طرز تهیه دسر یلدایی بدون فر و همزن + نکات و فوت‌وفن ها

دسر یلدایی یکی از ساده‌ترین و خوشمزه‌ترین انواع دسرهایی است که شباهت زیادی به چیز کیک‌های یخچالی دارد. شما به…
طرز تهیه دسر یلدایی بدون فر و همزن + نکات و فوت‌وفن ها

دسر یلدایی یکی از ساده‌ترین و خوشمزه‌ترین انواع دسرهایی است که شباهت زیادی به چیز کیک‌های یخچالی دارد. شما به راحتی با مواد اولیه ساده و در دسترسی می‌توانید این دسر خوشمزه را درست کنید. در این مقاله از مجله اکالا طرز تهیه دسر یلدایی بدون نیاز به فر و همزن را به همراه تمام نکات و فوت‌وفن های آن آموزش خواهیم داد.

نگاهی سریع به طرز تهیه

ابتدا بیسکویت پتی بور و پودر کاکائو را در میکسر مخلوط و کره ذوب‌ شده را اضافه کنید تا کراست آماده شود. سپس کراست را در قالب بریزید و در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد. ژلاتین را روی آب سرد بریزید تا پف کند. سپس آن را به روش بن ماری ذوب ‌کنید. پنیر خامه‌ای و خامه را با همزن زده و ژلاتین ذوب‌شده را به آن اضافه ‌کنید.

مخلوط را روی کراست ریخته و دوباره در یخچال قرار ‌دهید تا ببندد. در نهایت، ژله انار را با آب حل کنید و روی لایه پنیری بریزید و در یخچال قرار ‌دهید تا کاملاً بسته شود. دسر را با دانه انار و شکلات تزیین و سرو ‌کنید. رسپی این دسر خوشمزه را با جزئیات کامل در ادامه بخوانید.

مواد لازم دسر یلدایی بدون فر و همزن

بیسکویت پتی بور۲۰ عددپودر کاکائو۳ قاشق غذاخوریکره ذوب شده۱/۲ پیمانهپودر ژلاتین۲ قاشق غذاخوریآب سرد۱/۴ پیمانهپنیر خامه‌ای۳ پیمانهخامه پرچرب۱ پیمانهژله انار۱ بسته (با طعم و رنگ دلخواه)شکلات ذوب شده برای تزییندانه اناربرای تزیین

خرید مواد اولیه با تخفیف از اکالا

مراحل طرز تهیه دسر یلدایی بدون فر و همزن

مدت زمان آماده شدن: ۳۰-۴۰ دقیقه آماده‌سازی و ۳-۴ ساعت خنک شدنمناسب برای: ۶-۸ نفردرجه سختی: متوسط

مرحله اول: ترکیب بیسکویت و پودر کاکائو

بیسکویت پتی بور را در میکسر، خرد کن یا مخلوط کن بریزید و چند پالس بزنید تا بیسکویت کاملا پودر و له شود.

سپس پودر کاکائو را به آن اضافه و چند ثانیه دیگر به هم زنید.

مرحله دوم: افزودن کره

کره ذوب‌ شده را به مخلوط درون میکسر اضافه کنید و مجدد چند ثانیه‌ای مواد را به هم زنید تا کره به خوبی با پودر بیسکوییت ترکیب شود.

مرحله سوم: انتقال به قالب

مخلوط به دست آمده کراست یا پایه اصلی دسر شماست.

آن را در قالب مورد نظر بریزید و با پشت قاشق یا ته یک لیوان صاف کنید تا کراست یکنواختی داشته باشد.

قالب را ۱۵-۲۰ دقیقه‌ای در یخچال قرار دهید و اجازه دهید تا کراست به خوبی خودش را بگیرد و سفت شود.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک یلدایی در ماهیتابه

مرحله چهارم: ترکیب پنیر خامه‌ای و خامه

پنیر خامه‌ای و خامه را درون کاسه مناسبی بریزید.

با ویسک مواد را به خوبی با هم ترکیب کنید تا بافت یکدستی به خود گیرند.

برای بالاتر رفتن سرعت کار در این مرحله می‌توانید از همزن برقی نیز استفاده کنید.

مرحله پنجم: آماده سازی و افزودن پودر ژلاتین

پودر ژلاتین را روی آب سرد بریزید و بگذارید تا پف کند و ژلاتین جذب آب شود.

