- 2025-02-05
- 1 بازدید
- 0 دیدگاه
- آشپزی ، کیک و شیرینی
طرز تهیه ترافل شکلاتی برای ولنتاین؛ ساده و جذاب
مناسب برای
3-4 نفر
زمان آمادهسازی
3-4 ساعت
ترافل شکلاتی یکی از سادهترین و در عین حال جذابترین دسرهایی است که میتوانید به راحتی آن را در خانه آماده کنید. ترافل طعمها و مزههای بسیار مختلف و متنوعی دارد. اگر برای جشن ولنتاین به دنبال دسری خوشمزه و درعین حال ساده و آسان هستید، این ترافلها انتخاب مناسبی برای شما هستند. در این مقاله از مجله اکالا، طرز تهیه ترافل شکلاتی را به شما آموزش خواهیم داد.
نگاهی سریع به طرز تهیه
برای آماده سازی این ترافلهای خوشمزه ابتدا شکلات را ذوب کنید و با خامه و کره ترکیب کنید تا بافتی نرم و لطیف به دست آید. سپس مواد را در یخچال بگذارید تا سرد شود.
از مواد آماده شده، توپهای کوچک شکلاتی درست کنید و در پودر کاکائو، پودر نارگیل یا مغزهای خرد شده بغلتانید تا طعم و ظاهری جذابتر پیدا کنند. رسپی این دسر خوشمزه را با جزئیات کامل در ادامه بخوانید.
مواد لازم برای ترافل شکلاتی برای ۴ نفر
مواد لازممقدار مورد نیازشکلات تلخ۲۰۰ گرمخامه صبحانه۱۰۰ گرمکره۳۰ گرمعصاره وانیل۱ قاشق چایخوریپودر کاکائو (برای پوشش)۲ قاشق غذاخوریپسته، فندق، بادام، پودر نارگیل یا شکلات رنده شدهبرای تزیین
مرحله اول: خامه را گرم کنید
خامه را در یک شیرجوش بریزید و کمی هم بزنید تا بافت یکدستی به خود بگیرد.
سپس شیر جوش را روی حرارت ملایم بگذارید تا خامه کمی گرم شود.
توجه داشته باشید که در این مرحله خامه فقط باید گرم شود اما نجوشد.
مرحله دوم: شکلات را ذوب کنید
شکلات را با کمک چاقو خرد کنید و در یک کاسه مناسب بریزید.
سپس خامه داغ را روی شکلات خرد شده بریزید و اجازه دهید یک دقیقه بماند.
سپس به آرامی هم بزنید تا شکلات کاملاً ذوب و با خامه ترکیب شود.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه ووپی پای ردولوت برای ولنتاین
مرحله سوم: کره و وانیل را اضافه کنید
کره و عصاره وانیل را به مخلوط شکلات و خامه اضافه کنید و هم بزنید تا ذوب شود.
این کار باعث میشود که ترافلهای شما عطر و طعم فوقالعادهای داشته باشند.
مرحله چهارم: مواد را در یخچال بگذارید
مایه شکلاتی آماده شده را در یک ظرف بریزید و روی آن را با سلفون بپوشانید.
سپس آن را در یخچال قرار دهید و اجازه دهید برای حداقل ۲ ساعت سرد شود تا بافت آن سفتتر شده و به راحتی شکل بگیرد.
مواد مورد نیازت رو از اُکالا بخر
مرحله پنجم: ترافلها را شکل بدهید
پس از خنک شدن، با استفاده از یک قاشق یا اسکوپ زن از مواد شکلاتی بردارید و با دستهایتان آن را به شکل توپهای کوچک درآورید.
اگر مواد بیش از حد به دست میچسبد، میتوانید دستهایتان را کمی با آب سرد مرطوب کنید.
توپهای شکلاتی را در پودر کاکائو، مغزهای خرد شده، پودر نارگیل یا شکلات رنده شده بغلتانید تا سطح آنها کاملاً پوشیده شود.
