- 2025-01-27
- 4 بازدید
- 0 دیدگاه
- آشپزی ، انواع دسرها
طرز تهیه تارت به خوشمزه و مجلسی؛ در فر و بدون فر
مناسب برای
6-8 نفر
زمان آمادهسازی
30 دقیقه
زمان پخت
1 ساعت
«تارت به» یکی از خوش عطرترین و خوشمزهترین انواع تارت خانگی است که میتوانید آن را در فر یا روی گاز آماده کنید. در این مقاله از مجله اکالا میتوانید با طرز تهیه تارت به به ۴ روش مختلف و همه فوتوفن های درست کردن این تارت خوشمزه آشنا شوید.
نگاهی سریع به روش پخت
برای درست کردن این تارت خوشمزه ابتدا باید خمیر تارت را با ترکیب آرد سفید، کره، آب، نمک و تخم مرغ زده شده آماده کنید. خمیر را در دستگاه غذاساز بریزید و خوب ترکیب کنید و برای ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید.
در ادامه شکر و آب را در قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید. بعد از حل شدن شکر در آب میتوانید بههای خرد شده را اضافه کنید. شکر را در یک ماهیتابه بریزید و روی حرارت بجوشانید تا کاراملی شود.
زمانی که رنگ شکر تیره شد، کمی کره در ماهیتابه بریزید. در انتها خمیر تارت را در قالب قرار دهید و بعد سس کاراملی و بههای پخته شده را اضافه کنید و تارت را در فر بپزید.
میتوانید این تارت را بدون فر و در قالبهای کوچک تک نفره نیز آماده کنید. در صورت تمایل میتوانید این تارت را با مربای به نیز آماده کنید. رسپی این تارت خوشمزه را با جزئیات کامل در ادامه بخوانید.
مواد لازم برای خمیر تارت به برای ۸ نفر
آرد سفید۱۷۵ گرمکره۷۵ گرمآب۱ قاشق غذاخورینمک۱/۴ قاشق چایخوریتخم مرغ زده شده۱ عدد
مواد لازم برای روی تارت
به۴ عددلیمو ترش۱ عددشکر۱ و ۳/۴ لیوان فرانسوی دستهداردارچین۱ قاشق چایخوری
مرحله اول: خمیر تارت را آماده کنید
ابتدا باید خمیر تارت را آماده کنید. برای این کار باید در یک کاسه آب، نمک و تخم مرغ را با هم ترکیب و خوب مخلوط کنید.
در ادامه آرد را ۲ بار الک کنید و سپس کره را از یخچال خارج کنید و آن را به صورت مربعی خرد کنید.
حالا آرد و کره را در غذاساز بریزید و خوب با هم ترکیب کنید. مواد را برای ۲۰ ثانیه هم بزنید تا خمیری به شکل گلولههای ریز آماده شود.
سپس ترکیب تخم مرغ و آب را به مخلوط کره و آرد اضافه کنید و برای ۳۰ ثانیه دستگاه را روشن کنید تا خمیر آماده شود.
مرحله دوم: خمیر را در یخچال قرار دهید
بعد از این که خمیر تارت آماده شد، باید خمیر را از غذاساز خارج کنید و در کیسه پلاستیکی قرار دهید و درب آن را محکم ببندید.
حالا خمیر را برای ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه مینی تارتهای کرمدار بدون کره
مرحله سوم: به را با آب و شکر بجوشانید
در این مرحله باید یک قابلمه متوسط را تا نیمه پر از آب کنید. سپس ۱ لیوان شکر به آن اضافه کنید و قابلمه را روی حرارت قرار دهید. اجازه دهید شکر در آب حل شود.
سپس پوست سبز لیمو ترش را به کمک یک رنده تیز جدا و به قابلمه اضافه کنید. در ادامه پوست و دانه بهها را جدا کنید و آنها را به هر شکلی که دوست دارید برش دهید.
زمانی که آب و شکر در حال جوشیدن است، به خرد شده را به قابلمه اضافه کنید. درب قابلمه را ببندید و اجازه دهید به برای ۱۰ دقیقه در ترکیب آب و شکر کمی نرم شود. سپس به ها را آبکش کنید.
مرحله چهارم: سس کاراملی را آماده کنید
در این مرحله از دستور پخت تارت به باید ۳/۴ لیوان شکر را در یک ماهیتابه بریزید و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر ذوب شود. به اندازه نوک قاشق چایخوری نمک به آن اضافه کنید.
اجازه دهید شکر بجوشد و قهوهای رنگ شود. زمانی که شکر تیره شد، میتوانید ۲ قاشق کره به آن اضافه کنید. چند ثانیه صبر کنید تا کره ذوب شود و بعد شعله گاز را خاموش کنید.
مواد مورد نیازت رو از اُکالا بخر
مرحله پنجم: خمیر تارت را در قالب قرار دهید
در این مرحله باید خمیر را از یخچال خارج کنید. سپس سطح کار را آرد پاشی کنید. خمیر را با وردنه باز کنید تا ضخامت آن به حدود ۳ میلیمتر برسد.
