- 2025-01-16
- 2 بازدید
- 0 دیدگاه
- آشپزی ، انواع دسرها
طرز تهیه دسر عربی برای عصرانه+ نکات و فوتوفن ها
مناسب برای
4 نفر
زمان آمادهسازی
30 دقیقه
زمان پخت
10 دقیقه
دسر عربی یکی از خوشمزهترین و لطیفترین انواع دسرهای بین المللی است که میتوانید به راحتی آن را در منزل آماده کنید. در این مقاله از مجله اکالا میتوانید با طرز تهیه دسر عربی به ۵ روش با کرم کارامل، بدون کرم کارامل، با موز، به صورت دو رنگ و لیوانی و همچنین همه فوتوفن های درست کردن این دسر خوشمزه آشنا شوید.
نگاهی سریع به طرز تهیه
برای درست کردن این دسر با کرم کارامل ابتدا باید ژله را با آب ترکیب کنید. کرم کارامل را با شیر، شکر و پودر نسکافه ترکیب کنید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شوند. در ادامه خامه و بیسکویت خرد شده را اضافه کنید.
مواد را در مخلوط کن میکس کنید و بعد در قالب بریزید و در یخچال قرار دهید. برای درست کردن این دسر بدون ژلاتین و کرم کارامل میتوانید از مقداری پودر نشاسته ذرت استفاده کنید.
برای درست کردن این دسر ۲ رنگ باید مقداری از مایه دسر را با پودر کاکائو ترکیب کنید. به منظور آماده کردن این دسر با موز نیز باید از یک عدد موز له شده در دسر استفاده کنید.
رسپی این دسر خوشمزه را با جزئیات کامل در ادامه بخوانید.
مواد لازم برای دسر عربی با کرم کارامل برای ۴ نفر
مواد لازممقدار مورد نیازکرم کارامل۱ بستهشیر۲ لیوانپودر نسکافه۱ قاشق غذاخوریپودر ژلاتین۱ قاشق غذاخوریشکر۲ قاشق غذاخوریآب سرد۱/۲ لیوان فرانسوی دستهدارخامه صبحانه۱۰۰ گرمبیسکویت پتی بور۱ بسته
مواد مورد نیازت رو از اُکالا بخر
مرحله اول: ژله را آماده کنید
برای شروع باید ژلاتین را همراه با آب سرد در یک کاسه بریزید و کمی مخلوط کنید. حدود ۱۰ دقیقه صبر کنید و بعد آن را روی بخار کتری قرار دهید تا ژله به طور کامل در آب حل شود.
مرحله دوم: کرم کارامل را با سایر مواد ترکیب کنید
پودر کرم کارامل را همراه با شیر، شکر و پودر نسکافه در قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. مواد را خوب هم بزنید تا به خوبی با هم ترکیب شوند.
در این مرحله تنها باید مواد دسر را گرم کنید و نیازی به جوشاندن آنها نیست. سپس میتوانید شعله گاز را خاموش کنید.
مرحله سوم: خامه را اضافه کنید
خامه را در یک ظرف بریزید و بعد چند قاشق از مایه دسر را به آن اضافه کنید. مواد را خوب هم بزنید تا دمای خامه با دمای مایه دسر هماهنگ شود.
در ادامه میتوانید خامه را به دسر اضافه کنید. اضافه کردن خامه بدون ترکیب کردن با مایه دسر موجب بریده شدن آن میشود.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه قطایف عربی
مرحله چهارم: بیسکویت را اضافه کنید
در این مرحله باید بیسکویت را خرد کرده و سپس آن را به دسر اضافه کنید و مواد را خوب هم بزنید.
برای این که مواد بهتر با هم میکس شوند، بهتر است مایه دسر را در مخلوط کن بریزید و خوب میکس کنید تا همه مواد به طور کامل یکدست شوند.
مرحله پنجم: دسر را در یخچال بگذارید
برای این که دسر شما بافت لطیفی پیدا کند باید مواد را از صافی رد کنید. سپس مایه دسر را در قالب مورد نظرتان بریزید و قالب را برای حدود ۵ ساعت در یخچال قرار دهید. بهتر است برای این دسر از قالب سیلیکونی استفاده کنید.
مرحله ششم: دسر را سرو کنید
بعد از این که دسر شما آماده شد، آن را به آرامی از قالب خارج کنید. قالب را در ظرف مورد نظرتان برگردانید و سپس مقداری پودر کاکائو روی دسر الک کنید و از طعم آن لذت ببرید.
برای درست کردن دسر عربی از روشهای مختلفی استفاده میشود که در ادامه به برخی از آنها اشاره شده است.