همه ترافلها را به همین شکل آماده کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کوکی ردولوت با کرم پنیری
مرحله ششم: ترافلها را در ظرف سرو قرار دهید
میتوانید برای سرو راحتتر و زیبایی بیشتر ترافلهای آماده شده را در کپسولهای کاغذی یکبار مصرف قرار دهید.
ترافلها را در ظرف مناسبی قرار دهید و مجدداً به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال بگذارید تا کمی سفتتر شوند.
پس از گذشت زمان اعلام شده ترافلها آماده سرو و نوش جان کردن هستند.
میتوانید در کنار فنجانی چای یا قهوه ترافلهای جذابتان را نوش جان کنید.
ترافل شکلاتی با بیسکویت
برای آماده سازی ترافل شکلاتی با پودر بیسکویت طبق روش بالا پیش روید. از هر نوع بیسکویتی میتوانید استفاده کنید. ۳۰-۴۰ گرم بیسکویت مورد علاقهتان را با میکسر، خردکن یا گوشتکوب پوره و له کنید و به مواد بیفزایید. سپس مانند بقیه مراحل دستور بالا ترافلهای بیسکویتی جذابتان را آماده و سرو کنید.
ترافل شکلاتی با کیک
برای آماده سازی ترافل شکلاتی با پودر کیک نیز باید طبق روش بالا پیش روید. در آماده سازی این ترافل هم از هر نوع کیکی میتوانید استفاده کنید. ۳۰-۴۰ گرم کیک مورد علاقهتان را پودر کنید و به مواد بیفزایید. سپس مانند بقیه مراحل دستور بالا ترافلهای کیکی جذابتان را آماده و سرو کنید.
نکات و فوتوفن های طرز تهیه ترافل شکلاتی
در ادامه به چند نکته طلایی برای بهتر شدن طعم و بافت ترافل شکلاتی اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.
از شکلات با کیفیت استفاده کنید تا ترافلهای شما طعم بهتری داشته باشند.اگر دوست دارید ترافلها شیرینتر باشند، مقدار کمی عسل یا شکر به مخلوط اضافه کنید.مواد را به خوبی سرد کنید تا فرمدهی راحتتر شود.وانیل طبیعی یا اسانس پرتقال اضافه کنید تا طعم خاصتری به ترافلها بدهید.برای غلظت بهتر، میتوانید کمی پودر کاکائو به مایه شکلاتی اضافه کنید.ترافلها را در ظرف دربسته در یخچال نگهداری کنید تا تازگی آنها حفظ شود.میتوانید مقداری دارچین یا پودر قهوه به مایه شکلاتی اضافه کنید تا طعم عمیقتری ایجاد شود.میتوانید مغز بادام یا گردو را داخل ترافلها قرار دهید تا در هنگام گاز زدن، بافت جذابتری داشته باشند.اضافه کردن کمی شکلات چیپسی به داخل مواد، جذابیت آن را بیشتر میکند.
امیدواریم که این آموزش از بخش آشپزی اکالا مورد توجه شما علاقهمندان قرار گرفته باشد و بتوانید طبق روش ساده و کامل بالا این ترافل خوشمزه را آماده و در کنار عزیزانتان میل کنید.
اگر شما در طرز تهیه ترافل شکلاتی از ترفندهای دیگری استفاده میکنید که موجب خوشمزهتر شدن و بهتر شدن طعم آن میشود خوشحال میشویم که آن نکات را در بخش نظرات با ما و سایر دوستان علاقهمند به اشتراک بگذارید.
من سمانه هستم، پس از سالها تلاش مستمر و حرفهای در دنیای شیرینیپزی، آشپزی، تولید محتوا و عکاسی با افتخار و اشتیاق بیپایان این طعمهای دلنشین را با شما به اشتراک میگذارم.
ارسال دیدگاه