- 2025-10-25
- 1 بازدید
- 0 دیدگاه
- آشپزی ، انواع دسرها
طرز تهیه تاتلی زبرا اناری با لایههای رنگارنگ و طعمی متفاوت
مناسب برای
4 نفر
زمان آمادهسازی
6 ساعت
زمان پخت
10 دقیقه
دسرهای رنگارنگ هم انتخابهایی بسیار مناسب و شیک برای مهمانیها هستند که کودکان به مصرف آنها علاقه نشان میدهند. در این مطلب از مجله اکالا با طرز تهیه تاتلی زبرا اناری با لایههای رنگارنگ و طعمی متفاوت آشنا خواهیم شد، پس با ما همراه باشید.
نگاهی سریع به طرز تهیه
برای آماده کردن تاتلی، مواد قرمز و سفید را هر کدام در یک قابلمه جداگانه بجوشانید تا غلیظ شوند. وقتی از حرارت افتادند آنها را لایه لایه در قالبی که از قبل چرب کردهاید بریزید و برای 6 ساعت در یخچال بگذارید.
بعد از 6 ساعت تاتلی را از قالب خارج کرده، تزئین و سرو کنید. در ادامه با طرز تهیه این دسر به صورت گام به گام آشنا خواهیم شد.
مواد لازم برای قسمت قرمز تاتلی زبرا اناری برای 4 نفر
مواد لازممقدار مورد نیازآب انار2 پیمانهآرد سفید1 قاشق غذاخوریشکر½ لیواننشاسته ذرت2 قاشق غذاخوری
مواد لازم برای قسمت سفید
مواد لازممقدار مورد نیازشیر2 پیمانهآرد سفید1 قاشق غذاخوریشکر½ لیواننشاسته ذرت2 قاشق غذاخوریوانیل¼ قاشق غذاخوری
مرحله اول: مواد را ترکیب کنید
در دو قابلمه کوچک ابتدا مواد خشک مربوط به هر طعم از تاتلی را بریزید.

سپس کم کم به قابلمه مربوط به مواد قرمز آب انار را اضافه کنید و آن را با بقیه مواد ترکیب کنید تا گلوله گلوله نشود.
همین کار را با قابلمه حاوی مواد سفید نیز تکرار کنید.
مرحله دوم: قابلمهها را روی حرارت بگذارید
هر دو قابلمه را روی حرارت ملایم و یکسان قرار دهید. مواد را هم بزنید تا ته نگیرند و غلیظ شوند.
اجازه دهید مواد حدود 5 دقیقه بجوشند. در مرحله آخر وانیل را هم به مواد سفید رنگ اضافه کنید.
مرحله سوم: قالب را چرب کنید
یک قالب مناسب را چرب کنید. سپس کف آن مقداری از مواد قرمز رنگ را بریزید تا کاملا کف قالب را بگیرد.
سپس در مرکز دو قاشق از مواد سفید رنگ اضافه کنید. دوباره روی آن از مواد قرمز رنگ بریزید. این کار را تا تمام شدن مواد ادامه دهید.
توجه کنید که لایه آخر باید دوباره مواد قرمز رنگ باشد و مواد سفید نباید به کنارهها برسند بلکه باید وسط را پر کنند.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه تاتلی نارگیلی به روش ترکیهای
مرحله چهارم: تاتلی را در یخچال بگذارید
وقتی تاتلی به دمای اتاق رسید روی آن را با سلفون بپوشانید و آن را برای 6 ساعت در یخچال نگهداری کنید تا کاملا خودش را بگیرد.
مرحله پنجم: تاتلی را سرو کنید
بعد از 6 ساعت قالب را به آرامی تکان داده و کنارههای دسر را با کمک یک چاقوی تیز از قالب جدا کنید.
تاتلی را در ظرف مورد نظر خود برگردانید و سرد سرو کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه شیرینی گل رز (تاتلی)
نکات و فوتوفن های طرز تهیه تاتلی زبرا اناری
برای آماده و سرو کردن این دسر خوشمزه ترکیهای نکات زیر را در نظر بگیرید:
میتوانید روی تاتلی را با مغزیجات خرد شده یا پودر نارگیل تزئین کنید.در زمان بیرون آوردن تاتلی از قالب، آن را زیاد تکان ندهید زیرا ترک میخورد.به تجربه من قالبهای کروی و سیلیکونی برای آماده کردن تاتلی زبرا انتخاب مناسبی هستند.در بخش قرمز رنگ تاتلی به دلیل عطر آب انار احتیاجی به وانیل ندارید اما در بخش سفید میتوانید از وانیل، زست لیمو یا حتی کمی گلاب استفاده کنید.
در این مطلب از بخش آشپزی اکالا با طرز تهیه تاتلی زبرا اناری با لایههای رنگارنگ و طعمی متفاوت آشنا شدیم. این دسر به دلیل ظاهر متفاوت خود انتخابی بسیار مناسب و شیک برای مهمانیها است.

من فاطمه عاقلی هستم؛ عاشق کشف طعمهای تازه، غرق در دنیای کتابها و شیفته فیلمهایی که ذهن را به چالش میکشند. نوشتن و داستانگویی برای من چیزی بیش از یک سرگرمی است؛ راهی است برای به اشتراک گذاشتن لحظات ناب و تجربههای هیجانانگیز.

ارسال دیدگاه