طرز تهیه خوراک پیکادیلو مکزیکی + نکات و فوت‌وفن‌ ها

مناسب برای 8 نفر زمان آماده‌سازی 20 دقیقه زمان پخت 45 دقیقه پیکادیلو یک غذای مکزیکی است که با گوشت…
طرز تهیه خوراک پیکادیلو مکزیکی + نکات و فوت‌وفن‌ ها

مناسب برای

8 نفر

زمان آماده‌سازی

20 دقیقه

زمان پخت

45 دقیقه

پیکادیلو یک غذای مکزیکی است که با گوشت چرخ‌کرده آماده می‌شود و با ذائقه ایرانیان سازگار است. در این مطلب از مجله اکالا با طرز تهیه خوراک پیکادیلو مکزیکی به روش اصیل و سنتی آن آشنا می‌شویم؛ پس با ما همراه باشید.

نگاهی سریع به طرز تهیه

برای تهیه پیکادیلو ابتدا گوجه فرنگی، پیاز، آب و سیر را در بلندر ترکیب کنید. سس به دست آمده را کنار بگذارید. سپس پیاز را در یک ماهیتابه بزرگ تفت دهید، فلفل و سیر را هم اضافه کنید و تفت دهید. یک گوجه را نگینی خرد کنید و به ماهیتابه اضافه کنید.

وقتی کمی گوجه را تفت دادید، گوشت را اضافه کنید تا تغییر رنگ دهد. سس گوجه فرنگی تند، هویج و سیب‌زمینی نگینی خرد شده را به ماهیتابه اضافه کنید و تفت دهید.

سس گوجه را به همراه هالوپینو، عصاره مرغ، زیره و برگ بو به ماهیتابه اضافه کنید. مواد را خوب ترکیب کنید و اجازه دهید ۲۰ دقیقه بپزد و غلیظ شود. پیکادیلو آماده است. می‌توانید آن را با جعفری تازه تزئین و به همراه کته برنج سفید سرو کنید.

مواد لازم برای خوراک پیکادیلو برای ۸ نفر

مواد لازممقدار مورد نیازگوجه فرنگی ۷ عدد متوسطآب ¾ فنجانپیاز ۱ عدد بزرگسیر ۲ حبهروغن گیاهی ۳ قاشق غذاخوریفلفل سبز تند ۱ عددگوشت چرخ کرده ۱ کیلوگرمسس گوجه فرنگی تند ۱ فنجانسیب زمینی ۳ عددهویج ۳ عدد متوسطفلفل هالوپینو ۱ عددعصاره مرغ ۲ عددپودر زیره سبز ½ قاشق غذاخوریبرگ بو ۱ عددنمک و فلفل سیاهبه میزان لازم

مرحله اول: سس گوجه را آماده کنید

۶ عدد از گوجه‌ها را در یک قابلمه، درون آب جوش بریزید. بگذارید ۲ دقیقه در آب بجوشند. سپس آن‌ها را بیرون بیاورید، پوست بگیرید و داخل بلندر بریزید. سه چهارم فنجان آب را هم به بلندر اضافه کنید. پیاز را ۴ تکه کنید و یک چهارم آن را هم به گوجه و آب اضافه کنید.

یک حبه سیر را هم پوست بگیرید و به همراه باقی مواد ذکر شده در بلندر بریزید. مواد را خوب در بلندر ترکیب کنید تا یک سس یکدست حاصل شود. سس گوجه را کنار بگذارید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه خوراک مرغ و سیب زمینی

مرحله دوم: پیازها را سبک کنید

روغن را در یک ماهیتابه بزرگ روی حرارت متوسط گرم کنید. سپس باقی مانده پیاز را نگینی خرد کنید و در روغن داغ تفت دهید تا کمی سبک شود. فلفل سبز تند را هم خرد کنید و به ماهیتابه اضافه کنید. سیر را ساطوری و به روغن اضافه کنید.

وقتی عطر سیر آزاد شد، پوست یک عدد گوجه باقی مانده را بگیرید و آن را نگینی خرد کرده و به ماهیتابه اضافه کنید. یک دقیقه به تفت دادن ادامه دهید.

مواد مورد نیازت رو از اُکالا بخر

مرحله سوم: گوشت چرخ کرده را اضافه کنید

گوشت چرخ کرده را داخل ماهیتابه بریزید و خوب تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند. حدود ۸ دقیقه در این مرحله زمان لازم است. بعد از پختن گوشت، یک فنجان سس گوجه فرنگی تند را اضافه کنید. بگذارید مواد ۲ دقیقه دیگر بپزند.

در این فاصله هویج و سیب‌زمینی را پوست بگیرید و نگینی خرد کنید. سپس هر دو را به ماهیتابه اضافه کنید. اجازه دهید مواد دو دقیقه دیگر بپزند.

مرحله چهارم: سس گوجه را اضافه کنید

در محله آخر سس گوجه‌ای که در مرحله اول آماده کردید را به همراه هالوپینو، عصاره مرغ، زیره و برگ بو به ماهیتابه اضافه کنید. خوب مواد را مخلوط کنید. نمک و فلفل سیاه غذا را اندازه کنید. زیر پیکادیلو را کم کنید تا آبش را بکشد و غلیظ شود. حدود ۲۰ دقیقه در این مرحله زمان لازم است.

سپس زیر ماهیتابه را خاموش کنید. اجازه دهید پیکادیلو تا ۵ دقیقه در ظرف باقی بماند و از حرارت بیفتد؛ سپس آن را سرو کنید.

نکات و فوت‌وفن‌ های تهیه پیکادیلو مکزیکی

بیشتر بخوانید: طرز تهیه خوراک واویشکای بادمجان 

نکات و فوت‌وفن‌ های تهیه پیکادیلو مکزیکی

در ادامه با بعضی نکات و جایگزین‌ها برای تهیه این غذای مکزیکی آشنا خواهیم شد:

برای تزئین پیکادیلو می‌توانید از جعفری تازه استفاده کنید.می‌توانید به جای پودر عصاره مرغ از آب مرغ هم استفاده کنید.در کاستاریکا به این غذا فلفل دلمه‌ای خرد شده هم اضافه می‌شود.در صورتی که ترجیح می‌دهید غذا زیاد تند نباشد، فلفل سبز تند را از مواد لازم حذف کنید.این غذا معمولا با برنج کته سفید سرو می‌شود اما می‌توانید در صورت تمایل آن را با نان هم میل کنید.پیکادیلو در اسپانیایی به معنی گوشت چرخ کرده است. مصرف این غذا در فیلپین و آمریکای لاتین هم رایج است. این غذا بی شباهت به واویشکا نیست.

 

دراین مطلب از بخش آشپزی مجله اکالا با طرز تهیه خوراک پیکادیلو مکزیکی آشنا شدیم. اگر از غذاهایی مانند واویشکا لذت می‌برید و از طرفداران غذاهای تند هستید، پیکادیلو مکزیکی را از دست ندهید.

منبع: allrecipes

من فاطمه عاقلی هستم؛ عاشق کشف طعم‌های تازه، غرق در دنیای کتاب‌ها و شیفته فیلم‌هایی که ذهن را به چالش می‌کشند. نوشتن و داستان‌گویی برای من چیزی بیش از یک سرگرمی است؛ راهی است برای به اشتراک گذاشتن لحظات ناب و تجربه‌های هیجان‌انگیز.

منبع خبر