طرز تهیه بستنی گرمک؛ خوشمزه تابستانی

مناسب برای 8 تا 10 نفر زمان آماده‌سازی 10 دقیقه بستنی گرمک یا همان بستنی طالبی، یکی از دسرهای محبوب…
طرز تهیه بستنی گرمک؛ خوشمزه تابستانی

مناسب برای

8 تا 10 نفر

زمان آماده‌سازی

10 دقیقه

بستنی گرمک یا همان بستنی طالبی، یکی از دسرهای محبوب تابستانی است که طعمی خنک و دلپذیر دارد. برای درست کردن این بستنی خوشمزه باید از گرمک تازه میکس شده استفاده کنید. در این مقاله از مجله اکالا می‌توانید با طرز تهیه بستنی گرمک و همه فوت‌وفن‌های درست کردن این بستنی آشنا شوید.

نگاهی سریع به طرز تهیه

برای درست کردن این بستنی باید گرمک را میکس کنید. خامه، شیر، زرده تخم مرغ، شکر، وانیل نمک و آبلیمو را ترکیب کنید و خوب هم بزنید.

مواد پایه بستنی را با گرمک میکس شده مخلوط کنید و بعد در قالب بریزید. قالب را در فریزر قرار دهید تا آماده شود. می‌توانید این بستنی را با شیر و خامه و همچنین با بستنی آماده نیز آماده کنید.

رسپی این بستنی خوشمزه را با جزئیات کامل در ادامه بخوانید.

مواد لازم برای بستنی گرمک برای 10 نفر

مواد لازممقدار مورد نیازگرمک رسیده و خرد شده3 پیمانهخامه پرچرب2 پیمانهشیر پرچرب1 پیمانهزرده تخم مرغ4 عددشکر سفید دانه ریز3/4 پیمانهوانیل یا عصاره وانیل1 قاشق چای‌خورینمک1/4 قاشق چای‌خوریآب لیمو ترش تازه1 تا 2 قاشق غذاخوری

مرحله اول: گرمک‌ها را خرد کنید

برای شروع باید گرمک‌های رسیده و شیرین را بشویید و پوست و دانه آن‌ها را جدا کنید.

در ادامه گرمک‌ها را به تکه‌های کوچک خرد کنید.

برای درست کردن این بستنی بهتر است از گرمک‌های رسیده اما سفت استفاده کنید.

برای جلوگیری از شل شدن بستنی گرمک، سعی کنید آب اضافه گرمک را بگیرید یا آن را خشک کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه بستنی ملون

مرحله دوم: گرمک‌ها را با آبلیمو میکس کنید

تکه‌های گرمک را در مخلوط ‌کن بریزید و خوب میکس کنید تا کاملا یکدست شوند.

برای خوشمزه‌تر شدن گرمک‌ها بهتر است مقداری آب لیمو ترش تازه نیز به گرمک‌ها اضافه کنید.

اضافه کردن آب لیمو ترش به مقدار زیاد، طعم تلخ و نامطلوبی به این بستنی می‌بخشد، بنابراین زیاده روی نکنید.

مرحله سوم: پایه بستنی را آماده کنید

خامه و شیر را در یک قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا گرم شوند.

زرده تخم مرغ‌ها را با شکر، نمک و وانیل در یک ظرف بریزید و خوب با همزن مخلوط کنید تا روشن و کشدار شوند.

در ادامه مقداری از ترکیب خامه و شیر را به زرده هم زده اضافه کنید و مواد را خوب ترکیب کنید.

مواد را دوباره در قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. مواد را مدام هم بزنید تا غلیظ شوند.

سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید تا خنک شوند.

مرحله چهارم: مواد بستنی را میکس کنید

پس از خنک ‌شدن کامل پایه بستنی باید پوره گرمک را به آن اضافه کنید. مواد را با لیسک هم بزنید تا کاملا یکدست شوند.

