طرز تهیه دمنوش برگ انجیر+ بهترین زمان مصرف

مناسب برای 1 نفر زمان آماده‌سازی 20 دقیقه دمنوش برگ انجیر یکی از دمنوش‌های گیاهی کمتر شناخته شده، اما پرخاصیت…
طرز تهیه دمنوش برگ انجیر+ بهترین زمان مصرف

مناسب برای

1 نفر

زمان آماده‌سازی

20 دقیقه

دمنوش برگ انجیر یکی از دمنوش‌های گیاهی کمتر شناخته شده، اما پرخاصیت است که به خاطر خواص درمانی فراوانی که دارد بسیار محبوب است. این نوشیدنی که از برگ‌های درخت انجیر آماده می‌شود، هم عطر و طعم منحصر به فردی دارد و هم مصرف آن به کنترل دیابت و تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می‌کند. در این مقاله از مجله اکالا می‌توانید با طرز تهیه دمنوش برگ انجیر به 6 روش و همه فوت‌وفن‌های درست کردن این دمنوش آشنا شوید.

نگاهی سریع به طرز تهیه

برای درست کردن این دمنوش باید برگ‌های تازه انجیر را بشویید و خرد کنید. سپس برگ‌ها را همراه با مقداری آب جوش در قوری بریزید. قوری را روی بخار کتری یا شعله ملایم قرار دهید تا دمنوش شما آماده شود.

در ادامه می‌توانید این دمنوش را با مقداری آب لیمو ترش تازه و عسل مزه دار کنید. می‌توانید این دمنوش را با برگ انجیر خشک، دارچین، نعنا، گل بابونه و زنجبیل نیز آماده کنید.

رسپی این دمنوش خوشمزه را با جزئیات کامل در ادامه بخوانید.

مواد لازم برای دمنوش برگ انجیر برای 1 نفر

مواد لازممقدار مورد نیازبرگ تازه انجیر2 تا 3 عدد بزرگآب جوش1 لیوانعسل طبیعی (اختیاری)1 قاشق چای‌خوریآب لیمو ترش تازهچند قطره

مرحله اول: برگ‌ها را بشویید

برای شروع باید برگ‌های انجیر را با دقت انتخاب کنید. برگ‌های جوان و تازه که رنگ سبز روشن دارند، برای دمنوش مناسب‌تر هستند.

در ادامه برگ‌ها را با آب فراوان بشویید تا تمام گرد و غبار و آلودگی‌های سطحی از بین برود.

سپس برگ‌ها را یک دستمال تمیز یا حوله کاغذی به آرامی خشک کنید.

مرحله دوم: برگ‌ها را خرد کنید

برگ‌ها را به صورت نواری یا مربعی برش دهید تا سطح تماس آن‌ها با آب بیشتر شود. این کار به خروج راحت‌تر عصاره برگ‌ها در دمنوش کمک می‌کند.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه دمنوش زعفران و گلاب

مرحله سوم: دمنوش را آماده کنید

برگ‌های خرد شده را در یک قوری شیشه‌ای یا چینی بریزید و بعد یک لیوان آب جوش به آن اضافه کنید.

در ادامه قوری را برای حدود 5 تا 7 دقیقه به صورت مستقیم روی حرارت ملایم قرار دهید یا روی بخار کتری بگذارید تا دمنوش شما آماده شود.

مرحله چهارم: دمنوش را سرو کنید

بعد از این که دمنوش آماده شد، آن را صاف کنید و در لیوان بریزید.

کمی صبر کنید تا دمنوش از حرارت بیفتد و بعد عسل را اضافه کنید. چند قطره آب لیمو ترش تازه در دمنوش بریزید و از طعم آن لذت ببرید.

بهترین زمان مصرف دمنوش برگ انجیر

دمنوش برگ انجیر به روش‌های دیگر

در این بخش به روش‌های مختلف درست کردن دمنوش برگ انجیر اشاره شده است.

