طرز تهیه ترشک زغال اخته با طعم ترش و ملس

مناسب برای ۴ لیوان ترشک زمان آماده‌سازی 5 دقیقه زمان پخت 10 تا 15 دقیقه ترشک زغال اخته، ترشکی خوشمزه…

طرز تهیه ترشک زغال اخته با طعم ترش و ملس مناسب برای

۴ لیوان ترشک

زمان آماده‌سازی

5 دقیقه

زمان پخت

10 تا 15 دقیقه

ترشک زغال اخته، ترشکی خوشمزه است که می‌توانید آن را هم با طعم ترش و هم با طعم ملس آماده کنید. با ما در ادامه این مطلب از مجله اکالا همراه باشید تا با طرز تهیه ترشک زغال اخته آشنا شویم.

نگاهی سریع به طرز تهیه

برای آماده کردن ترشک، زغال اخته را با کمی نمک به مدت 15 دقیقه در آب بجوشانید. در انتها به آن رب انار اضافه کنید و وقتی خنک شد، آن را با گلپر سرو کنید.

در ادامه با طرز تهیه این ترشک به صورت گام به گام آشنا خواهیم شد.

مواد لازم برای ترشک زغال اخته

مواد لازممقدار مورد نیاززغال اختهنیم کیلوگرمنمکبه میزان لازمآب⅕ تا 2 لیوانرب انار (اختیاری)به میزان دلخواهگلپر (اختیاری)به میزان دلخواه

مرحله اول: زغال اخته‌ها را آماده کنید

زغال اخته‌ها را بشویید. با دقت برگ و چوبشان را جدا کنید و بگذارید کاملا خشک شوند. سپس ۲ لیوان آب را در قابلمه بریزید تا به جوش بیاید.

مرحله دوم: زغال اخته‌ها را بپزید

زغال اخته‌ها را به قابلمه اضافه کنید. کمی هم نمک به آن‌ها بزنید و بگذارید حدود 10 دقیقه بجوشند و نرم شوند.

بعد از 10 دقیقه در صورت تمایل رب انار را هم اضافه کنید و ترشک را خوب هم بزنید.

بگذارید دو دقیقه دیگر زغال‌ اخته‌ها بپزند، سپس حرارت را خاموش کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه لواشک زغال اخته

مرحله سوم: ترشک شما آماده است

صبر کنید تا ترشک از حرارت بیفتد، بعد آن را در ظرف سرو بریزید. می‌توانید در هنگام سرو کمی گلپر هم به آن اضافه کنید.

نکات و فوت‌وفن‌ های طرز تهیه ترشک زغال اخته

نکات و فوت‌وفن‌ های طرز تهیه ترشک زغال اخته

برای آماده کردن این ترشک با طعم دلخواه به نکات زیر توجه کنید:

برای ترش‌تر شدن ترشک می‌توانید کمی سرکه هم به آن اضافه کنید.اگر می‌خواهید طعم ترشک ملس شود، کمی شکر به آن اضافه کنید.می‌توانید این ترشک را به صورت ترکیبی با میوه‌های ترش دیگر مانند آلبالو و آلو آماده کنید.

در این مطلب از بخش آشپزی اکالا با طرز تهیه ترشک زغال اخته به صورت خانگی و سالم آشنا شدیم. این ترشک از تنقلات پرطرفدار و خوشمزه، خصوصا برای دوستداران میوه‌های ترش مانند زغال اخته است.

من فاطمه عاقلی هستم؛ عاشق کشف طعم‌های تازه، غرق در دنیای کتاب‌ها و شیفته فیلم‌هایی که ذهن را به چالش می‌کشند. نوشتن و داستان‌گویی برای من چیزی بیش از یک سرگرمی است؛ راهی است برای به اشتراک گذاشتن لحظات ناب و تجربه‌های هیجان‌انگیز.

منبع خبر