طرز تهیه دسر نارگیلی خانگی؛ سریع و مقرون به صرفه

مناسب برای 6 تا 8 نفر زمان آماده‌سازی 6 ساعت زمان پخت 15 دقیقه اگر شما هم از آن دسته…
طرز تهیه دسر نارگیلی خانگی؛ سریع و مقرون به صرفه

مناسب برای

6 تا 8 نفر

زمان آماده‌سازی

6 ساعت

زمان پخت

15 دقیقه

اگر شما هم از آن دسته از افراد هستید که ترجیح می‌دهند دسرهای منزل را خودشان آماده کنند، دسر نارگیلی انتخابی مقرون به صرفه، سریع و آسان برای شما است. در این مطلب از مجله اکالا با طرز تهیه دسر نارگیلی خانگی آشنا خواهیم شد، پس با ما همراه باشید.

نگاهی سریع به طرز تهیه

برای آماده کردن دسر نارگیلی، مواد خشک را در یک ظرف با هم به خوبی ترکیب کنید. به این مواد ⅓ پودر نارگیل را هم اضافه کنید؛ سپس کم کم شیر را اضافه کرده و مواد را روی حرارت بگذارید. وقتی کمی دمای آن بالا رفت، خامه هم دمای محیط و کره را هم اضافه کنید.

وقتی مواد دسر از کناره‌ها شروع به جوشیدن کرده و غلیظ شدند زیر آن‌ها را خاموش کنید و در قالب‌هایی که از قبل چرب کرده‌اید بریزید. این دسر باید ۴ تا ۶ ساعت در یخچال بماند تا ببندد.

سپس باید آن را از قالب جدا کرده، در پودر نارگیل بغلتانید و با پودر پسته تزئین کنید. رسپی این دسر خوشمزه را با جزئیات کامل در ادامه بخوانید.

مواد لازم برای دسر نارگیلی برای ۸ نفر

مواد لازممقدار مورد نیازشیر۱ لیترشکر۱ فنجانآرد گندم½ پیمانهمغز پستهبه مقدار لازم برای تزئیننشاسته ذرت½ پیمانهپودر نارگیل۱ فنجانوانیل½ قاشق چایخوریکره۱ قاشق غذاخوریخامه۲۰۰ میلی‌لیتر

مرحله اول: قالب‌ها را چرب کنید

در گام اول قالب‌های یک نفره‌ای را به دلخواه انتخاب کرده و آن‌ها را چرب کنید. بعد از این که داخل قالب‌ها را به کمک برس قنادی چرب کردید آن‌ها را در فریزر بگذارید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه شیرینی اسکون شکلات و نارگیل

مرحله دوم: مواد دسر را روی حرارت بگذارید

شکر، آرد گندم، نشاسته ذرت و ⅓ فنجان از پودر نارگیل را به همراه وانیل در یک قابلمه با هم ترکیب کنید.

کم کم شیر را به مواد خشک اضافه کنید و هم بزنید تا گلوله گلوله نشود.

سپس قابلمه را روی حرارت بگذارید. وقتی شیر گرم شد، خامه را که هم دمای محیط کرده‌اید به همراه کره به مواد اضافه کنید و هم بزنید.

مرحله سوم: مواد را داخل قالب بریزید

وقتی کم کم مواد داخل قابلمه از کناره‌ها شروع به حباب زدن کردند و غلیظ شدند، زیر حرارت را خاموش کنید.

مواد دسر را داخل قالب‌‌هایی که در فریزر گذاشته بودید بریزید.

کمی صبر کنید تا حرارت مواد داخل قالب به دمای محیط برسد، سپس آن‌ها را داخل یخچال بگذارید.

اگر قبل از هم دمای محیط شدن دسر، آن را در یخچال بگذارید، دسر شما آب می‌اندازد.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه تاتلی نارگیلی به روش ترکیه‌ای

مرحله چهارم: دسر را از قالب جدا کنید

بعد از حدود ۴ تا ۶ ساعت، دسر شما در یخچال کاملا بسته است و می‌توانید آن را به دقت از قالب جدا کنید.

سپس دسرها را در باقی مانده پودر نارگیل بغلتانید و روی آن‌ها را با پودر پسته تزئین کنید. دسر شما آماده است.

در این مطلب از بخش آشپزی اکالا با طرز تهیه دسر نارگیلی خانگی آشنا شدیم. این دسر انتخابی خوب و مقرون به صرفه برای مهمانی‌های شما است. اگر این دسر را آماده کردید، نظرات خود را درباره آن با ما و دیگر خوانندگان مجله اکالا در بخش نظرات در میان بگذارید.

من فاطمه عاقلی هستم؛ عاشق کشف طعم‌های تازه، غرق در دنیای کتاب‌ها و شیفته فیلم‌هایی که ذهن را به چالش می‌کشند. نوشتن و داستان‌گویی برای من چیزی بیش از یک سرگرمی است؛ راهی است برای به اشتراک گذاشتن لحظات ناب و تجربه‌های هیجان‌انگیز.

منبع خبر

بیا تو صدا