دمنوش برگ انجیر با برگ انجیر خشک: اگر به برگ تازه انجیر دسترسی ندارید، می‌توانید از برگ خشک شده انجیر استفاده کنید. در این حالت به حدود 1 قاشق غذاخوری برگ خشک نیاز دارید.دمنوش برگ انجیر با دارچین: در این روش می‌توانید از یک عدد چوب یا مقداری پودر دارچین برای مزه دار کردن دمنوش استفاده کنید.دمنوش برگ انجیر و نعنا: برای بهبود گوارش می‌توانید از ترکیب برگ انجیر و مقداری برگ نعنا استفاده کنید.دمنوش برگ انجیر و گل بابونه: برای درست کردن این دمنوش باید از ترکیب مقداری برگ انجیر خرد شده و گل بابونه استفاده کنید.برگ انجیر و زنجبیل: می‌توانید این دمنوش تقویت کننده سیستم ایمنی را با ترکیب یک تکه زنجبیل تازه و مقداری برگ انجیر آماده کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه دمنوش برگ توت سفید

بهترین زمان مصرف دمنوش برگ انجیر

به طور کلی بهترین زمان مصرف این دمنوش صبح‌ها به صورت ناشتا و بین وعده‌های غذایی است. این کار به جذب بهتر ترکیبات فعال مانند فلاونوئیدها و آنتی‌اکسیدان‌ها کمک می‌کند و موجب تنظیم قند خون، دفع سموم بدن و افزایش انرژی روزانه می‌شود.

برای بهبود هضم و کاهش نفخ معده می‌توانید این دمنوش را نیم ساعت قبل از ناهار مصرف کنید. بهترین زمان مصرف این دمنوش برای تنظیم قند خون و کاهش هوس مصرف شیرینی، عصرها بین ساعت 4 تا 6 است.

نوشیدن یک فنجان از این دمنوش قبل از خواب، به دلیل وجود منیزیم فراوان، موجب آرامش عضلات و بهبود کیفیت خواب می‌شود.

به خاطر داشته باشید که این دمنوش نباید بلافاصله بعد از غذا و همچنین نیمه شب مصرف شود. برای اثربخشی بیشتر می‌توانید به مدت 3 هفته و روزانه یک فنجان از این دمنوش استفاده کنید.

نکات و فوت‌وفن های طرز تهیه دمنوش برگ انجیر

نکات و فوت‌وفن های طرز تهیه دمنوش برگ انجیر

در ادامه این بخش به چند نکته طلایی برای درست کردن دمنوش برگ انجیر اشاره شده است، با ما همراه باشید.

اضافه کردن آب لیمو ترش به این دمنوش اختیاری است و می‌توانید آن را حذف کنید.بعد از آماده کردن این دمنوش می‌توانید آن را در یک بطری بریزید و در یخچال قرار دهید و به صورت سرد نیز میل کنید.برای درست کردن دمنوش برگ انجیر باید از برگ‌های جوان که عطر و طعم بهتری دارند استفاده کنید.برای دم کردن این دمنوش بهتر است از قوری چینی یا شیشه‌ای استفاده کنید.بهترین زمان برای دم کشیدن این دمنوش حدود 10 تا 15 دقیقه است.می‌توانید برگ‌های تازه انجیر را خشک کنید و در یک شیشه بریزید و از آن‌ها برای درست کردن دمنوش استفاده کنید.به هیچ عنوان بیشتر از 1 تا 2 فنجان دمنوش برگ انجیر در روز مصرف نکنید.اگر از داروی دیابت استفاده می‌کنید، بهتر است قبل از مصرف این دمنوش با پزشک مشورت کنید.زیاده روی در مصرف این دمنوش موجب بروز اسهال می‌شود.

در این مقاله از بخش آشپزی اکالا به طرز تهیه دمنوش برگ انجیر و همه فوت‌وفن های درست کردن این دمنوش اشاره شد. اگر تجربه درست کردن این دمنوش را دارید حتما نظرات و تجربیات خود را با ما و دوستان علاقه‌مند به اشتراک بگذارید.

من مژده شرف عاشوری هستم. سالهاست که به صورت تخصصی در مورد موضوعات مختلف می‌نویسم و ترجمه میکنم. از بازی با کلمات و خلق محتوای تازه لذت میبرم و دوست دارم دنیای اطرافم رو بیشتر از چیزی که میبینم، کشف کنم…

منبع خبر

بیا تو صدا