- 2024-12-15
- 31 بازدید
- 0 دیدگاه
- آشپزی ، غذاهای سنتی
طرز تهیه خورشت اسفناج با مرغ+ رازهای پخت

خورشت اسفناج با مرغ یکی از خوشمزهترین و محبوبترین خورشتهایی است که میتوانید به راحتی آن را با مواد اولیه ساده و در دسترسی در خانه طبخ کنید. این خورشت در زمان کوتاهی آماده میشود و سرشار از مواد مغذی است. در این مقاله از مجله اکالا، طرز تهیه خورشت اسفناج با مرغ را به شما آموزش خواهیم داد.
نگاهی سریع به روش پخت
ابتدا پیاز و سیر را خرد کرده و در روغن تفت دهید تا طلایی شوند. سپس مرغ را به تابه اضافه کنید و تفت دهید. ادویهها را به خورشت افزوده و با مرغ مخلوط کنید. پس از آن آب یا آب مرغ را اضافه و اجازه دهید مرغ به آرامی بپزد.
در نهایت اسفناج خرد شده را تفت دهید و به خورشت اضافه کنید، پس از پخت چاشنی خورشت را مطابق ذائقهتان تنظیم و خورشت را با پاپریکا، نعنا خشک یا گردو تزیین و سرو کنید. رسپی این غذای سالم و خوشمزه را با جزئیات کامل در ادامه بخوانید.
مواد لازم برای خورشت اسفناج با مرغ
مرغ۵۰۰ گرماسفناج۴۰۰ گرمپیاز۱ عددسیر۲ حبهروغن زیتون۲ قاشق غذاخوریزردچوبه۱ قاشق چایخوریزیره۱/۲ قاشق چایخوریآب مرغ۲ لیوان (میتوانید از آب معمولی هم استفاده کنید)نعناع خشک۱/۲ قاشق چایخوری (اختیاری)نمک و فلفل سیاهبه میزان لازم
خرید مواد اولیه با تخفیف از اکالا
طرز تهیه خورشت اسفناج با مرغ
مدت زمان آمادهسازی: حدود ۱۵ دقیقهمدت زمان پخت: حدود ۴۵ دقیقهمناسب برای: ۴-۵ نفردرجه سختی: آسان
مرحله اول: آمادهسازی پیاز و سیر
پیاز و سیر را بشویید و پوست بگیرید. پیاز را به صورت نگینی خرد کنید.
تابه مناسبی را روی حرارت گذارید و کمی روغن درون تابه بریزید.
پیازهای نگینی خرد شده را به تابه اضافه کنید و کمی تفت دهید تا پیازها سبک و طلایی شوند.
سپس سیر را با کمک سیر له کن پوره کنید. پوره سیر را به محتوای درون تابه اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید تا عطر سیر آزاد شود.
مرحله دوم: آمادهسازی و افزودن مرغ
مرغ را بشویید و درون آبکش گذارید تا آب اضافی آن گرفته شود.
با کمک چاقو استخوانهای مرغ را جدا سازید و آن را به صورت مکعبی به ابعاد یکسان و دلخواهی برش زنید.
تکههای مرغ را به محتوای درون تابه اضافه کنید. کمی تفت دهید تا بوی خامی مرغ گرفته شود و کمی تغییر رنگ دهد.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه خورشت کرفس با مرغ
مرحله سوم: افزودن ادویهها
نمک، فلفل، پودر زیره و زردچوبه را به محتوای درون تابه اضافه کنید.
کمی تفت دهید تا عطر ادویهها آزاد شود. این مرحله پایهای برای ایجاد طعم و عطر در خورشت است.
مرحله چهارم: پخت اولیه مرغ
آب مرغ یا آب را به مرغهای درون تابه اضافه کنید.
حرارت را زیاد کنید تا محتوای درون تابه به نقطه جوش رسد. سپس حرارت را کم کنید و درب تابه را ببندید.
۱۰-۱۵ دقیقهای زمان دهید تا مرغها بپزند.
مرحله پنجم: آمادهسازی و افزودن اسفناج
ساقههای ضخیم و برگهای پوسیده اسفناج را جدا کنید. اسفناجها را به خوبی در آب بشویید تا از هر گونه آلودگی پاک شوند.
پس از خشک کردن اسفناجها با کمک چاقو آنها را خرد کنید.
اسفناجهای خرد شده را درون تابه دیگری بریزید و تابه را روی حرارت متوسط گذارید. کمی زمان دهید تا آب اضافی اسفناجها تبخیر شود و رنگ آنها کمی تیره شود.
سپس کمی روغن زیتون به اسفناجها اضافه کنید و چند دقیقهای تفت دهید تا عطر اسفناج آزاد شود.
اسفناجهای تفت داده شده را به محتوای درون تابه اضافه کنید. مواد را در حد مخلوط شدن کمی هم زنید.
درب تابه را ببندید و ۱۰-۱۵ دقیقه دیگر زمان دهید تا محتوای درون تابه به آرامی بپزد و طعمها با هم ترکیب شوند. اجازه دهید اسفناج تا حدی پخته و نرم شود.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه خورشت شلغم
مرحله ششم: تنظیم چاشنی و سرو خورشت
پس از این که خورشت به غلظت مناسب رسید با مقداری نمک چاشنی آن را مطابق ذائقهتان تنظیم کنید.
خورشت را در ظرف سرو بریزید و به دلخواه با مقداری پاپریکا، نعنا خشک یا مغز گردو خرد شده تزیین کنید.
این خورشت سالم و خوشمزه را در کنار انواع نان یا برنج میتوانید سرو کنید.
نکات و فوتوفن های طرز تهیه خورشت اسفناج با مرغ
در ادامه به چند نکته طلایی برای بهتر شدن طعم خورشت اسفناج با مرغ اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.
بسته به سلیقه شما، میتوانید میزان آب خورشت را بیشتر یا کمتر کنید.استفاده از آب مرغ به جای آب معمولی طعم بهتری به خورشت میبخشد.استفاده از مرغ بدون استخوان باعث میشود که خورشت شما چرب نشود و طعم بهتری داشته باشد.مرغ باید کاملاً تفت داده شود تا طعم بیشتری به خورشت بدهد.پختن خورشت با حرارت ملایم باعث میشود طعمها به خوبی ترکیب شوند.پوشاندن قابلمه در هنگام پخت باعث حفظ رطوبت خورشت میشود.
امیدواریم که این آموزش از بخش آشپزی مجله اکالا مورد توجه شما علاقهمندان قرار گرفته باشد و بتوانید طبق روش ساده و کامل بالا این خورشت اسفناج با مرغ خوشمزه را آماده و در کنار عزیزانتان میل کنید.
اگر شما در طرز تهیه این خورشت از ترفندهای دیگری استفاده میکنید که موجب خوشمزهتر شدن و بهتر شدن طعم آن میشود، خوشحال میشویم که آن نکات را در بخش نظرات با ما و سایر دوستان علاقمند به اشتراک بگذارید.
من سمانه هستم، پس از سالها تلاش مستمر و حرفهای در دنیای شیرینیپزی، آشپزی، تولید محتوا و عکاسی با افتخار و اشتیاق بیپایان این طعمهای دلنشین را با شما به اشتراک میگذارم.
بیا تو صدا
ارسال دیدگاه