- 2025-09-09
- 1 بازدید
- 0 دیدگاه
- آشپزی ، انواع دسرها
طرز تهیه دسر پاولووای شلیل و موز؛ دسر جذاب نیوزلندی
مناسب برای
6 نفر
زمان آمادهسازی
40 دقیقه
زمان پخت
20 دقیقه
پاولووای یک دسر نیوزلندی خوشمزه است که آماده کردن آن با انواع توت فرنگی و میوههایی مانند موز و شلیل رواج دارد. در این مطلب از مجله اکالا با طرز تهیه دسر پاولووای شلیل و موز آشنا خواهیم شد، پس با ما همراه باشید.
نگاهی سریع به طرز تهیه
برای آماده کردن دسر پاولووای، سفیده تخم مرغ را با همزن خوب هم بزنید تا سفت شود و فرم بگیرد، سپس به ترتیب پودر قند، پودر کاکائو، وانیل و آب لیمو را به آن اضافه کنید.
مواد را روی کاغذ روغنی پهن کنید و با قیف قنادی روی آن را تزئین کنید. اجازه دهید دسر 20 دقیقه در فر بپزد. سپس روی آن را با یک لایه خامه فرم گرفته و برشهای موز و شلیل بپوشانید.
دسر را با گردو و پسته خرد شده تزئین کنید. در ادامه با طرز تهیه دسر پاولووای شلیل و موز به صورت گام به گام آشنا خواهیم شد.
مواد لازم برای دسر پاولووای شلیل و موز برای 6 نفر
مواد لازممقدار مورد نیازشلیل2 عددموز1 عددسفیده تخم مرغ4 عددپودر قند1 لیوان سرپرپودر کاکائو1 قاشق مرباخوریخامه فرم گرفته1 لیوانوانیل¼ قاشق چایخوریآب لیمو تازه1 قاشق غذاخوریگردو و پسته خرد شدهبه میزان لازم برای تزئین
مرحله اول: فر را گرم کنید
فر را با دمای 180 درجه روشن کنید و بگذارید گرم شود. سفیدههای تخممرغ را در یک ظرف با همزن خوب هم بزنید تا جایی که پف کند و سفت شود.
مرحله دوم: ذره ذره پودر قند را اضافه کنید
کم کم به سفیده تخم مرغ پودر قند را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید.
بعد از پودر قند، پودر کاکائو و وانیل را هم به سفیده تخممرغ اضافه کنید و به هم زدن با همزن برقی ادامه دهید.
در نهایت آبلیمو را هم به سفیده اضافه کنید و با همزن برقی مخلوط کنید.
مرحله سوم: مواد را دایرهای پهن کنید
در سینی فر یک کاغذ روغنی بیندازید، سپس سفیده تخم مرغ را به صورت یک دایره 20 تا 25 سانتیمتری روی کاغذ روغنی پهن کنید.
میتوانید با کمک قیف قنادی روی دیواره و سطح این دایره با ترکیب سفیده تخممرغ طرح گل ایجاد کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه پودینگ موز و گردو
مرحله چهارم: بگذارید پاولووای در فر بپزد
کمی از گردو و پسته را روی دسر بریزید و بگذارید در فر و در دمای 180 درجه برای 20 دقیقه بپزد.
بعد از پایان 20 دقیقه فر را خاموش کنید، اما در فر را باز نکنید زیرا باعث خوابیدن پف دسر میشود.
اجازه دهید کم کم دمای فر کاهش پیدا کند.
مرحله پنجم: دسر را تزئین کنید
دسر را بعد از این که هم دمای محیط شد از فر بیرون بیاورید.
روی آن یک لایه خامه زده شده را به فرم دلخواه بمالید و سپس موز و شلیل خرد شده را به صورت دایرههایی متحدالمرکز روی آن بچینید.
در پایان میتوانید باقی گردو و پسته را روی دسر بریزید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه تیرامیسو لیمویی
نکات و فوتوفن های طرز تهیه دسر پاولووای شلیل و موز
در هنگام آماده کردن این دسر به نکات زیر توجه کنید:
به هیچ عنوان در سفیدههای تخممرغی که برای این دسر استفاده میکنید نباید حتی ذرهای زرده تخممرغ وجود داشته باشد. در غیر این صورت دسر شما خراب میشود.مدت زمان همزدن سفیده تخممرغ طولانی است و ممکن است تا 20 دقیقه طول بکشد. به هیچ عنوان این زمان را کوتاهتر نکنید و دیگر مواد دسر را به یکباره به سفیده تخممرغ اضافه نکنید. همه مواد باید کم کم و در حین هم زدن به سفیده اضافه شوند.خامه مورد استفاده برای تزئین روی دسر باید خامه فرم گرفته باشد. میتوانید برای سهولت کار از اسپری خامه هم استفاده کنید.
در این مطلب از بخش آشپزی اکالا با طرز تهیه دسر پاولووای شلیل و موز آشنا شدیم. این دسر در مدت زمان نسبتا کمی آماده میشود و ظاهری منحصر به فرد و اشتهابرانگیز دارد.
من فاطمه عاقلی هستم؛ عاشق کشف طعمهای تازه، غرق در دنیای کتابها و شیفته فیلمهایی که ذهن را به چالش میکشند. نوشتن و داستانگویی برای من چیزی بیش از یک سرگرمی است؛ راهی است برای به اشتراک گذاشتن لحظات ناب و تجربههای هیجانانگیز.
ارسال دیدگاه