طرز تهیه تاکو به سبک مکزیکی؛ خوشمزه و خاص برای مهمانی‌ها

مناسب برای 8 نفر زمان آماده‌سازی 10 دقیقه زمان پخت ۲۵ دقیقه تاکو یکی از غذاهای مکزیکی است که شهرت…

مناسب برای

8 نفر

زمان آماده‌سازی

10 دقیقه

زمان پخت

۲۵ دقیقه

تاکو یکی از غذاهای مکزیکی است که شهرت و محبوبیتی بین‌المللی پیدا کرده است. در این مطلب از مجله اکالا با طرز تهیه تاکو به سبک مکزیکی با گوشت و مرغ آشنا خواهیم شد، پس با ما همراه باشید.

نگاهی سریع به طرز تهیه

مقداری روغن در تابه نچسب بریزید و آن را روی حرارت متوسط رو به زیاد قرار دهید. پس از آن که تابه گرم شد، گوشت چرخ‌کرده را اضافه کنید و تفت دهید تا کاملاً بپزد.

سپس سس گوجه‌فرنگی و ادویه‌ها را اضافه کنید و مخلوط را حدود پنج تا هفت دقیقه دیگر حرارت دهید تا طعم مواد با یکدیگر ترکیب شوند. در پایان، ترکیب آماده‌ شده را با ترتیلای سرخ‌شده سرو کنید.

در ادامه با طرز تهیه این غذا به صورت گام به گام آشنا خواهیم شد.

مواد لازم برای تاکو به سبک مکزیکی برای 8 نفر

مواد لازممقدار مورد نیازروغن2 قاشق غذاخوریگوشت چرخ کردهنیم کیلوگوجه پوست گرفته و خرد شده۲۵۰ گرمنمک و فلفل سیاهبه میزان لازمپودر سیر۱/۲ قاشق چای‌خوریپودر چیلی۱ و ۱/۴ قاشق غذاخوریاورگانو۱ قاشق چای‌خوریپاپریکای دودی۱ قاشق چای‌خوریزیره۱ قاشق چای‌خوریپودر پیاز۱/۲ قاشق چای‌خورینان تاکو (تاکو شل)۸ عددترتیلای سفید۸ عددهالوپینو خرد شدهبه میزان لازم برای تزئینخامه ترشبه میزان لازم برای تزئینپنیر چدار رنده شدهبه میزان لازم برای تزئینآووکادوبه میزان لازم برای تزئینگوجه خرد شدهبه میزان لازم برای تزئینپیاز قرمز خرد شدهبه میزان لازم برای تزئینکاهو خرد شدهبه میزان لازم برای تزئینبرش‌های لیموبه میزان لازم برای تزئین

مرحله اول: بگذارید روغن داغ شود

روغن را در یک ماهیتابه نچسب بریزید و بگذارید خوب بماند و داغ شود. وقتی روغن داغ شد به آن گوشت چرخ کرده و ادویه‌ها را اضافه کنید و تفت دهید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه بوریتو گیاهی خوشمزه

مرحله دوم: گوجه را اضافه کنید

وقتی گوشت کاملا پخت و رنگش تغییر کرد، گوجه را هم اضافه کنید و خوب تفت دهید. اجازه دهید تا 7 دقیقه ترکیب روی حرارت بماند و بپزد.

مرحله سوم: ترتیلاها را سرخ کنید

ترتیلاها را سرخ کنید (نه به قدری که خشک بشن) و سپس مواد را داخل ترتیلا و نان تاکو سرو کنید.

روی مواد را با گوجه خرد شده، هالوپینو و دیگر تاپینگ‌های دلخواه تزئین کنید.

بنابر تجربه من بهتره که خامه ترش رو هم بزنید تا رقیق بشه و اون رو مثل سس به صورت نواری روی تاکوها بریزید. این تاپینگ رو به هیچ عنوان حذف نکنید چون طعم تاکو رو خیلی بهتر می‌کنه

طرز تهیه تاکو به سبک مکزیکی با مرغ

طرز تهیه تاکو به سبک مکزیکی با مرغ

آنچه در این دستورپخت با یکدیگر مرور کردیم طرز تهیه تاکو به سبک مکزیکی با گوشت بود. با این حال جالب است بدانید که فیلینگ تاکوی سنتی مکزیکی می‌تواند تنوع بسیار زیادی داشته باشد. شما می‌توانید این تاکو را با گوشت، مرغ یا حتی غذاهای دریایی آماده کنید.

بنا بر تجربه شخصی من تاکوهایی که با گوشت آماده می‌شن طعم بهتری دارن اما برای تنوع می‌تونید از گوشت مرغ هم در تاکو استفاده کنید. تاکو با ماهی چندان طعم خوب و سازگاری با ذائقه ایرانی‌ها نداره

اگر می‌خواهید تاکو را با گوشت مرغ آماده کنید، نیم کیلو سینه مرغ را به صورت حبه‌ای خرد کنید.

در صورت استفاده از سینه مرغ در این طرز تهیه حتما از پیاز رنده شده و کمی سیر ساطوری هم استفاده کنید تا بوی زهم مرغ را به طور کامل بگیرد.

بقیه مراحل پخت آماده کردن تاکو درست مانند دستورپختی است که در این مطلب مرور کردیم.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه فریتاتای برنج و لوبیا خوشمزه

نکات و فوت‌وفن‌ های طرز تهیه تاکو به سبک مکزیکی

در ادامه به چند نکته طلایی برای درست کردن این غذای خوشمزه اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.

کارکرد تاکو شل و ترتیلای سفید یکسان است. می‌توانید در صورت تمایل تنها از یکی از این دو استفاده کنید.
بهتر است برای تزئین روی تاکو از گوجه‌های گیلاسی خرد شده استفاده کنید.می‌توانید از همه تاپینگ‌ها روی تاکو استفاده کنید یا این که تزئین تاکو را مینیمال نگه دارید و برای هر تاکو از یک یا نهایتا 2 تاپینگ استفاده کنید.تاکو به عنوان غذای خیابانی مکزیک شناخته می‌شود.اگر قصد دارید تاکو را فریز کنید، همه مواد تشکیل دهنده آن را به صورت جداگانه در فریزر بگذارید و در هنگام صرف، مواد را با هم ترکیب کنید.تاکو 3 تا 4 روز در یخچال ماندگاری دارد.برای گرم کردن تاکو یا آن را روی کتری آب جوش بگذارید تا کم کم گرم شود یا از مایکروویو استفاده کنید.
می‌توانید برای سرو تاکو از سس‌های دلخواه خود استفاده کنید.

در این مطلب از بخش آشپزی اکالا با طرز تهیه تاکو به سبک مکزیکی آشنا شدیم. شما کدام یک از تاپینگ‌های ذکر شده در این مطلب را برای آماده کردن تاکو بیشتر دوست دارید؟

منبع: howtocook.recipes

من فاطمه عاقلی هستم؛ عاشق کشف طعم‌های تازه، غرق در دنیای کتاب‌ها و شیفته فیلم‌هایی که ذهن را به چالش می‌کشند. نوشتن و داستان‌گویی برای من چیزی بیش از یک سرگرمی است؛ راهی است برای به اشتراک گذاشتن لحظات ناب و تجربه‌های هیجان‌انگیز.

منبع خبر