طرز تهیه ترشی کیوی+ نکات کپک نزدن

ترش کیوی یک نوع ترشی خوشمزه و متفاوت است که معمولا به روش‌های متفاوتی آماده می‌شود. در این مقاله از…
طرز تهیه ترشی کیوی+ نکات کپک نزدن

ترش کیوی یک نوع ترشی خوشمزه و متفاوت است که معمولا به روش‌های متفاوتی آماده می‌شود. در این مقاله از مجله اکالا می‌توانید با طرز تهیه ترشی کیوی و همه فوت‌وفن‌ های درست کردن این ترشی به صورت خرد شده، لیته و همچنین با سیب، موز و پرتقال آشنا شوید.

نگاهی سریع به طرز تهیه

برای درست کردن این ترشی با کیوی خرد شده ابتدا باید کیوی را به اندازه دلخواه خرد کنید. سپس آن را همراه با پودر تخم گشنیز، سیاه دانه، نمک، فلفل و پوست لیموی رنده شده و سرکه در شیشه بریزید و برای چند روز در آشپزخانه قرار دهید تا آماده شود.

برای درست کردن ترشی لیته کیوی می‌توانید از ترکیب کیوی ریز خرد شده یا له شده با میوه‌های مختلف استفاده کنید. برای درست کردن ترشی کیوی و پرتقال می‌توانید مقداری پرتقال خرد شده به ترشی اضافه کنید. در طرز تهیه این ترشی با موز نیز می‌توانید از موز خرد شده در ترشی استفاده کنید.
رسپی این ترشی خوشمزه را با جزئیات کامل در ادامه بخوانید.

مواد لازم برای ترشی کیوی

مواد لازممقدار مورد نیازکیوی ۲ کیلوگرمتخم گشنیز۲ قاشق غذاخورینمک۲ قاشق غذاخوریسرکه ۱ لیوان فرانسوی دسته‌دارسیاه دانه۲ قاشق غذاخوریپوست لیمو ترش (اختیاری)۱ قاشق غذاخوریفلفل قرمزبه مقدار لازم

خرید مواد اولیه با تخفیف از اکالا

طرز تهیه ترشی کیوی حلقه‌ای

مدت زمان آماده‌سازی: ۱۵ دقیقهدرجه سختی: آسانمناسب برای: ۲ شیشه متوسط

مرحله اول: کیوی‌ها را آماده کنید

برای درست کردن ترشی کیوی خرد شده ابتدا باید کیوی‌ها را بشویید و خوب خشک کنید. در ادامه پوست کیوی‌ها را جدا و آن‌ها را به صورت ورقه‌ای یا نگینی خرد کنید.

مرحله دوم: مواد ترشی را ترکیب کنید

کیوی‌های خرد شده را در یک ظرف بریزید و بعد پودر تخم گشنیز، سیاه دانه، نمک، فلفل و پوست لیموی رنده شده را اضافه کنید. در ادامه مواد را هم بزنید تا خوب ترکیب شوند.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه ترشی انار و لبو قرمز

مرحله سوم: ترشی را در شیشه بریزید

بعد از این که کیوی‌ها با ادویه‌ها ترکیب شدند، می‌توانید آن‌ها را در شیشه بریزید و بعد سرکه را اضافه کنید. مقدار سرکه باید به اندازه‌ای باشد که روی مواد را بپوشاند.

مرحله چهارم: ترشی را آماده کنید

بعد از این که مواد ترشی را در شیشه ریختید، درب آن را محکم ببندید و سپس ترشی را خوب تکان دهید. در ادامه آن را برای ۴ تا ۵ روز در آشپزخانه قرار دهید تا آماده شود.

نکات و فوت‌وفن های طرز تهیه ترشی کیوی

ترشی کیوی و پرتقال

برای درست کردن این ترشی باید از ترکیب کیوی خرد شده یا پرتقال استفاده کنید. به خاطر داشته باشید که قبل از اضافه کردن پرتقال‌ها باید پوست نازک آن‌ها را نیز جدا کنید. بهتر است پرتقال‌ها و کیوی‌ها را به یک اندازه خرد کنید و سپس سایر مراحل درست کردن ترشی را مثل روش قبل انجام دهید.

ترشی لیته کیوی

برای درست کردن ترشی کیوی لیته می‌توانید در کنار کیوی میکس شده از انواع میوه و سبزیجات دیگر نیز استفاده کنید. در این روش می‌توانید از سیب، گلابی، پرتقال، قیسی و کیوی خرد شده استفاده کنید. به منظور مزه دار کردن این ترشی بهتر است از مقداری شکر قهوه‌ای، پودر جوز هندی، پودر هل و دارچین استفاده کنید.

ترشی کیوی و سیب

برای درست کردن این ترشی باید از ترکیب سیب و کیوی خرد شده استفاده کنید. سایر مراحل درست کردن ترشی مثل روش‌های قبل است.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه ترشی لیته کلم قرمز با بادمجان و هویج

ترشی کیوی و موز

در این روش باید از مقداری موز خرد شده نیز برای درست کردن این ترشی استفاده کنید.

نکات کپک نزدن ترشی کیوی

در این بخش به چند نکته برای جلوگیری از کپک زدن ترشی کیوی اشاره شده است:

برای جلوگیری از کپک زدن ترشی کیوی باید کیوی را بشویید و خوب خشک کنید و بعد پوست آن را بگیرید.قبل از ریختن مواد ترشی در شیشه، مطمئن شوید که شیشه کاملا تمیز و خشک است.برای درست کردن این ترشی از مقدار مناسب نمک استفاده کنید. نمک مانع کپک زدن ترشی می‌شود.بعد از آماده شدن ترشی ظرف آن را در مکانی خنک و تاریک قرار دهید.در زمان برداشتن ترشی از قاشق خشک و تمیز استفاده کنید.

نکات و فوت‌وفن های طرز تهیه ترشی کیوی

در ادامه این بخش به چند نکته طلایی برای درست کردن ترشی کیوی اشاره شده است، با ما همراه باشید.

برای درست کردن این ترشی می‌توانید کیوی‌ها را بشویید و پوست آن‌ها را جدا کنید و سپس آن‌ها را به صورت درسته در سرکه بیندازید.به منظور جذابیت بیشتر این ترشی می‌توانید کیوی‌ها را با قالب خرد کنید.برای درست کردن این ترشی حتما از سرکه سفید استفاده کنید.برای درست کردن کیوی حلقه‌ای بهتر است از کیوی‌های سفت و کمی نرسیده استفاده کنید.بهترین ادویه برای مزه دار کردن این ترشی، تخم گشنیز است.اگر دوست دارید طعم این ترشی تند شود، می‌توانید چند عدد فلفل تند خشک یا تازه به آن اضافه کنید.در صورتی که مزه ترشی آن زیاد شد، می‌توانید مقداری شکر یا یک تکه نبات خرد شده به ترشی کیوی اضافه کنید.

در این مقاله از بخش آشپزی اکالا به طرز تهیه ترشی کیوی و همه فوت‌وفن های درست کردن این ترشی اشاره شد. اگر تجربه درست کردن این غذا را دارید حتما نظرات و تجربیات خود را با ما و دوستان علاقه‌مند به اشتراک بگذارید.

من مژده شرف عاشوری هستم. سالهاست که به صورت تخصصی در مورد موضوعات مختلف می‌نویسم و ترجمه میکنم. از بازی با کلمات و خلق محتوای تازه لذت میبرم و دوست دارم دنیای اطرافم رو بیشتر از چیزی که میبینم، کشف کنم…

منبع خبر