طرز تهیه دمنوش جعفری + بهترین زمان مصرف

مناسب برای
4 نفر
زمان آمادهسازی
5 دقیقه
زمان پخت
15 دقیقه
دمنوش جعفری یکی از نوشیدنیهای پرخاصیت است که میتوانید آن را با جعفری تازه، جعفری خشک، تخم یا ساقه جعفری آماده کنید. در این مطلب از مجله اکالا با طرز تهیه دمنوش جعفری آشنا خواهیم شد؛ پس با ما همراه باشید.
نگاهی سریع به طرز تهیه
برای آماده سازی دمنوش جعفری، اجازه دهید آب بجوشد. جعفری را خرد کنید و در یک قوری با آب جوشیده ترکیب کنید. اجازه دهید تا ۱۵ دقیقه بجوشد.
دمنوش را از صافی رد کرده و سرو کنید. در صورت تمایل میتوانید برای طعم بهتر این دمنوش به آن آب لیمو و عسل هم اضافه کنید. در ادامه با طرز تهیه این دمنوش به صورت مفصلتر آشنا خواهیم شد.
مواد لازم برای دمنوش جعفری برای ۴ نفر
مواد لازممقدار مورد نیازجعفری تازه۳۰ گرمآب۴ لیوانعسل (اختیاری)۱ قاشق غذاخوریلیمو (اختیاری)۱ عدد
مواد مورد نیازت رو از اُکالا بخر
مرحله اول: آب را به جوش بیاورید
اجازه دهید که ۴ لیوان آب بجوشد. سپس جعفری تازه را داخل قوری بریزید و با این ۴ لیوان آب مخلوط کنید. بهتر است جعفریها را خرد کنید تا عطر و طعم آنها بهتر آزاد شود.
میتوانید در صورت تمایل به جای جعفری تازه از جعفری خشک، تخم و ساقه جعفری هم استفاده کنید. اجازه دهید دمنوش تا ۱۵ دقیقه بماند و دم بکشد.
اگر دوست ندارید دمنوش خیلی تلخ شود، اجازه دهید تنها ۵ دقیقه بماند و دم بکشد.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه دمنوش گلپر
مرحله دوم: عسل و آب لیمو را اضافه کنید
اگر تمایل به استفاده از لیمو دارید، آب آن را بگیرید و سپس آبلیمو و عسل را به دمنوشتان اضافه کنید. دمنوشتان را صاف کنید، در فنجان بریزید و سرو کنید.
بهترین زمان مصرف
بهترین زمان مصرف دمنوش جعفری بالافاصله بعد از دم کشیدن آن است. دمنوش جعفری در این زمان بهترین عطر، طعم و خاصیت را دارد. بهتر است این دمنوش را صبحها یا بعد از مصرف وعدههای غذایی بنوشید. این کار به بهبود گوارش و جذب مواد مغذی کمک میکند. نوشیدن این دمنوش احساس طراوت و شادابی ایجاد میکند و خاصیت انرژیزایی دارد.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه دمنوش کاسنی
نکاتی درباره مصرف دمنوش جعفری
در ادامه با نکات و باید و نبایدهایی درباره دمنوش جعفری آشنا خواهیم شد:
طبیعت دمنوش جعفری گرم و خشک است.مصرف بیش از ۲ فنجان از این دمنوش در روز مجاز نیست.زنان باردار و کسانی که التهاب کلیه دارند، بهتر است از مصرف این دمنوش اجتناب کنند.
در این مطلب از بخش آشپزی مجله اکالا با طرز تهیه دمنوش جعفری آشنا شدیم. این دمنوش بسیار پرخاصیت است و میتوانید آن را در کمتر از ۱۵ دقیقه آماده کنید و از طعم آن لذت ببرید.
من فاطمه عاقلی هستم؛ عاشق کشف طعمهای تازه، غرق در دنیای کتابها و شیفته فیلمهایی که ذهن را به چالش میکشند. نوشتن و داستانگویی برای من چیزی بیش از یک سرگرمی است؛ راهی است برای به اشتراک گذاشتن لحظات ناب و تجربههای هیجانانگیز.
ارسال دیدگاه