دسر عربی بدون کرم کارامل و ژلاتین
برای درست کردن دسر عربی بدون ژلاتین و کرم کارامل ابتدا باید ۲ پیمانه شیر را در قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود. نشاسته ذرت را با ۱ پیمانه شیر سرد ترکیب و سپس آن را به قابلمه اضافه کنید.
مواد را روی حرارت هم بزنید تا غلیظ شوند. سپس گلاب، شکر، شیره خرما و زعفران دم کرده را اضافه کنید. دسر را از روی حرارت بردارید و بعد دسر را در ظرف مورد نظر بریزید و برای حدود ۳ تا ۴ ساعت در یخچال قرار دهید.
دسر عربی دو رنگ
برای درست کردن دسر عربی ۲ رنگ میتوانید بعد از آماده کردن مایه دسر، بخشی از آن را با پودر کاکائو ترکیب کنید. سپس آن را در قالب بریزید و در یخچال قرار دهید.
اجازه دهید دسر نیم بند شود و بعد بقیه مواد را به قالب اضافه کنید تا دسر عربی ۲ رنگ شما آماده شود.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه موس زعفرانی
دسر عربی لیوانی
برای درست کردن دسر عربی لیوانی باید مایه دسر را به روشی که گفته شد آماده کنید و سپس آن را در لیوان بریزید و در یخچال قرار دهید تا دسر سفت شود.
دسر عربی با موز
برای درست کردن این دسر خوشمزه با موز باید یک عدد موز را له کنید و به مواد دسر اضافه کنید. سایر مراحل درست کردن این دسر مثل روش قبل است.
نکات و فوتوفن های طرز تهیه دسر عربی
در ادامه به چند نکته طلایی برای پخت دسر عربی اشاره شده است، با ما همراه باشید.
برای درست کردن این دسر میتوانید از پودر نسکافه فوری استفاده کنید.در صورت تمایل میتوانید این دسر را در قالبهای کوچک تک نفره آماده کنید.بهتر است قبل از ریختن مایه دسر در قالب، کف و دیوارههای قالب را کمی با روغن چرب کنید.برای تزیین این دسر میتوانید از چیپس شکلات، سس کارامل، سس شکلات، بیسکویت خرد شده و پودر مغز پسته استفاده کنید.میتوانید دسر عربی را به صورت شکلاتی نیز آماده کنید.اگر برای درست کردن این دسر از بیسکویت خرد شده استفاده کنید، نیازی به میکس کردن مواد دسر و صاف کردن آن نیست.اگر دوست دارید تکههای بیسکویت را در دسر احساس کنید، میتوانید بیسکویتها را کمی درشتتر خرد کنید.برای درست کردن این دسر سعی کنید از شیر پرچرب استفاده کنید.غلظت دسر عربی نباید خیلی زیاد یا خیلی کم باشد. اگر دسر شما بیش از حد سفت شد، بهتر است مقدار کمی شیر به آن اضافه کنید.در صورت تمایل میتوانید از مقداری مغز خرد شده و پودر نارگیل در این دسر استفاده کنید.اگر دوست دارید بافت دسر شما سفتتر شود، میتوانید از مقدار پودر ژلاتین بیشتری استفاده کنید.برای آماده کردن ژلاتین میتوانید آب و ژلاتین را مخلوط کنید و برای چند ثانیه در مایکروویو قرار دهید تا ژلاتین کاملا در آب حل شود.برای خرد کردن بیسکویت میتوانید آنها را در یک کیسه زیپ دار بریزید و بعد با گوشتکوب یا وردنه بیسکویتها را خرد کنید.به منظور درست کردن این دسر میتوانید به جای نسکافه از پودر قهوه نیز استفاده کنید.در صورت تمایل میتوانید این دسر را بدون شکر و همراه با مقداری عسل یا شیره آماده کنید.برای درست کردن این دسر بهتر است از بیسکویت پتی بور وانیلی استفاده کنید. استفاده از بیسکویت کاکائویی موجب تیره شدن رنگ دسر میشود.
در این مقاله از بخش آشپزی اکالا به طرز تهیه دسر عربی و همه فوتوفن های درست کردن این دسر اشاره شد. اگر تجربه درست کردن این دسر خوشمزه را دارید حتما نظرات و تجربیات خود را با ما و دوستان علاقهمند به اشتراک بگذارید.
من مژده شرف عاشوری هستم. سالهاست که به صورت تخصصی در مورد موضوعات مختلف مینویسم و ترجمه میکنم. از بازی با کلمات و خلق محتوای تازه لذت میبرم و دوست دارم دنیای اطرافم رو بیشتر از چیزی که میبینم، کشف کنم…
ارسال دیدگاه