- 2024-12-21
- 6 بازدید
- 0 دیدگاه
- آشپزی ، انواع دسرها
طرز تهیه حلوا نسکافهای+ نکات و فوتوفن ها
حلوا یکی از دسرهای محبوب و سنتی ایرانی است که به روشهای مختلفی و در طعمهای متنوعی آماده میشود. اگر علاقهمند به طعم نسکافه و قهوه هستید به شما توصیه میکنیم که از چشیدن طعم این حلوا غافل نشوید. در این مقاله از مجله اکالا طرز تهیه حلوا نسکافهای را به شما آموزش میدهیم.
نگاهی سریع به طرز تهیه
ابتدا شکر و آب را با هم ترکیب کنید و روی حرارت گذارید. سپس نسکافه در آب جوش هل شده، پودر هل و گلاب را به شربت بیفزایید. آرد را تفت دهید تا بوی خامی آن از بین برود، کره و روغن را به آن اضافه کنید و هم زنید تا حلوای نرم و لطیفی حاصل شود. شربت آماده شده را به تدریج به حلوا اضافه کنید و حلوا را در تابه گهواره کنید تا کاملا منسجم شود. حلوا در ظرف سرو گذارید و با مغزیجات دلخواه آن را تزیین کنید. رسپی این دسر خوشمزه را با جزئیات کامل در ادامه بخوانید.
مواد لازم برای حلوای نسکافه
مواد لازممقدار مورد نیازآرد سفید۱ پیمانهشکر۱ پیمانهآب ۱ پیمانهآب جوش۱/۴ پیمانهروغن مایع۱/۳ پیمانهگلاب۲ قاشق غذاخوریکره یا روغن جامد۵۰ گرمنسکافه۲ قاشق غذاخوریپودر هل۱/۲ قاشق چایخوری
خرید مواد اولیه با تخفیف از اکالا
طرز تهیه حلوا نسکافهای
مدت زمان آمادهسازی: ۱۵-۲۰ دقیقهمدت زمان پخت: ۲۵-۳۰ دقیقهمناسب برای: ۴-۵ نفردرجه سختی: متوسط
مرحله اول: آمادهسازی شربت حلوا
شکر را در قابلمه مناسبی بریزید و آب را به آن اضافه کنید.
قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و با قاشق به آرامی هم بزنید تا شکر به طور کامل در آب حل شود.
در این مرحله حرارت را زیاد نکنید و زمان دهید تا به آرامی دانههای شکر در آب حل شود و شربت شما کمکم به غلظت مناسب رسد.
مرحله دوم: افزودن نسکافه
نسکافه را در ظرف کوچکی بریزید و کمی آب جوش به آن اضافه کنید. به خوبی هم زنید تا نسکافه در آب حل شود.
ترکیب فوق را به شربت روی حرارت اضافه کنید و در حد مخلوط شدن مواد را هم زنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه حلوای انار
مرحله سوم: افزودن هل و گلاب
پودر هل و گلاب را به شربت بیفزایید. کمی هم زنید و زمان دهید تا شربت به مدت کوتاهی بجوشد و طعمها به خوبی با هم ترکیب شوند.
سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.
توجه داشته باشید اگر شربت مدت زیادی روی حرارت بماند عطر و بوی گلاب کم میشود.
مرحله چهارم: تفت دادن آرد سفید
آرد را الک کنید و در تابه مناسبی بریزید و آن روی حرارت بسیار ملایم قرار دهید.
آرد را به آرامی و مداوم تفت دهید تا بوی خامی آن کاملاً گرفته شود و رنگ آن طلایی شود.
مرحله پنجم: افزودن کره و روغن مایع
کره یا روغن جامد را به همراه روغن مایع به آرد تفت داده شده اضافه کنید و به طور مداوم مواد را تفت دهید تا مایه حلوا یکدست و نرم شود.
مرحله ششم: اضافه کردن شربت
شربت آماده شده را کمکم به مواد درون تابه اضافه کنید و همزمان هم بزنید تا حلوا به تدریج منسجم و سفت شود.
این مرحله نیاز به دقت و توجه دارد تا حلوا به درستی بپزد و بافت مناسبی به خود گیرد.
حلوا باید به حالت سفتی برسد که وقتی تابه را به سمت چپ و راست تکان میدهید حلوا به راحتی در تابه حرکت کند و از دیوارههای آن جدا شود. (گهواره کردن حلوا)
این نشانهای است که حلوا به درستی پخته و آماده انتقال به ظرف نهایی است.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه حلوا آغوز (حلوا سیاه گردویی)
مرحله هفتم: تزیین و سرو حلوا
حلوای نسکافه آماده شده را در ظرف سرو بریزید و با پشت قاشق سطح آن را صاف کنید.
به دلخواه با انواع مغزیجات مانند پسته، بادام یا گردو روی حلوا را تزیین کنید.
نکات و فوتوفن های طرز تهیه حلوا نسکافهای
در ادامه به چند نکته طلایی برای بهتر شدن طعم و بافت حلوا نسکافهای اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.
آرد را به آرامی و روی حرارت بسیار ملایم تفت دهید تا بوی خامی آن کاملاً از بین برود. از تابههای نچسب و تفلون استفاده کنید تا حلوا به راحتی از آن جدا شود.از نسکافه فوری با کیفیت استفاده کنید تا طعم قویتری به حلوا بدهد.اطمینان حاصل کنید که شکر به طور کامل در آب حل شده است تا شربت یکنواختی به دست آید.همیشه از آب جوش برای مخلوط کردن نسکافه استفاده کنید تا قهوه به سرعت حل شود.استفاده از پودر هل تازه عطر و طعم بهتری به حلوا میدهد.برای بهترین نتیجه از شکر سفید استفاده کنید تا حلوا لطیف و یکدست شود.استفاده از کره یا روغن جامد باعث لطافت و طعم بهتر حلوا میشود.در حین افزودن شربت به مواد تفت داده شده، همواره مواد را هم بزنید تا از چسبیدن حلوا به تابه جلوگیری شود.شربت را به تدریج به حلوا اضافه کنید و مدام حلوا را هم زنید تا منسجم شود.مطمئن شوید که حلوا کاملاً سفت و منسجم شده باشد تا در هنگام سرو به شکل دلخواه شما درآید.میتوانید از قالبهای مختلف برای شکل دادن به حلوا استفاده کنید و ظاهر آن را متنوع کنید.میزان گلاب را به دلخواه تنظیم کنید تا طعم و عطر حلوا به میزان دلخواه شما برسد.حلوا را در ظرفهای هوا بند در جای خشک و خنک نگهداری کنید تا تازگی خود را حفظ کند.
امیدواریم که این آموزش از بخش آشپزی اکالا مورد توجه شما علاقهمندان قرار گرفته باشد و بتوانید طبق روش ساده و کامل بالا، این حلوای خوشمزه را آماده و در کنار عزیزانتان میل کنید.
اگر شما در طرز تهیه حلوا نسکافهای از ترفندهای دیگری استفاده میکنید که موجب خوشمزهتر شدن و بهتر شدن طعم آن میشود، خوشحال میشویم که آن نکات را در بخش نظرات با ما و سایر دوستان علاقمند به اشتراک بگذارید.
من سمانه هستم، پس از سالها تلاش مستمر و حرفهای در دنیای شیرینیپزی، آشپزی، تولید محتوا و عکاسی با افتخار و اشتیاق بیپایان این طعمهای دلنشین را با شما به اشتراک میگذارم.
ارسال دیدگاه