طرز تهیه دسر طالبی؛ ساده و خوشمزه برای تابستان

مناسب برای 4-6 نفر زمان آماده‌سازی 4-5 ساعت دسر طالبی یکی از خوشمزه‌ترین و جذاب‌ترین دسرهای تابستانی است که به…
طرز تهیه دسر طالبی؛ ساده و خوشمزه برای تابستان

مناسب برای

4-6 نفر

زمان آماده‌سازی

4-5 ساعت

دسر طالبی یکی از خوشمزه‌ترین و جذاب‌ترین دسرهای تابستانی است که به روش‌های مختلفی آماده می‌شود. اگر به دنبال دسری خوش عطر و زیبا برای مراسم یا مهمانی‌هایتان هستید این دسر انتخاب بسیار مناسبی برای شما است. در این مقاله از مجله اکالا، طرز تهیه دسر طالبی را به شما آموزش خواهیم داد.

نگاهی سریع به طرز تهیه

برای آماده سازی این دسر خوشمزه، ابتدا طالبی را خرد و با شکر ترکیب کنید. سپس پوره طالبی را با پودر ژلاتین که قبلاً با آب حل شده، ترکیب و در آخر خامه را به آن اضافه کنید تا بافتی لطیف و خامه‌ای پیدا کند.

مخلوط نهایی را در قالب بریزید و در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد. رسپی کامل این دسر جذاب را در ادامه بخوانید.

مواد لازم برای دسر طالبی برای 6 نفر

مواد لازممقدار مورد نیازطالبی تازه و رسیده1 عدد متوسطپودر ژلاتین2 قاشق غذاخوریآب سرد1/2 پیمانهشکر50 تا 70 گرمخامه صبحانه یا قنادی100 گرموانیل (اختیاری)نوک قاشق چای‌خوری

مرحله اول: ژلاتین را آماده کنید

در یک کاسه کوچک، پودر ژلاتین را بریزید و آب سرد را به آن اضافه کنید. ۵ تا ۱۰ دقیقه اجازه دهید تا حالت اسفنجی پیدا کند.

سپس کاسه را روی بخار آب بگذارید و زمان دهید تا به روش بنماری پودر ژلاتین در آب کاملاً حل شود. ژلاتین باید شفاف و روان شود.

مرحله دوم: طالبی را پوره کنید

طالبی را پوست بگیرید، تخم‌های آن را جدا و گوشت طالبی را خرد کنید.

با استفاده از مخلوط‌کن یا گوشت‌کوب برقی، طالبی را پوره کنید تا کاملاً یکدست شود.

اگر می‌خواهید دسر شما صاف و لطیف باشد، در این مرحله پوره را از صافی رد کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه بستنی ملون

مرحله سوم: شکر را اضافه کنید

پوره طالبی را با شکر مخلوط کنید و هم بزنید تا کاملاً ترکیب شود.

میزان شکر را با توجه به طعم طالبی تنظیم کنید؛ اگر طالبی خیلی شیرین است، شکر کمتری بریزید.

مرحله چهارم: ژلاتین و پوره طالبی را با هم ترکیب کنید

ژلاتین حل‌شده را کم‌کم به پوره طالبی اضافه کنید و با همزن دستی یا برقی خوب ترکیب کنید تا یک‌دست شود.

در همین مرحله برای خوش عطر شدن دسر می‌توانید کمی وانیل به مواد اضافه کنید.

مرحله پنجم: خامه را اضافه کنید

خامه را با چنگال یا همزن بزنید تا کمی روان شود، سپس به مخلوط طالبی و ژلاتین اضافه کنید. دوباره همه مواد را خوب ترکیب کنید.

مرحله ششم: دسر را در یخچال بگذارید

مواد آماده‌شده را در قالب سیلیکونی، لیوان‌های دسر یا کاسه‌های تک‌نفره بریزید.

برای جلوه بهتر می‌توانید چند برش نازک از طالبی یا برگ نعناع در کف قالب‌ها قرار دهید.

قالب‌ها را به مدت حداقل ۴ تا ۵ ساعت در یخچال قرار دهید تا دسر خودش را بگیرد و سفت شود.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه گلت ریواس و مربای توت فرنگی

مرحله هفتم: دسر را تزیین و سرو کنید

دسر را در ظرف سرو برگردانید و با چند برش طالبی تازه و برگ نعنا آن را تزیین و سرو کنید.

نکات و فوت‌وفن‌ های طرز تهیه دسر طالبی

نکات و فوت‌وفن‌ های طرز تهیه دسر طالبی

در ادامه به چند نکته طلایی برای بهتر شدن طعم و بافت دسر طالبی اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.

می‌توانید کمی شیر یا شیر عسلی جایگزین بخشی از خامه کنید تا دسر سبُک‌تری داشته باشید.افزودن کمی گلاب یا عرق بهارنارنج طعمی شرقی و دلپذیر به دسر می‌دهد.دقت کنید که قالب‌های فلزی طعم دسر را تغییر می‌دهند.قبل از ریختن دسر در قالب، قالب را کمی چرب کنید تا راحت‌تر خارج شود.می‌توانید روی دسر ژله شفاف بریزید تا دو لایه زیبا داشته باشید.می‌توانید پوره طالبی را با موز ترکیب کنید تا طعمی متفاوت داشته باشید.از طالبی شیرین و خوش‌عطر استفاده کنید. پوره طالبی را قبل از ترکیب با ژلاتین بچشید. شاید نیازی به شکر زیاد نداشته باشد.حتماً ژلاتین را خوب حل کنید. ژلاتین دانه‌دانه یا سفت باعث بافت ناصاف دسر می‌شود.خامه را به دمای محیط برسانید. خامه سرد ممکن است باعث بسته‌شدن ژلاتین شود.افزودن کمی پودر نارگیل یا خلال پسته روی دسر، ظاهری زیباتر می‌دهد.خامه قنادی زده‌شده، دسر را پف‌دارتر و حرفه‌ای‌تر می‌کند.برای ایجاد تنوع، می‌توانید نیمی از طالبی را با خربزه یا هندوانه جایگزین کنید.

امیدواریم که این آموزش از بخش آشپزی اکالا مورد توجه شما علاقه‌مندان قرار گرفته باشد و بتوانید طبق روش ساده و کامل بالا، این دسر خوشمزه را آماده و در کنار عزیزانتان میل کنید.

اگر شما در طرز تهیه دسر طالبی از ترفندهای دیگری استفاده می‌کنید که موجب خوشمزه‌تر شدن و بهتر شدن طعم آن می‌شود، خوشحال می‌شویم که آن نکات را در بخش نظرات با ما و سایر دوستان علاقمند به اشتراک بگذارید.

منبع خبر

بیا تو صدا