طرز تهیه دسر خوشمزه و معطر با پوست لیمو

مناسب برای 8 نفر زمان آماده‌سازی 1 ساعت زمان پخت 15 دقیقه دسرهای لیمویی به خاطر عطر خاصشان همیشه طرفداران…

مناسب برای

8 نفر

زمان آماده‌سازی

1 ساعت

زمان پخت

15 دقیقه

دسرهای لیمویی به خاطر عطر خاصشان همیشه طرفداران زیادی دارند؛ اما اگر دسر لیمویی را در پوست لیمو سرو کنید هم عطر این دسر دوچندان می‌شود و هم ظاهر آن بسیار زیبا و مجلسی خواهد بود. در ادامه این مطلب از مجله اکالا با طرز تهیه دسر خوشمزه و معطر با پوست لیمو آشنا خواهیم شد، پس با ما همراه باشید.

نگاهی سریع به طرز تهیه

برای آماده کردن دسر پوست لیمو، خامه را با شکر در ماهیتابه هم بزنید. وقتی خامه شروع به حباب زدن کرد، زست لیمو و آب لیمو را با آن مخلوط کنید.

بگذارید 10 دقیقه مواد خنک شوند، سپس آن‌ها را در پوست لیمو بریزید. روی دسر را بپوشانید و آن را یک ساعت در یخچال بگذارید.

بعد از این که دسر لیمو خودش را گرفت آن را با میوه‌های دلخواه تزئین کنید. در ادامه با طرز تهیه دسر پوست لیمو به صورت گام به گام آشنا خواهیم شد.

مواد لازم برای دسر پوست لیمو برای 8 نفر

مواد لازممقدار مورد نیازخامه غلیظ600 میلی‌لیترشکر200 گرمزست لیمو2 قاشق غذاخوریآب لیمو75 میلی‌لیترلیمو سنگی6 عدد

مرحله اول: شکر و خامه را مخلوط کنید

خامه و شکر را در یک ماهیتابه بریزید. این ترکیب را روی حرارت ملایم هم بزنید تا شکر در خامه حل شود.

به محض این که حباب‌های ریز روی خامه ظاهر شدند، حرارت را خاموش کنید.

مرحله دوم: آب لیموها را بگیرید

لیموها را از وسط به دو نیم تقسیم کنید. محتویات هر لیمو را به کمک یک قاشق تخلیه کنید.

مواد داخل لیمو را در یک صافی بریزید و فشار دهید تا آب لیمو جدا شود.

مرحله سوم: زست لیمو را آماده کنید

از یکی از نیمه‌های لیمو، زست لیمو را رنده کنید.

سپس 2 قاشق غذاخوری از زست لیمو و 75 میلی‌لیتر آب لیمو را به ترکیب خامه و شکر اضافه کنید.

مواد را خوب هم بزنید و بگذارید 10 دقیقه بمانند و خنک شوند.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه دسر مگنولیا لیمویی با لیمو تازه

مرحله چهارم: مواد را داخل لیموها بریزید

از ترکیب خامه به کمک قاشق مواد را داخل نیمه‌های لیمو که خالی کرده‌اید بریزید.

روی لیموها را با سلفون بپوشانید و آن‌ها را حداقل برای 1 ساعت در یخچال بگذارید.

مرحله پنجم: دسر را تزئین کنید

روی این دسر را به کمک انواع بری‌ها، توت فرنگی، برش‌های لیمو یا حتی برگ نعناع تازه تزئین کنید. دسر لیمویی شما آماده است.

بنا بر تجربه من یکی از بهترین ویژگی‌های این دسر بوی خوش لیمو است و به همین دلیل نیازی به استفاده از وانیل در این دسر ندارید اما اگر بوی وانیل برای شما خوشایند است، می‌توانید کمی هم وانیل به مواد خامه اضافه کنید.

نکات و فوت‌وفن‌ های طرز تهیه دسر پوست لیمو

بیشتر بخوانید: طرز تهیه تیرامیسو لیمویی

نکات و فوت‌وفن‌ های طرز تهیه دسر پوست لیمو

در هنگام آماده کردن دسر پوست لیمو، نکات زیر را هم در نظر داشته باشید:

پوست سفید لیمو را در هنگام گرفتن زست لیمو، رنده نکنید؛ زیرا دسر تلخ می‌شود.می‌توانید برای تزئین روی لیمو کمی از زست لیمو بریزید.حتما برای آماده کردن این دسر از خامه غلیظ و چرب استفاده کنید. در صورت استفاده از دیگر خامه‌ها دسر شما شل می‌شود.اگر مواد دسر خیلی رقیق بودند می‌توانید یک قاشق چای‌خوری نشاسته ذرت به آن‌ها اضافه کنید.

در این مطلب از بخش آشپزی اکالا با طرز تهیه دسر خوشمزه و معطر با پوست لیمو آشنا شدیم. این دسر ظاهری زیبا و جذاب دارد و سرو آن در پوست لیمو بر جذابیت عطر و طعم آن می‌افزاید.

منبع: cookinglsl.com

من فاطمه عاقلی هستم؛ عاشق کشف طعم‌های تازه، غرق در دنیای کتاب‌ها و شیفته فیلم‌هایی که ذهن را به چالش می‌کشند. نوشتن و داستان‌گویی برای من چیزی بیش از یک سرگرمی است؛ راهی است برای به اشتراک گذاشتن لحظات ناب و تجربه‌های هیجان‌انگیز.

منبع خبر