حالا قالب تارت را چرب کنید و خمیر را در قالب قرار دهید و کنارههای خمیر را با چاقو ببرید.
فر را با دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد روشن کنید. با کمک چنگال روی خمیر را سوراخ کنید تا حین پخت، پف نکند.
مرحله ششم: خمیر تارت را در فر قرار دهید
در این مرحله باید خمیر تارت را برای ۲۰ دقیقه در فر قرار دهید تا بپزد و کمی طلایی شود.
هر زمان متوجه شدید که خمیر در حال پف کردن است، با چنگال خمیر را سوراخ کنید تا پف نکند. بعد از این که نان تارت آماده شد، آن را از فر خارج کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه تارت گریپ فروت
مرحله هفتم: تارت را آماده کنید
صبر کنید تا نان تارت شما خنک شود. سپس بههای نیمپز شده را روی آن بچینید. مقداری دارچین روی آنها بپاشید و در ادامه سس کاراملی را روی بهها بریزید.
قالب تارت را برای حدود ۴۵ دقیقه دیگر در فر قرار دهید تا تارت شما آماده شود.
زمانی که تارت کاملا طلایی شد، آن را از فر خارج کنید، بعد از سرد شدن برش دهید و از طعم آن لذت ببرید.
تارت به بدون فر
برای درست کردن تارت به بدون فر باید بعد از آماده کردن خمیر تارت، آن را در قالب قرار دهید و سپس روی آن را با به و سس مخصوص پر کنید. یک قابلمه بزرگ روی حرارت متوسط قرار دهید.
یک پایه فلزی داخل قابلمه بگذارد. درب قابلمه را ببندید و حدود ۱۰ دقیقه صبر کنید تا قابلمه گرم شود. سپس قالب تارت را روی پایه فلزی قرار دهید. یک دمکنی روی درب قابلمه بگذارید و اجازه دهید تارت شما برای حدود ۱ ساعت بپزد.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه تارتلت میوهای (مینی تارت)
تارت به تک نفره
برای درست کردن تارت به تک نفره باید خمیر تارت را در قالبهای کوچک تک نفره یا قالب کاپ کیک قرار دهید و بعد مواد تارت را روی آن بچینید. سایر مراحل پخت این تارت مثل روش قبل است.
تارت به با مربا
یک روش ساده برای درست کردن تارت به، استفاده از مربای به خانگی است. در این روش باید خمیر تارت را آماده کنید و در قالب قرار دهید. در ادامه به جای تکههای به از مقداری مربای به خانگی برای روی تارت استفاده کنید. میتوانید این تارت را به صورت بزرگ یا در قالبهای کوچک تک نفره آماده کنید.
نکات و فوتوفن های طرز تهیه تارت به
در ادامه این بخش به چند نکته طلایی برای پخت تارت به اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.
در طرز تهیه تارت به میتوانید به جای به تازه از مربای به برای روی تارت استفاده کنید.خمیر تارت نیاز به ورز دادن ندارد. ورز دادن خمیر تارت موجب روغن انداختن آن میشود. تنها باید مواد خمیر را برای چند ثانیه در غذاساز با هم ترکیب کنید.برای پخت تارت به میتوانید به را به صورت ورقهای نازک برش دهید و روی تارت بچینید.برای درست کردن تارت به باید از قالبهای مخصوص تارت که ارتفاع کمی دارند استفاده کنید.در طرز تهیه تارت خانگی میتوانید بعد از قرار دادن به روی خمیر تارت، یک لایه دیگر خمیر روی آن قرار دهید یا خمیر را برش دهید و به صورت نواری روی تارت بگذارید.در طرز تهیه تارت یک نفره باید از قالبهای تارت کوچک یا قالبهای کاپ کیک برای درست کردن تارت استفاده کنید.اگر زمان کافی برای پخت تارت به ندارید، میتوانید این تارت را با نان آماده و مقداری مربای به درست کنید.برای مزه دار کردن تارت به میتوانید از مقداری گلاب، پودر زنجبیل و پودر هل استفاده کنید.برای تزیین تارت به میتوانید از مقداری پودر قند، پودر پسته و همچنین گل محمدی خشک استفاده کنید.در طرز تهیه تارت به و سیب باید از ترکیب به و سیب خرد شده برای روی تارت استفاده کنید.اگر زمان کافی برای درست کردن سس کاراملی روی تارت را ندارید، میتوانید بعد از قرار دادن به روی تارت، مقداری شکر روی بهها بریزید و بعد آن را در فر قرار دهید.
شما از چه روشی برای درست کردن تارت به استفاده میکنید؟ اگر تجربه درست کردن تارت به را دارید، میتوانید تجربیات خود را با ما در این مطلب از بخش آشپزی اکالا در میان بگذارید.
من مژده شرف عاشوری هستم. سالهاست که به صورت تخصصی در مورد موضوعات مختلف مینویسم و ترجمه میکنم. از بازی با کلمات و خلق محتوای تازه لذت میبرم و دوست دارم دنیای اطرافم رو بیشتر از چیزی که میبینم، کشف کنم…
ارسال دیدگاه