- 2025-05-13
- 2 بازدید
- 0 دیدگاه
- آشپزی ، غذاهای فرنگی
طرز تهیه بیورینگ بادمجان؛ پیش غذای خوشمزه ترکیه ای

مناسب برای
6 نفر
زمان آمادهسازی
1 ساعت
زمان پخت
1 ساعت
این روزها غذاها و پیش غذاهای ترکیهای طرفداران بسیار زیادی پیدا کردهاند. بیورینگ بادمجان یکی از این پیش غذاهای خوشمزه است که با بادمجان آماده میشود؛ پس اگر از طرفداران طعم بادمجان هستید، این پیش غذا را از دست ندهید. در این مطلب از مجله اکالا با طرز تهیه بیورینگ بادمجان آشنا خواهیم شد، پس با ما همراه باشید.
نگاهی سریع به طرز تهیه
برای پخت بیورینگ بادمجان باید مواد تشکیل دهنده، شامل بادمجان، سیبزمینی خلالی و پیاز و مرغ را به صورت جداگانه در روغن تفت دهید.
بادمجان سرخ شده را خرد کنید و در یک ظرف با مرغ پخته، مغز گردو خرد شده، گشنیز خرد شده و سس ترکیب کنید. بیورینگ شما آماده است و میتوانید آن را در کنار سیب زمینی سرخ شده سرو کنید.
مواد لازم برای بیورینگ بادمجان برای ۶ نفر
مواد لازممقدار مورد نیازبادمجان۳ عددپیاز۲ عددسینه مرغ۱ عددنمک، فلفل و زردچوبهبه میزان لازممغز گردو۵۰ گرمگشنیز خرد شده۲ قاشق غذاخوریسس مایونز۲ قاشق غذاخوریماست همزده۳ قاشق غذاخوریسیب زمینی۲ عدد بزرگ
گام اول؛ بادمجانها را آماده کنید
در مرحله اول بادمجانها را پوست بکنید. بعد آنها را به صورت طولی ببرید و ورقه ورقه کنید.
سپس ورقههای بادمجان را برای مدت یک ساعت در آب و نمک بگذارید تا تلخی آنها گرفته شود. بادمجانها را در یک سبد بریزید تا آبشان برود و خشک شوند.
گام دوم؛ سیب زمینی را آماده کنید
سیب زمینیها را پوست بکنید. با کمک سری خلالی رنده، سیب زمینیهای خود را خلالی نازک کنید.
خلالهای سیب زمینی را در آب سرد بریزید و بگذارید نیم ساعت در آب سرد باقی بمانند. سپس سیبزمینیهای رنده شده را در سبد بریزید تا آب اضافی آن گرفته شده و خشک شود.
گام سوم؛ پیاز و سینه مرغ را آماده کنید
پیازها را به صورت نگینی ریز خرد کنید. سینه مرغ را هم به صورت حبههای کوچک خرد کنید و کنار بگذارید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه دلمه پستهای با خمیر یوفکا
گام چهارم؛ بادمجانها را سرخ کنید
یک ماهیتابه را روی حرارت بگذارید و در آن روغن بریزید تا داغ شود. وقتی روغن داغ شد، بادمجانها را با کمی زردچوبه در روغن سرخ کنید تا دو طرف آن طلایی شود.
در مرحله بعد سیب زمینیهای خلالی که آبشان کشیده شده را هم در روغن سرخ کنید و سپس کنار بگذارید.
گام پنجم؛ مرغ را بپزید
بعد از این که سیبزمینیها را از ماهیتابه جمع کردید، پیاز را در روغن بریزید تا کمی سبک شود؛ سپس سینه مرغ را به ماهیتابه اضافه کنید و روی حرارت بالا آن را بپزید.
هنگامی که سینه مرغ کاملا پخت و رنگ آن از صورتی به سفید تغییر پیدا کرد، آن را از ماهیتابه جمع کنید.
گام ششم؛ مواد داخل بیورینگ را آماده کنید
بادمجانهای سرخ شده را خرد کنید. گردو را هم خرد کنید و کنار بگذارید. مرغ، بادمجان خرد شده، مغز گردو، گشنیز خرد شده، سس و ماست را در یک ظرف با هم ترکیب کنید. بعد از این که مواد خوب با هم ترکیب شدند، بیورینگ شما آماده است.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کوبلر ریواس و توت فرنگی
گام هفتم؛ بیورینگ را سرو کنید
برای سرو بیورینگ میتوانید آن را در پیالههای کوچک یک نفره بریزید و با پشت قاشق آن را منسجم کنید.
سپس پیاله را برگردانید تا بیورینگ به فرم گرد و در اندازههای یک نفر سرو شود. میتوانید بیورینگ را با مغز گردو تزئین کنید.
سیبزمینیهای خلالی سرخ شده را در کنار بیورینگ سرو کنید. نوش جان
نکات و فوتوفنهای طرز تهیه بیورینگ بادمجان
در ادامه به چند نکته طلایی برای درست کردن بیورینگ بادمجان اشاره شده است، با ما همراه باشید.
برای آماده کردن بیورینگ میتوانید از ادویهجاتی مانند پودر سیر هم استفاده کنید.بهتر است ماست مورد استفاده در بیورینگ غلیظ باشد. میتوانید در صورت تمایل از ماست ترش استفاده کنید.برای این که بادمجان و سیب زمینی بهتر سرخ شوند و روغن کمتری جذب کنند، باید آبشان کشیده شده و خشک شوند. برای این کار میتوانید بادمجانها را قبل از سرخ کردن با یک دستمال نخی خشک کنید.
در این مطلب از بخش آشپزی مجله اکالا با طرز تهیه بیورینگ بادمجان آشنا شدیم. این پیش غذا انتخاب خوبی برای مهمانیها است. همچنین میتوانید آن را با حجم بیشتر و در کنار سیب زمینی خلالی بیشتر به عنوان غذای اصلی سرو کرده و از طعم آن لذت ببرید.
من فاطمه عاقلی هستم؛ عاشق کشف طعمهای تازه، غرق در دنیای کتابها و شیفته فیلمهایی که ذهن را به چالش میکشند. نوشتن و داستانگویی برای من چیزی بیش از یک سرگرمی است؛ راهی است برای به اشتراک گذاشتن لحظات ناب و تجربههای هیجانانگیز.
بیا تو صدا
ارسال دیدگاه