طرز تهیه ترشی قارچ+ نکات

ترشی قارچ یکی از ترشی‌های خاص و خوشمزه است که بخاطر بافت لطیف و عطر خاص قارچ، بسیار محبوب است.…
طرز تهیه ترشی قارچ+ نکات

ترشی قارچ یکی از ترشی‌های خاص و خوشمزه است که بخاطر بافت لطیف و عطر خاص قارچ، بسیار محبوب است. بر خلاف بسیاری از ترشی‌ها که پرادویه و تند هستند، این ترشی طعم ملایمی دارد. ترشی قارچ در کم‌ترین زمان و به سادگی تهیه می‌شود و می‌توانید به عنوان یک چاشنی مناسب در کنار غذاهای کبابی و گوشتی از آن استفاده کنید. در این مقاله از مجله اکالا با ما همراه باشید تا طرز تهیه ترشی قارچ را همراه نکات تکمیلی آن به شما آموزش دهیم.

نگاهی سریع به طرز تهیه:

برای درست کردن ترشی قارچ ابتدا قارچ‌ها را بشویید و برای ۳ تا ۵ دقیقه بپزید، سپس آبکش کنید. سرکه، آب، نمک، دانه فلفل سیاه، برگ بو و تخم گشنیز را با هم ترکیب کنید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد سپس اجازه دهید تا خنک شود. در یک ظرف شیشه‌ای تمیز قارچ‌ها را همراه جعفری، فلفل سبز تند، جعفری و سیر بچینید و روی آن را با محلول سرکه خنک شده پر کنید و در آخر یک لایه روغن زیتون اضافه کنید. در ادامه مطلب طرز تهیه کامل این ترشی جذاب را با جزئیات بیشتری بخوانید.

مواد لازم ترشی قارچ

قارچ تازه۵۰۰ گرمسرکه سفید۲ لیوانآب۱ لیواننمک۲ قاشق غذاخوریسیر۵ حبهفلفل سبز تند۲ عدددانه فلفل سیاه۱ قاشق چای‌خوریبرگ بو۲ عددتخم گشنیز۱ قاشق چای‌خوریجعفری تازهچند شاخهروغن زیتون۲ قاشق غذاخوری

خرید مواد اولیه با تخفیف از اکالا

طرز تهیه ترشی قارچ

مدت زمان آماده سازی: ۳۰ تا ۴۰ دقیقه
مناسب برای: ۵ تا ۶ نفر
درجه سختی: آسان

مرحله اول: قارچ‌ها را آماده کنید

ابتدا مقداری از ته قارچ‌ها را بزنید و بعد با آب سرد آنها را بشویید و در آبکش بریزید. بعد از خارج شدن آب اضافی، آنها را روی یک دستمال تمیز و خشک پهن کنید تا کاملا خشک شوند.

اگر اندازه قارچ‌ها بزرگ است می‌توانید آنها را به دو یا چهار بخش تقسیم کنید.

مرحله دوم: قارچ‌ها را بجوشانید

در یک قابلمه آب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا آب به نقطه جوش برسد. سپس قارچ‌ها را به آن اضافه کنید و برای ۳ تا ۵ دقیقه بجوشانید تا کمی نرم شوند. سپس آنها را در آبکش بریزید و اجازه دهید تا خنک شوند.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه سالاد کلم قرمز ترکیه

مرحله سوم: محلول سرکه را آماده کنید

در یک قابلمه سرکه سفید را بریزید و آب، نمک، دانه‌های فلفل سیاه،برگ بو و تخم گشنیز را اضافه کنید و هم بزنید. اجازه دهید تا زمانی که محلول به نقطه جوش می‌رید، روی حرارت بماند. سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید محلول خنک شود و به دمای محیط برسد.

مرحله چهارم: مواد را ترکیب کنید

یک شیشه تمیز و کاملا خشک انتخاب کنید. قارچ‌های نیمه پخته شده را در آن بچینید و لابه‌لای قارچ‌ها، سیر، فلفل سبز تند و جعفری را قرار دهید. این کار را تا زمانی که شیشه پر شود تکرار کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه ترشی پوست پرتقال

مرحله پنجم: محلول سرکه را اضافه کنید

زمانی که کل مواد در ظرف چیده شد، محلول خنک شده سرکه را روی آن بریزید به صورتی که سرکه روی مواد قرار بگیرد.
در آخر یک لایه روغن زیتون را روی سطح ترشی بریزید. درب ترشی را محکم ببندید و برای ۷ تا ۱۰ روز در یخچال نگهداری کنید تا آماده مصرف شود.

نکات تکمیلی برای درست کردن ترشی قارچ

در ادامه چند نکته برای بالا بردن کیفیت ترشی قارچ را توضیح می‌دهیم. با ما همراه باشید.

سعی کنید از قارچ‌های تازه و سفید استفاده کنید. قارچ‌هایی که لکه دارند برای استفاده در ترشی مناسب نیستند.برای داشتن طعم قوی‌تر می‌توانید کمی دارچین یا زنجبیل به محلول سرکه اضافه کنید.دقت داشته باشید که قارچ‌ها را نباید بیش از اندازه بپزید تا بافت ترد آن حفظ شود.می‌توانید به جای گشنیز از زیره سبز استفاده کنید.می‌توانید به جای جعفری تازه از شوید استفاده کنید.می‌توانید برای خوش‌رنگ شدن ترشی، کمی زردچوبه به محلول سرکه اضافه کنید.برای زیباتر شدن ترشی، بهتر است از قارچ‌های کوچک و هم اندازه استفاده کنید.استفاده از روغن زیتون روی ترشی، باعث ماندگاری بیشتر آن می‌شود و از کپک زدن ترشی جلوگیری می‌کند.ترشی را در جای خشک و خنک و به دور از نور مستقیم خورشید نگهداری کنید.این ترشی به دلیل داشتن کالری پایین، یک انتخاب مناسب برای افرادی است که در رژیم غذایی لاغری هستند.

در این مقاله از مجله اکالا، طرز تهیه ترشی قارچ را همراه نکات تکمیلی آن به شما آموزش دادیم. پیشنهاد می‌کنیم این ترشی کم کالری و بی دردسر را حتما یک بار امتحان کنید و از طعم بی‌نظیر و بافت ترد آن لذت ببرید.

من لیلا هستم، رشته تحصیلیم روزنامه نگاری بوده و همیشه از نوشتن لذت می‌برم، اینجا از دانش و تجربه‌ام تو زمینه‌های مختلف استفاده می‌کنم تا برای شما مطالب خوبی بنویسم. امیدوارم از خوندنشون لذت ببرید.

منبع خبر