرت‌های پخته شده را اضافه کنید و برای چند دقیقه کوتاه با حرارت زیاد تفت دهید تا عطر کره به خورد ذرت‌ها برود.

بیشتر بخوانید: تکنیک‌های حرفه‌ای برای پخت ذرت نرم و خوشمزه

مرحله سوم: مواد ذرت مکزیکی را ترکیب کنید

شعله گاز را کم کنید و قارچ‌ها را در قابلمه بریزید و مواد را به خوبی هم بزنید. در ادامه نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز و آویشن را اضافه کنید و مواد را خوب هم بزنید.

مرحله چهارم: سس و پنیر را اضافه کنید

سس مایونز را با چنگال هم بزنید تا یکدست شود و بعد آن را به سایر مواد اضافه کنید و همه مواد را خوب هم بزنید. در ادامه پنیر پیتزا را در چند مرحله به ذرت مکزیکی اضافه کنید و مرتب مواد را هم بزنید تا پنیر آب شود و بافت کشداری پیدا کند.

نکته: مقدار پنیری که به ذرت مکزیکی اضافه می‌کنید، اختیاری است و می‌توانید آن را بنا به سلیقه خودتان کم و زیاد کنید.

مرحله پنجم: ذرت مکزیکی را سرو کنید

بعد از این که پنیر آب شد، ذرت مکزیکی را در ظرف مورد نظر بریزید و به صورت داغ سرو کنید.

ذرت مکزیکی با قارچ و کالباس

ذرت مکزیکی با قارچ و کالباس

در این روش تنها باید مقداری کالباس خرد شده نیز به ترکیبات ذرت مکزیکی اضافه کنید. سایر مراحل درست کردن این ذرت مکزیکی مثل روش قبل است.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه سالاد ذرت و میگو

ذرت مکزیکی بدون پنیر پیتزا

برای درست کردن ذرت مکزیکی ساده، بدون پنیر پیتزا، می‌توانید پنیر را حذف کنید و ذرت‌ها را تنها با سس و ادویه مزه دار کنید. سایر مراحل درست کردن این ذرت مکزیکی تفاوتی با روش قبل ندارد.

نکات و فوت‌وفن های طرز تهیه ذرت مکزیکی

نکات و فوت‌وفن های طرز تهیه ذرت مکزیکی

در ادامه این بخش به چند نکته طلایی برای درست کردن ذرت مکزیکی اشاره شده است، با ما همراه باشید.

در این مقاله از بخش آشپزی اکالا به طرز تهیه ذرت مکزیکی و همه فوت‌وفن های درست کردن آن به طور کامل اشاره شد. اگر تجربه درست کردن این غذا را دارید حتما نظرات و تجربیات خود را با ما و دوستان علاقه‌مند به اشتراک بگذارید.

من مژده شرف عاشوری هستم. سالهاست که به صورت تخصصی در مورد موضوعات مختلف می‌نویسم و ترجمه میکنم. از بازی با کلمات و خلق محتوای تازه لذت میبرم و دوست دارم دنیای اطرافم رو بیشتر از چیزی که میبینم، کشف کنم…

منبع خبر