سپس ژلاتین را به روش بن ماری (قرار دادن ظرف حاوی ژلاتین روی قابلمه‌ای با آب جوش یا کتری) کاملاً ذوب کنید.

در طرز تهیه این دسر حل کردن اصولی و دقیق پودر ژلاتین تاثیر مثبتی در بافت لایه پنیری دارد.

سپس کمی زمان بدهید تا ژلاتین ذوب‌ شده خنک شود. بعد آن را به مخلوط پنیر اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا تمامی مواد به خوبی با هم ترکیب شوند.

مرحله ششم: استراحت دادن به دسر

مخلوط پنیر و ژلاتین را روی کراست ریخته و قالب را ۱-۲ ساعتی در یخچال قرار دهید تا این لایه نیز به خوبی ببندد.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه مرنگ (شیرینی پفکی) برای شب یلدا

مرحله هفتم: آماده سازی و افزودن ژله انار

ژله انار را در ظرف مناسبی بریزید و با آب حل کنید تا دانه‌های پودر ژله کاملا در آب حل شوند و رنگ شفافی حاصل شود.

ژله انار را به صورت یکنواخت روی لایه پنیری بریزید. قالب را برای مدت زمان بیشتری در یخچال قرار دهید تا ژله کاملاً ببندد.

مرحله هشتم: تزیین و سرو دسر

پس از بسته شدن معجون، آن را از یخچال خارج کنید و با دانه انار و شکلات ذوب‌ شده به دلخواه تزیین کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه دسر ژله انار یاقوتی برای یلدا

نکات و فوت‌وفن های طرز تهیه دسر یلدایی بدون فر و همزن

در ادامه به چند نکته طلایی برای خوشمزه‌تر شدن دسر یلدایی بدون فر و همزن اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.

برای کراست این دسر از انواع بیسکویت‌ها می‌توانید استفاده کنید.برای افزودن عطر و طعم بیشتر، می‌توانید از عصاره وانیل یا پودر هل و زنجبیل استفاده کنید.مطمئن شوید که بیسکویت و پودر کاکائو به خوبی مخلوط شده‌اند تا کراست یکنواختی داشته باشد.کره را به اندازه کافی ذوب کنید تا به راحتی با مخلوط بیسکویت ترکیب شود.قالب باید مناسب برای لایه‌های مختلف معجون باشد و به راحتی بتوانید دسر را از آن خارج کنید. بهترین نوع قالب برای این دسر قالب‌های کمربندی هستند.هر لایه را به اندازه کافی در یخچال بگذارید تا به خوبی ببندد و از جدا شدن لایه‌ها جلوگیری شود.کراست باید به خوبی در یخچال بگیرد تا لایه‌های بعدی به خوبی روی آن قرار گیرند.پنیر خامه‌ای و خامه را به خوبی به هم زنید تا بافتی سبک و نرم به خود گیرند.خامه پرچرب طعم کرمی‌تری به دسر می‌دهد.ژلاتین ذوب‌شده را به مخلوط پنیر به تدریج اضافه کنید و هم‌زمان به هم زدن ادامه دهید تا از گلوله شدن جلوگیری شود.تزیین دسر با دانه انار و شکلات ذوب‌ شده را به صورت زیبا و یکنواخت انجام دهید تا ظاهر جذابی داشته باشد.بسته به ذائقه، میزان شکر را در مخلوط پنیر تنظیم کنید تا دسر شیرین مناسب داشته باشد.می‌توانید از انواع شکلات‌ها و انواع دانه‌های خشک برای تزیین دسر استفاده کنید تا طعم و ظاهر آن متنوع‌تر شود.هنگام ریختن ژله انار، آن را به صورت یکنواخت روی لایه پنیری بریزید تا ظاهر زیبایی داشته باشد.

امیدواریم که این آموزش از مجله آشپزی اکالا مورد توجه شما علاقه‌مندان به دنیای آشپزی قرار گرفته باشد و شما نیز طبق روش ساده و آسان فوق این دسر یلدایی جذاب را آماده و در کنار عزیزانتان میل کنید.

من سمانه هستم، پس از سال‌ها تلاش مستمر و حرفه‌ای در دنیای شیرینی‌پزی، آشپزی، تولید محتوا و عکاسی با افتخار و اشتیاق بی‌پایان این طعم‌های دلنشین را با شما به اشتراک می‌گذارم.

منبع خبر