اگر گرمک خیلی آبدار به نظر می‌رسد، بهتر است آن را برای 20 دقیقه در یخچال بگذارید تا آب آن جدا شود.

سپس بعد از جدا کردن آب گرمک، آن را با بستنی مخلوط کنید.

مرحله پنجم: بستنی را در فریزر قرار دهید

مایه بستنی را در یک قالب یا کاسه فلزی بریزید و روی آن را با سلفون بپوشانید.

هر نیم ساعت یک بار قالب را از فریزر خارج کنید و خوب هم بزنید تا بستنی شما یخی نشود و بافت کشداری پیدا کند.

بهتر است در عرض 5 ساعت حدود 4 تا 5 بار این کار را تکرار کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه بستنی شاتوت خانگی 

مرحله ششم: بستنی را سرو کنید

بعد از حدود 5 ساعت که بستنی بافت مناسبی پیدا کرد، باید حدود 12 تا 24 ساعت دیگر آن را در فریزر بگذارید و صبر کنید تا کاملا سفت شود.

قبل از سرو بستنی از 10 تا 15 دقیقه قبل بستنی را در دمای محیط قرار دهید. سپس آن را در ظرف مورد نیاز بریزید و سرو کنید.

بستنی گرمک با شیر و خامه

برای درست کردن این بستنی بدون تخم مرغ باید از ترکیب خامه و شیر با مقداری وانیل و کمی آب لیمو ترش تازه استفاده کنید. سپس این ترکیب را با پوره گرمک ترکیب کنید و بستنی را به روش قبل در فریزر بگذارید تا آماده شود.

بستنی گرمک با بستنی وانیلی

در این روش باید بستنی وانیلی را با گرمک میکس شده ترکیب کنید و بعد در قالب بریزید. در این مرحله باید مثل روش قبل بستنی را چند بار هم بزنید تا آماده شود.

نکات و فوت‌وفن های طرز تهیه بستنی گرمک

نکات و فوت‌وفن های طرز تهیه بستنی گرمک

در ادامه به چند نکته طلایی برای درست کردن بستنی گرمک اشاره شده است، با ما همراه باشید.

برای درست کردن این بستنی می‌توانید به جای شیر گاو از مقداری شیر نارگیل یا شیر بادام استفاده کنید.مقدار شکری که به این بستنی اضافه می‌کنید، اختیاری است.اگر طالبی شل است، می‌توانید از ترکیب نشاسته ذرت یا ژلاتین برای غلیظ‌تر شدن پایه بستنی استفاده کنید.برای جلوگیری از یخی شدن بافت بستنی بهتر است از شکر به اندازه ذکر شده استفاده کنید.استفاده از خامه فرم گرفته، بافت بهتری به این بستنی می‌بخشد.برای خوش عطر و خوش رنگ شدن این بستنی می‌توانید مقداری زعفران به آن اضافه کنید.اضافه کردن مقداری رنگ خوراکی ظاهر بهتری به این بستنی می‌بخشد.می‌توانید از مقداری پودر پسته برای مزه دار کردن یا تزیین این بستنی استفاده کنید.برای کشدارتر شدن این بستنی می‌توانید از 1 قاشق چای‌خوری ثعلب نیز استفاده کنید.برای مزه دار کردن این بستنی می‌توانید از مقداری گلاب نیز استفاده کنید.

در این مقاله از بخش آشپزی اکالا به طرز تهیه بستنی گرمک و همه فوت‌وفن های درست کردن این بستنی اشاره شد. اگر تجربه درست کردن این بستنی را دارید حتما نظرات و تجربیات خود را با ما و دوستان علاقه‌مند به اشتراک بگذارید.

من مژده شرف عاشوری هستم. سالهاست که به صورت تخصصی در مورد موضوعات مختلف می‌نویسم و ترجمه میکنم. از بازی با کلمات و خلق محتوای تازه لذت میبرم و دوست دارم دنیای اطرافم رو بیشتر از چیزی که میبینم، کشف کنم…

منبع خبر

بیا تو صدا